קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-10-2008, 22:57
  2. [מידע]ההבדלים בין "סמולוויל" לבין "סופרמן"
    על ידי InAtraf בפורום סמולוויל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 15:53
  3. [משפטים]ההבדלים בין גברים לנשים
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 22-05-2007, 21:22
  4. מה ההבדלים בין Nero 6 ל NEro 7?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 16:05
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 06:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[השוואה] ההבדלים בין ה360 לPS3

משתמש כבוד ומעצב
    זוכה ליגת חתימות חורף 2010
    האוואטר של ToMeR
    לייקים
    7
    נקודות
    13,461

ברירת מחדל [השוואה] ההבדלים בין ה360 לPS3

אחרי שנתיים שיש לי PS3 ו4 חודשים שאני בעל 360, אני חושב שאני כבר מוסמך לכתוב את ההשוואה הזאת.

זה לא VS ואני מבקש שזה לא יתפתח לאחד, המטרה של הדיון הזה היא להסביר אחת ולתמיד מה היתרונות והחסרונות של 2 הקונסולות, לא ברמה החומרתית והטכנית, אלא ברמת המשתמש, שזה בתכל'ס מה שחשוב.

אני אתחיל מהדבר הכי קצר והכי פשוט, למרות שמייחסים לו הכי הרבה חשיבות:
    הגרפיקה
    הגרפיקה ב2 הקונסולות מדהימה, למרות שהPC כבר טוב יותר (מבחינה גרפית, למי שיש חומרה חזקה), עדיין לקונסולות יש משהו הרבה יותר נחמד בתמונה, הכל נראה שלם יותר, חלק יותר, חם יותר, כנראה בגלל שהמפתחים ידעו בדיוק לאיזו חומרה הם מפתחים, בניגוד לPC שלכל אחד יש חומרה אחרת.
    ההבדלים בגרפיקה זניחים, באמת זניחים, אבל קיימים.
    בPURE לדוגמה ה360 מציג צבעים קצת יותר עמוקים, זה לא מאוד בולט אבל זה נראה לעין, אפילו במבט ראשון, זה לא משהו שמאוד מפריע, אלא סתם קצת יותר נחמד ב360, בטח לא משהו שצריך להשפיע על ההחלטה לאיזה קונסולה לקנות את המשחק, או איזו קונסולה לקנות.
    זה מה שיש לי להגיד על הגרפיקה, כתבתי על זה מעט מאוד כי בתכלס זה אותו דבר, ולא באמת חשוב.

פסק הדין: תיקו מוחלט, לא שיקול בקנייה של קונסולה.

Pure - ההבדל רק בצבעים...

נעבור לדבר שיכול להשפיע על החלטה של איזו קונסולה לקנות:
    השליטה

פה ההבדלים מהותיים, אין שלט טוב יותר, הם פשוט שונים ומתאימים למטרות שונות.
    השלט של הPS3: קל יותר, מתאים הרבה יותר למירוצים וספורט, כלומר משחקים שבהם האנלוג השמאלי צריך לעשות תנועות חדות ומהירות.
    בPURE השלט של סוני נוח משמעותית, הרבה הרבה יותר כיף ונוח לשחק איתו במשחקי מירוצים וספורט, לדעתי זה בגלל שבשלט של ה360 האגודל מופנה כלפי מעלה כשאתה משחק (כלומר לחלק העליון של השלט) ולעומת זאת בשלט של הPS3 האגודל מופנה ימינה.
    יתרון גדול של השלט של הPS3 - סוללה פנימית שאפשר להטעין תוך כדי משחק, בשביל לעשות אם זה עם השלט של ה360 צריך לקנות Play&Charge kit שעולה בערך 100 שקל (אם אני זוכר נכון).
    חשוב לציין את העניין של הרטט - לרוב בעלי הPS3 (ואני ביניהם) יש SIXAXIS שאין בו רטט, כשקיבלתי את ה360 אשכרה התפעלתי מהרטט בשלט, שזה מגוחך כי רטט יש כבר שנים.

