מה האולטראס הכי משוגע בעולם?
שהכי תומך בקבוצה שלו..
תגיבו..
יווני [פאו, אולימפיאקוס, אחר]
ארגנטינאי [ריבר, בוקה, אחר]
סרבי [הכוכב האדום, פרטיזן, אחר]
טורקי [פנרבחצ'ה,גלסטראיי, אחר]
איטלקי [לאציו, נאפולי, רומא, אחר]
ספרדי [פרטו ותגיבו למה]
גרמני [פרטו ותגיבו למה]
ישראלי [חחחחחחחחחח]
אחר..
|
|
פאנאתינייקוס, רומא (הספקתי לראות את האוהדים המפגרים של לאציו בברנבאו, לא פחות גרועים מהם), בוקה, נאפולי, ריבר, סאו פאולו, ריאל מדריד (UltraSur), דינמו קייב, גאלאטאסארי, פנרבחצ'ה, פיינורד, אולימפיאקוס, סביליה (גם בטיס). כל אלה תמיד מגיעים בהמונם למגרשים, מעודדים כמו מטורפים, תמיד עושים הפגנות שצריך ואפילו רבים (לא משהו שצריך לקרות בכדורגל, חבל שזה כך).
יש עוד הרבה בדרום אמריקה שאנחנו לא ממש מכירים, או לא זוכרים (אז אני לא יקח את היומרה על עצמי)... אם מדברים על אירופה, אין על האוהדים של פאו. אני מאמין שנראה מהם עוד הרבה מול ויאריאל ב-26 בפבואר. אני לא זוכר משחק שהם לא מלאו אצטדיונים במשחקי חוץ (כולל חו"ל).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-02-2009 בשעה 20:53.
Siete
בקשר לבוקה, אם אני לא טועה היה משחק אחד של בוקה שנזרק מהיציע שלהם סכין על שופט..
אם אני לא טועה האיטלקים המציאו את זה, האוהדים של יובנטוס יותר נכון... אז ההצבעה שלי הולכת לאיטלקים...
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
אני ארדנטינאי, אז אין על ריבר בוקה.
ובאמת שבדרום אמריקה יש עוד מלא.
יש את של ברזיל, של פלמנקו נגד בוטסוגו לדוגמא.
ובככלי, הכדורגל שם היה הכי טוב בעולם, אם היה להם כסף...
נערך לאחרונה על ידי theidan; 11-02-2009 בשעה 20:15.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה עם האולטרס בהולנד?
בעיקר של אייאקס
עוד אולטראס - פורטו
לא הטוב בעולם אבל אחלה של אולטראס..
יש לנו (מכבי) קצת שירים שלהם נדמה לי 3 אולי 4
האיטלקים ללא ספק, מתים אצליהם אנשים ביציעים ומחוץ למגרש :|, מה שקורה שם זה מטורף!
פאוק סלוניקי שולט ^^
פאוק סלוניקי שולט ^^
HTA OR DEAD
אליפות השרוכים לא נשכח ולא נסלח