היום גיליתי דרך איזו מישהי מהכיתה שלמי שאני מאוהב בה כבר שנה וחצי יש חבר... ובמקרה הוא אחד החברים הטובים שלי... אני לא מאשים אותו, הוא לא ידע. אני הרוס...........................![]()
היום גיליתי דרך איזו מישהי מהכיתה שלמי שאני מאוהב בה כבר שנה וחצי יש חבר... ובמקרה הוא אחד החברים הטובים שלי... אני לא מאשים אותו, הוא לא ידע. אני הרוס...........................![]()
|
|
יש מקרים גרועים יותר...תעודד
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
איך איבדת אותה אם היא לא הייתה שלך?
דיברת איתה בכלל?
אני מתערב שבשנה וחצי האלה לא הזזת אצבע כדי להשיג אותה אז איך לעזאזל אתה אומר שאיבדת אותה?
היא לא הייתה שלך אף פעם...
ישי התותח
למה אתם מניאקים? אני עשיתי כל שבר שאני יכול, הזמנתי אותה, שילמתי עליה, ליוויתי אותה הביתה, כל דבר, כל הזמן. אל תתחילו ישר לבאס יותר.
אני יודע שאתה מרגיש עכשיו חרא עם עצמך,אבל תבין שזה היה בעיקר בגללך...
נשמע שממש ליקקתה לה ת'תחת רק בשביל שהיא תאהב אותך,ובחורות בדרך כלל יודעות לזהות בחורים כאלה והן מתרגמות את זה כ"הוא מתנהג אליי יפה כי אין לו משהו יותר טוב להציע" ולא (כמו שאתה הייתה רוצה שהיא תחשוב) "איזה חמוד הוא,כדאי לי שהוא יהיה חבר שלי"
תתנחם בזה שלמדתה פה לקח לפעם הבאה ואני מקווה שלא תחזור על אותה טעות,אגב,זה שהיא חברה שלו לא אומר שהם יתחתנו,וזה לא אומר שלא תאהב עוד מישהי בעתיד...
לא ליקקתי לה ת'תחת אנחנו פשוט ידידים קרובים המון זמן והתחלתי להרגיש משהו אליה. אבל תודה על העצה.
אם הוא אחד החברים הטובים שלך , איך הם ביחד שנה וחצי ?
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 16-02-2009 בשעה 16:18.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
מתישהו הם יפרדו נכון?!
הם לא יתחתנו,אז לא הכל אבוד...
גם לי קרה אותו דבר,ונחש מה עשיתי?
תתפלא לא הרמתי ידיים,התחלתי לדבר איתה יותר ולהתקב אליה.
ועכשיו אני ידיד ממש טוב שלה,שהיא תזרוק את חבר שלך.
אתה תיהיה פייווריט אצלה.
אז מה המסר?
לא לוותר ככה בקלות.