השלט של ה360: איכות חומרים ובנייה הרבה יותר טובים, השלט מרגיש הרבה יותר איכותי ביד שלך, וזה משהו שרואים ישר.
    האנלוג השמאלי מדוייק הרבה יותר, ולכן השלט הזה עדיף לFPSים וכל משחק אחר שדורש דיוק.

מעצבן אותי הקטע של הסוללות בשלטים האלחוטיים, זה מרגיש "צעצועי" כזה, אבל מתרגלים.
    לשלט של ה360 זמן חיים ארוך יותר (מבחינת סוללה, אני משתמש בGP נטענות)

בנוסף, הD-PAD מגוחך, זה כאילו הם לא בדקו בכלל אם הוא עובד, אני עדיין מתקשה להאמין שהוא כ"כ גרוע, באמת על הפנים, אבל תכלס כמעט לא משתמשים בD-PAD אז זה לא מאוד חשוב.

פסק הדין:
    פה כל אחד צריך לחשוב מה הוא מעדיף, אם הקונסולה מיועדת בעיקר לFPSים, השלט של ה360 טוב יותר, אם הקונסולה תשמש בעיקר למשחקי ספורט ומירוצים, השלט של הPS3 טוב יותר.

השלט של הPS3

השלט של ה360

הדבר שהוא כנראה הכי חשוב בקונסולה:
    היצע המשחקים
    קצת קשה לדבר על המשחקים כי זה עניין של טעם אישי, אני אשתדל להיות אובייקטיבי, וגם אציג את הדעה שלי.

מולטי-פלאטפורם: משחקים שיוצאים ל2 הקונסולות, במקביל או בעיכוב קל (בד"כ לPS3), בד"כ זהים באיכותם למרות שיש חריגים שבהם הPS3 טוב קצת פחות, הסיבה לכך לא חשובה כרגע (ולא, זה לא בגלל שהPS3 לא מסוגל להריץ דברים כמו NFL, פאנבויים לא להתחיל בכלל) אבל בד"כ אני מעדיף לשחק מולטי-פלאטפורם על ה360, כי המפתחים מכירים אותו יותר טוב (שנה יותר) ויודעים לנצל אותו קצת יותר טוב, אבל זה בכלל לא הבדל מהותי. מן הסתם יש משחקים שנראים יותר טוב על הPS3 ופותחו עליו כקונסולה מובילה, כמו BURNOUT וMIRRORS EDGE.

המשחקים של הPS3: בואונשבור סטיגמה שדבקה בPS3 בתקופת ההשקה שלו - לPS3 יש משחקים, איכותיים,והרבה. מבחינת כמות ל2 הקונסולות יש מספר זהה של משחקים (ל360 יש הרבהמשחקי זבל כמו מבוססי סרטים שאין לPS3, אבל מי סופר את זה?). לPS3 יש קצת יותר משחקי פלטפורמה (למען האמת אני לא מצליח בכלל להיזכר כרגע בפלאטפורמר ל360, חוץ מB&K שהוא בערך פלטפורמה), וRPG (על שלל תת-ז'אנריו) אבל ספריית המשחקים מאוד מגוונת, עם הרבה אקסלוסיביים טובים כמו אנצ'רטד (שלא דומה לגירז בשום אופן, שמעתי לפני כמה זמן מישהו שאומר שאנצ'רטד הוא חיקוי של גירז וזה הרג אותי), רזיסטנס, רזיסטנס 2 המופתי, GT5P ועוד.
    בקשר לעתיד המשחקים, הPS3 מלהיב אותי קצת יותר, יש לו יותר אקסלוסיביים עתידיים שאני מחכה להם.

המשחקים של ה360: ה360 הוא קצת יותר HARDCORE ומאופיין יותר בFPSים, אבל שוב, גם פה יש מגוון למי שמחפש. ספרייה קצת יותר גדולה משל הPS3 כי הקונסולה יצאה שנה קודם, גם ל360 יש המון אקסלוסיביים משובחים כמו גירז (1 ו2), היילו 3, ועוד.

פסק הדין: אין הרבה מה לכתוב על המשחקים כי סה"כ זה עניין של טעם אישי, זה הדבר הכי חשוב בקונסולה וצריך להוות כ90% מההחלטה של איזו קונסולה לקנות. אני באופן אישי מתחבר קצת יותר לאקסלוסיביים של הPS3.
    הערה: משחק אקסלוסיבי הוא משחק שאפשר לשחק אותו על פלטפורמה מסויימת בלבד. לכן MASS EFFECT הוא לא אקסלוסיבי ל360, וככה גם גירז. זה משהו שהציק לי והייתי חייב להגיד.

Gears Of War 2

Resistance 2 - שימו לב שהקופסאות של משחקי בלו-ריי נמוכות וקטנות יותר משל משחקי DVD, אהבתי את זה מאוד.

דבר שחשוב רק לחלק מהאנשים, אבל עדיין ראוי לציון:
    מולטימדיה

זה גם יהיה קצר כי סה"כ פה אין ממש ויכוח על זה שהPS3 מוביל.
    בלוריי, WIFI מובנה, קוראי כרטיסי זיכרון (בחלק מהדגמים), HDD בכל הדגמים ותמיכה בDIVX 3.11 הופכים את הPS3 למכונת המולטימדיה המושלמת, הPS3 יכול לשמש כמרכז המולטימדיה של הבית, היתרון היחידי שיש ל360 בתחום המולטימדיה הוא הקישוריות הטובה עם הWINDOWS, עם הWINDOWS MEDIA CENTER.

פסק הדין: כמכשיר מולטימדיה הPS3 לוקח ללא עוררין.

Blu Ray... היתרון של הPS3.

אחד הדברים החשובים ביותר בקונסולה:
    הממשק

הממשק, למרות שבד"כ לא מדברים עליו, הוא לטעמי אחד הדברים החשובים ביותר בקונסולה, אם לא נוח ולא כיף להגיע למשחקים והמולטימדיה, זה פשוט מוריד מערך הקונסולה.

הממשק של הPS3: שהוא כמובן הXMB. ממשק יעיל, נוח ופשוט בצורה בלתי רגילה, ובכל זאת מציע המון אפשרויות, מתעלה על הממשק של ה360 בפשטות והנוחות, אבל הבעיה בXMB היא שהוא מאוד קר, מאוד מכני ולא מושך, לא משהו שה"אדם הפשוט" היה שמח להשתמש בו.

הממשק של ה360: הNXE, "חווית הXBOX החדשה", נוח ופשוט קצת פחות מהXMB, אבל מאוד כיפי לשימוש ומושך, הAVATARS טיפשיים וילדותיים אבל בכל זאת נותנים קצת אופי למשתמש שלך, בהתחלה חשבתי שזה מטופש, היום אני אוהב את זה, כשאתה רואה את החברים שלך בצורה של בנאדם זה פשוט מרגיש יותר טוב, קשה להסביר את זה אבל אתה מרגיש יותר כאילו אתה ממש משחק עם חבר שלך, ולא סתם משחק במשחק שגם חבר שלך משחק בו. (אני יודע, משפט מוזר, מי שלא הבין שיחשוב קצת).
    לNXE יש הרבה פחות אופציות ולפעמים זה מציק שמייקרוסופט לא נותנים לי את האפשרות לשנות דברים שונים שאני רוצה לשנות, קצת פשטני מדי.

פסק הדין: קשה להחליט מה יותר טוב כי לכל ממשק יש את היתרונות והחסרונות שלו, אני קצת יותר נהנה מהממשק של ה360, אבל הXMB הרבה יותר יעיל ופשוט. עניין של טעם.

הXMB

הNXE (הבחור עם הכפפות זה הAVATAR של המשתמש)

הגענו לחלק שמבדיל את הדור הנוכחי של הקונסולות מהדור הקודם:
    האונליין

דעתי מאוד נחרצת בנושא: מייקרוסופט גאונים, הם הוסיפו דבר אחד קטן לבאנדל של ה360, ובכך שידרגו את חווית המולטיפלייר ב100 רמות, ולא, אני בכלל לא מגזים.

האונליין ב360: גאונות לשמה. האוזנייה שכל אחד מקבל עם ה360 שלו מההתחלה גורמת לזה שכולם מדברים עם כולם באונליין, וזה פשוט טוב. זה הופך את המשחק להרבה יותר עמוק ומעניין, וגם הרבה יותר מצחיק לפעמים.
    החלק של הFriends בממשק של ה360 מעולה, אתה רואה את כל החברים שלך, מי מחובר ומי לא, ואם חלק משחקים ביחד אתה רואה הAVATARS (לא אווטר כמו בגיימר אלא דמות כמו בHOME) שלהם מקובצים ביחד. ליד כל משתמש יש קופסה קטנה, אריזה של משחק, שמראה במה הוא משחק. אם מישהו משחק בGEOW2 אתה תראה את העטיפה של גירז 2 לידו בקטן, נחמד מאוד.
    אם תיכנס למשחק וחברים שלך משחקים בו גם, מיד תראה הודעה "Friends Playing Gears of war 2" (אם נכנסת לGEOW2 כמובן).
    חווית האונליין פשוט מצויינת, קצת קשה להסביר את זה אבל אתה באמת מרגיש שכשאתה מחובר לLIVE אתה נמצא במין עולם כזה ביחד עם החברים שלך, בזכות הצ'אט הקולי והPARTY שאפשר להפעיל גם כשלא משחקים, משהו שמאוד חסר בPS3.
    חיסרון - הLIVE GOLD עולה כסף, חבל מאוד אבל האמת שאני משלם את זה בשמחה, זה באמת ובתמים שווה את ההשקעה.
    בנוסף, זה אומר שיש הרבה פחות טרולים במשחקים, כי מי שלא באמת רוצה לשחק באונליין לא ישלם רק בשביל להציק לאחרים.

האונליין בPS3: האונליין בקונסולה של סוני נראה כאילו סוני בנו את כל הקונסולה והממשק, ואז גם הוסיפו את הפיצ'ר הזה של אונליין. הוא עובד, והוא יעיל, אבל הוא לא נוח ופשוט כמו ב360. אם אתה מדליק את הPS3 ורואה שחבר שלך משחק כרגע באונליין במשחק כלשהו, ואתה רוצה לשחק איתו, אתה צריך לשלוח לו הודעת טקסט (מעצבן מאוד), ואז באמצע המשחק אונליין הוא צריך לעצור, לקרוא את ההודעה שלך ולכתוב לך אחת בחזרה, עד שמגיעים למצב שמשחקים ביחד כבר יוצא כל החשק.
    אבל אז כשכבר משחקים ביחד - זה מרגיש לבד.
    סוני לא צירפו אוזנייה עם הPS3, אבל הם נתנו לPS3 את הBT, ככה שאפשר לחבר כל אוזנייה של טלפון סלולרי, רעיון מעולה על הנייר, אבל בפועל כמעט אף אחד לא עושה את זה.
    וגם כשאתה מחבר אוזנייה, אתה יכול לדבר רק בתוך המשחק, מה שלא תמיד עובד כמו שצריך.
    אז אתה וחבר שלך שניכם בCOD5, משחקים באותה מפה, אבל בפועל זה כמו לשחק עם בוטים, אי אפשר לתכנן אסטרטגיות ולדבר ולהזהיר אחד את השני באמצע המשחק, אתה צריך לנסות להסביר לחבר שלך בפנטומימה (דרך דמויות המשחק) מה אתה רוצה שהוא יעשה, ובדרך הזאת אי אפשר להגיד יותר מ"בוא אחריי" או "תתכופף".
    האונליין בחינם, שזה מעולה, אבל זה גם גרוע.
    שמעתי פעם השוואה מעניינת: הLIVE GOLD זה כמו מועדון אקסלוסיבי, אתה צריך לשלם, ואז אתה נכנס ונהנה, הPSN זה כמו גן שעשועים, אתה יכול להיכנס בחינם, אבל אז אתה מגלה שהוא מלא בילדים נודניקים שאתה בכלל לא רוצה להיות איתם.

פסק הדין: האונליין ב360 הרבה יותר טוב מאשר בPS3, וזה לא סתם עוד פיצ'ר אלא משהו שהופך את כל הקונסולה למשהו שונה לגמרי. עכשיו אני מבין למה תמיד אמרו לי שהLIVE יותר טוב מהPSN.

רשימת החברים בPS3

רשימת החברים ב360. ניתן לראות שלמשתמש שצילם את התמונה יש 4 חברים שנמצאים בPARTY, ועוד 2 שעוד לא בחרו AVATAR (כנראה תמונה ישנה), כשמישהו עם AVATAR לא מחובר רואים את הAVATAR שלו ישן בעמידה, די מצחיק.

לסיכום: 2 הקונסולות שונות אחת מהשניה מאוד. כל אחד צריך להחליט בשביל עצמו מה הוא יקנה, אני מקווה שעזרתי למישהו.

קרדיט ל -Blaze- מגיימר.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    כי אופיזהלכונפות
    האוואטר של Freaky
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    226
    משפט מחץ
    בפבואר מומלץ לקנות פילים.

פשש קראתי הכל אחי אחלה השוואה.
    אני עדיין בעד הxbox
    מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא נקטת את העמדה שלך... למרות שעזרת לי להבין שהxbox360 גומר על ה-ps3 בצורה מדהימה!!! תודה!!!

משתמש כבוד ומעצב
    האוואטר של ToMeR
    לייקים
    7
    נקודות
    13,461

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה
    אתה לא נקטת את העמדה שלך... למרות שעזרת לי להבין שהxbox360 גומר על ה-ps3 בצורה מדהימה!!! תודה!!!
    אני לא כתבתי את זה :|
    אני הבאתי את זה רק, יש קרדיט בסוף.

משתמש מכור האוואטר של Ruspo
    שם פרטי
    Эйтан
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    בחורות ערומים זה כולרע

יפה מאוד
    רק דבר אחד
    למה דעה אישית אם לא אתה הכותב אלא -Blaze- מגיימר.

משתמש כבוד ומעצב
    האוואטר של ToMeR
    לייקים
    7
    נקודות
    13,461

ציטוט נכתב במקור על ידי Ruspo צפיה בהודעה
    יפה מאוד
    רק דבר אחד
    למה דעה אישית אם לא אתה הכותב אלא -Blaze- מגיימר.
    זה דעה אישית שלו

משתמש באטרף האוואטר של -Aviv-
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    5
    נקודות
    2,411

אני מעדיף PSP3
    :\

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    229

בכל קונסולה יש דברים טובים ורעים הPS3 רק ישתפר והוא גם הולך איתנו לעתיד לא כמו הXBOX 360

דעה אישית חח

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

תישמע אחי הבאתה פה שני צדדים שמאפשרים לנו ליבחור אחד מה שיותר מתאים לנו (סוגי משחקים גרפיקה שליטה וכו..)ולפי זה ליקנות את הקונסולה המתאימה!

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

אחי חלה השוואה אפילו שעדיך 360

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

איזה יופי של השוואה
    תודה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני עוד חודש מקבל את האקס בוקס 360 שלי ואני אהנה ממנו כמו שלא נהנתי מעולם!

משתמש מכור האוואטר של Vslide
    שם פרטי
    Sapir
    לייקים
    0
    נקודות
    71
    משפט מחץ
    ""אז מההה""

למרות הציפ שאפשר לשים ב-360 אי אפשק לשים ציפ ב-ps3 אבל אני עדיין מעדיף ps3 בגלל איכות המשחקים שהרבה יותר רצינית ויפה מ-ה360
    נערך לאחרונה על ידי Vslide; 06-02-2009 בשעה 12:16.

$$$$$$

PS3 Rulez

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    YAKIR
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא אני זה את רציתי יותר קבלתי מעט !!!

אחים שלי יש לי XBOX 360 אכות מדהימה לחבר שלי יש פלייסטישן 3 וראיתי בין שתי האכויות אותו הדבר אבל אני מעדיף XBOX 360 גם בגלל שיש לו צ'יף ולפלייסטישן 3 אין צ'יף אז זה מעפן בגלל שכל משחק עולה 300 ומעלה
    הצעה שלי קנו XBOX 360.
    YAKIRATAR

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect