קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום| האמת מאחורי מבצע ואלקירי
    על ידי AfterParty בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-03-2010, 19:51
  2. האמת מאחורי המבצע הישראלי בעזה
    על ידי ImInAtraf בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 13:59
  3. בואו נחסוף את האמת מאחורי AWServeys
    על ידי ziv20441 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2008, 13:17
  4. האמת מאחורי אורי גלר
    על ידי JvL בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 21-11-2006, 17:57
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 11 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 158

[פרסום] האמת מאחורי תרי"ג מצוות - עמוד 6

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אלוהים לא תלוי בחוקים פיסיקלים.
    אתה מאמין שזה ככה, אני לא.
    אני רוצה לדעת מתי המציאו את התורה זה ככ מטומטם בא לי לבכות, באיזה תקופה המציאו תתורה?

2. קישורים ממומנים

יש דבר אחד שאני בטוח בו - העולם זה לא צירוף מקרים וגם בני האדם וכל מה שחי בו, זה יותר מדי מתוכנן ומושלם בשביל להיות צירוף מקרים, תגיד לי, איך זה יכול להיות שיש זמן שבו יש אור, זמן שבו השמש מאירה על כדור הארץ, זמן שבו זמן שמתוכנן להיות הזמן בו האדם חי ועושה מעשים ופעולות, ואחרי זמן מתוכנן השמש כבר לא מאירה על כדור הארץ ויש לילה שזה זמן מתוכנן והוא לא משתנה והוא נשאר אותו הדבר במשך אלפי שנים, שזה הזמן שמתוכנן שבו בן האדם יישן, ועוד הלילה נמשך בדיוק בזמן שבו האדם צריך לישון ומרגיש עייף, עוד דוגמא זה גוף האדם, אתה יודע שאם תחבר את כל כלי הדם שלך בגוף, הורידים הורידונים, עורקים נימים וכל אלה תוכל להקיף את העולם מש'ו כמו 3-4 פעמים אם לא יותר? לא יודע כמה אתה יודע על המערכות בגוף של האדם אבל גוף האדם זו היצירה הכי חכמה שיש בעולם יותר מכל אמצעי טכנולוגי שפותח, ויש עוד המון דוגמאות לדברים כאלה.
    אז תגיד לי, הרי זה ברור שלמחשב יש יוצר, נכון?
    איך אתה יודע? אם לא היית יודע שזה מיוצר ע"י אינטל ולא היה כתוב זכויות יוצרים וכאלה דברים על המחשב, הוא פשוט היה עומד לך בחדר, איך אתה יודע שיש לזה יוצר?
    פשוט בגלל שאתה יודע שלדבר כזה מתוחכם חייב להיות יוצר.
    אז אם למחשב יש יוצר, איך זה שלבני האדם ולעולם שזה דבר הרבה יותר מתוחכם מהמחשב אין יוצר?
    התורה זה פשוט כמו ספר הדרכה, כמו ספר הוראות לחיים, תורה מלשון הוראה..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    אלוהים לא תלוי בחוקים פיסיקלים.
    אתה מאמין שזה ככה, אני לא.
    אני רוצה לדעת מתי המציאו את התורה זה ככ מטומטם בא לי לבכות, באיזה תקופה המציאו תתורה?

תגיד לי מה אתה עיוור?! כמה פעמים אני צריך לרשום את זה, התורה נכתבה במשך תקופה ארוכה, והסתיימה בערך לפני כ2000 שנה, היא נכתבה ע"י מספר קבוצות שונות...
    מה שבטוח, התורה לא נכתבה ע"י ה' ומשה, ולא ניתנה בהר סיני...

ומה הקשר מחשב עכשיו?! המחשב פותח ע"י בני אדם, מה זה קשור?

זה שהעולם מורכב, לא אומר שה' ברא אותו. האדם וכל שאר העולם זוהי תוצאה של אבולוציה ארוכת שנים, מיליארדי שנים...
    אתה אומר שהעולם מורכב, ואתה מעלה את הטענה שהעולם מורכב מידי בשביל להיווצר במקריות..אז אפשר לחקור כיצד נברא העולם, כמו אנשים אינטיליגנטים, או להעניק את הבריאה לאל שאינו קיים ולצאת מהבעיה הזאת בקלות, כמו אנשים בורים...

יש לי שאלה לכל המאמינים, ותביאו תשובה אמיתית, אל תתחמקו כמו שאתם מתחמקים מכל השאלות שאני שואל פה כי אין לכם תשובה אליהם..
    איפה אלוהים? אם בני ישראל חוטאים, מדוע לא שולח ה' נביא שיחזיר אותנו בתשובה?
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 17-02-2009 בשעה 21:02.

תשמע אני לא דתי, אני יותר מתקרב לחילוני שמתקרב למסורתיות, אבל התחלתי כחילוני שבא ממשפחה חילונית לגמרי וחקרתי את הדברים האלה, ואני ממשיך וחוקר, אני חושב שזה מה שכל יהודי צריך לעשות ולבסס את האמונה שלו מתוך דברים שהוא גילה ולא מתוך דברים שמספרים לו ואומרים לו.

לי אישית קרו מספר דברים שחיזקו את האמונה, היו לי קטעים שנפלתי, אבל כל פעם הוכח לי מחדש שבאמת יש אלוהים וקוראים לו ה'.
    בוא אני אסביר לך משהו על נשמות, נשמה זה אתה, בעצם, הגוף זה לא אתה, הנשמה אומרים שהיא נמצאה בחלק העליון של הגוף, בסביבה של הראש, מוח..
    בניגוד לגוף שמוגבל, הנשמה לא מוגבלת, הגוף מגביל אותנו.
    אם כמו שאתה אומר ה' היה שולח נביא שמחזיר אותנו בתשובה הרי שככה כל היהודים היו רואים שבאמת יש אלוהים ואם הם לא יעשו את המצוות שלו אז הלך עליהם והם הולכים לגיהנום, הנשמה רוצה לקבל שכר תמורת מאמץ מסויים בגלל שהיא מושלמת, אם לא היית מקבל שכר על זה שאתה מבצע מצוות ומאמין למרות שאין הוכחה ממשית לזה הנשמה שלך הייתה מתביישת להגיע לעולם הבא ולקבל שכר על כלום.
    ה' רוצה שתעשה את המצוות שלו מתוך אמונה, שתחקור, שתראה שבאמת יש השם, עולם מלשון נעלם, עלם, נסתר, השם נסתר והוא רוצה שתגלה אותו בבריאות שלו, ואז ככה תוכל להרוויח שכר ע"י עשיית מצוות בעולם הזה ובעולם הבא קבלת השכר בתור נשמה.

ונתתי את המחשב בתור דוגמא ליוצר ולנוצר, אם לא היית יודע שלמחשב יש יוצר והיית רואה אותו סתם ברחוב נגיד, ולא היית יודע מה זה מחשב, מאיפה לך שמישהו יצר אותו? אולי הוא פשוט נוצר בתהליך של מיליארדי שנים כמו שאתה טוען? לא נראה לך אפשרי נכון?
    אותו דבר בני אדם.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

זה שלא יודעים מי יצר את המחשב לא אומר שאתה יכול לשקר ולהגיד שדוד יצר אותו

זה שאתה לא יודע מי יצר את העולם לא אומר שקיימת ישות שיכולה לכופף את כל חוקי הפיסיקה ולעשות הכל ולגרום להכל ושהיא בעצם הכל ודבר כזה מושלם כמו העולם היא בדוק הייתה חייבת ליצור אותו...
    אתה עושה את זה מתוך בורות יחסית..מתוך שאלות שאין לך מענה עליהן.

העולם נראה לך מושלם כי זה העולם שאליו נולדת..זה מה שאתה מכיר וכל ייצור חי לא משנה איזה מסלול הוא עבר בזמן האבולוציה ולא משנה באיזה תקופה אתה היית צופה בו..פשוט מאוד היית מתפלא לגבי השלמות
    כי זה מה שאתה מכיר...

תדמה את זה לאדם שחוזר בזמן ולוקח איתו מסך LCD ומחשב סתם לדוגמא לתקופת ימי הביניים
    ומצליח להראות לאנשים אותו.

זה ישגע אותם הם יהיו בטוחים שזה "אלוהים"

שמע אני ראיתי את כל ההודעות שלך פה וזה, וכל הדברים שאומרים לך פה אתה פשוט לא מסכים לקבל כלום,
    אולי יש לך איזה משבר פנימי שאתה פשוט לא מוכן להאמין ולשמוע להיגיון, אם אתה מפחד מלחזור בתשובה אתה יכול פשוט להגיד את זה, גם אם היית יודע ואני בטוח שיש בתוכך אפילו חלק שאומר לך שהדברים פה נכונים אתה פשוט לא מוכן לקבל את זה וזה הכל.
    אז הוויכוח הזה חסר משמעות אם אתה לא פתוח בכלל לקבל שיקולים, אתה פוסל מראש כל דבר שאומרים לך, אתה פשוט לא רוצה להאמין בה' גם אם אתה יודע שהוא אמיתי. זה הכל.

האמיתי שזה ההיפך לגבי מה שאמרת, כי רוב האנשים לוקחים את העולם הזה כמובן מאליו ואם כל אחד היה עוצר לרגע ומנסה לחשוב על התחכום שיש בעולם הזה ועל הבריאות הוא היה מבין שיש פה איזה גאונות שיצרה את הדברים האלה, ובאמת שקשה לי אבל קשה לי להאמין שזה דבר שנוצר מפיצוץ, או שפשוט תזוזה רנדומלית של חלקיקים והרכבה ופירוק שלהם בצורה אנונימית לחלוטין, חוץ מההסתברות שהיא אולי 0.00000000000000001% שהעולם והיקום יווצר מדבר כזה.
    זה ממש אבל ממש לא מתקבל לי על הדעת שהחיים שלנו פה זה צירוף מקרים ואין שום משמעות אמיתית לחיים האלה ושהכל סתם תוצרת של פיצוץ וחלקיקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Glyde צפיה בהודעה
    בוא אני אסביר לך משהו על נשמות, נשמה זה אתה, בעצם, הגוף זה לא ה' רוצה שתעשה את המצוות שלו מתוך אמונה, שתחקור, שתראה שבאמת יש השם, עולם מלשון נעלם, עלם, נסתר, השם נסתר והוא רוצה שתגלה אותו בבריאות שלו, ואז ככה תוכל להרוויח שכר ע"י עשיית מצוות בעולם הזה ובעולם הבא קבלת השכר בתור נשמה
    למה שאני יאמין אם אני לא יודע שזה אמיתי .
    וזה לא יוריד מהערך של האמונה אם אני יקבל הוכחה.
    אתה אומר " ה' רוצה שתעשה את המצוות שלו מתוך אמונה"
    ונראה לך שאני לא יאמין אם אלוהים יתגלה.

מה שאני מתכוון זה ש-ברור- בלי שמץ של ספק שתאמין באלוהים כי אז זו כבר לא תהיה אמונה, אלה עובדה, במקרה והוא יתגלה.
    זה מה שלא אמור לקרות, אתה אמור לחקור את העולם ולמצוא אותו דרך הבריאות, להתחזק, לעשות מצוות ובסוף כשתסיים את החיים שלך אתה תתחיל חיי נצח בעולם הבא ותראה באמת את הערך של כל המצוות שעשית ואת השכר שאתה אמור לקבל.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

שמע אני ראיתי את כל ההודעות שלך פה וזה, וכל הדברים שאומרים לך פה אתה פשוט לא מסכים לקבל כלום,
    אולי יש לך איזה משבר פנימי שאתה פשוט לא מוכן להאמין ולשמוע להיגיון, אם אתה מפחד מלחזור בתשובה אתה יכול פשוט להגיד את זה, גם אם היית יודע ואני בטוח שיש בתוכך אפילו חלק שאומר לך שהדברים פה נכונים אתה פשוט לא מוכן לקבל את זה וזה הכל.
    אז הוויכוח הזה חסר משמעות אם אתה לא פתוח בכלל לקבל שיקולים, אתה פוסל מראש כל דבר שאומרים לך, אתה פשוט לא רוצה להאמין בה' גם אם אתה יודע שהוא אמיתי. זה הכל.
    אישית, התאוריה של המפץ הגדול, נראית לי יותר הגיונית מאל כל יכול שאומר ויהי והעולם נברא... זה רק עניין של זמן עד שיוכיחו את זה, בנוסף שים לב כיצד כל הדוסים למיניהם מפחדים שתאורית המפץ תוכח מדעית, כי הטיעון היחידי שלהם לקיום של ה' הוא בריאת העולם...

וברור שהוא לא מקבל את הטיעונים שלכם, כי הטיעונים שלכם הם ללא כל הוכחה, אתה אומר העולם מורכב מידי בשביל להיברא במקריות, חייב להיות אלוהים, ועל איזה משבר פנימי בדיוק אתה מדבר? למה אתה אומר מה הוא מרגיש? מאיפה לך מה הוא מרגיש? מה בגלל שהוא לא מאמין בה' משהו בו לא טוב? הוא פשוט בוחר בדרך ההגיונית, ולא בדרך של אגדות ומעשיות על אל שאין הוכחה לקיומו..מזה מפחד מלחזור בתשובה?! מי רוצה בכלל לחזור בתשובה? מי רוצה לבזבז את החיים שלו בשביל "שבעולם הבא" הוא יחיה בחיי נצח, וואלה, העולם הבא, אפילו האגדה על שלגיה ושבעת הגמדים נשמעת לי יותר הגיונית..

העולם הבא זה המצאה של אנשים פרימיטיביים שלא ידעו מה קורה אחרי המוות, בדיוק כמו גלגול נשמות, או רוחות רפאים, כשאנחנו מתים אנחנו לא מגיעים לעולם הבא, אנחנו נקברים חמש מטר מתחת לאדמה, ובגלל זה צריך לנצל את החיים שלנו ולא לבזבז אותם באמונה חסרת תכלית..

אני לא מאמין בדברים שאין לי הוכחה לגביהם..

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

Glyde

חבל שאני לא אזכה לראות את הפרצוף שלך ושל כל החרדים הנחמדים
    לאחר שתגלו שאחרי המוות אין כלום..

חיי נצח? זה מה שמבטיחים לך ולכל העולם על מנת שתבצע מצוות וחוקים בסיסיים בצייתנות ועיוורון

וגם אם תאוריית המפץ הגדול אינה נכונה..
    גם אם האבולוציה אינה נכונה..

(ואגב אני לא כזה תומך נלהב שלהם..)

גם אז..אלוהים הוא האלטרנטיבה הכי מגוכחת !!
    אני מעדיף להגיד שאני לא יודע מספיק
    ושאין לי את האפשרות להחזיק בתשובות

מאשר להגיד שאלוהים קיים..

אתה מנסה לעצבן אותי שאתה מבלבל לי את המוח על זה שאני מפחד לחזור בתשובה???
    תנסה אתה לחזור בתשובה..אבל באמת..לך תחייה בבני ברק בין כל האברכים נראה אותך שורד

אחרי שהיית פתוח לטיפה אינטליגנציה וטכנולוגיה בעולם שלנו נראה איך תשרוד בעולם הפרימיטיבי והדפוק של הדת אבל כמו שהיא באמת צריכה להתבטא

מה שאני מתכוון זה ש-ברור- בלי שמץ של ספק שתאמין באלוהים כי אז זו כבר לא תהיה אמונה, אלה עובדה, במקרה והוא יתגלה.
    זה מה שלא אמור לקרות, אתה אמור לחקור את העולם ולמצוא אותו דרך הבריאות, להתחזק, לעשות מצוות ובסוף כשתסיים את החיים שלך אתה תתחיל חיי נצח בעולם הבא ותראה באמת את הערך של כל המצוות שעשית ואת השכר שאתה אמור לקבל.
    אתה אומר שמה שאנחנו עושים כאן זה בשביל לקבל שכר בעולם הבא לראות את כל מה שעשיתי ולהתגאות, ובמה זה יהיה שונה אם הוא יתגלה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    Glyde

חבל שאני לא אזכה לראות את הפרצוף שלך ושל כל החרדים הנחמדים
    לאחר שתגלו שאחרי המוות אין כלום..

חיי נצח? זה מה שמבטיחים לך ולכל העולם על מנת שתבצע מצוות וחוקים בסיסיים בצייתנות ועיוורון

וגם אם תאוריית המפץ הגדול אינה נכונה..
    גם אם האבולוציה אינה נכונה..

(ואגב אני לא כזה תומך נלהב שלהם..)

גם אז..אלוהים הוא האלטרנטיבה הכי מגוכחת !!
    אני מעדיף להגיד שאני לא יודע מספיק
    ושאין לי את האפשרות להחזיק בתשובות

מאשר להגיד שאלוהים קיים..

אתה מנסה לעצבן אותי שאתה מבלבל לי את המוח על זה שאני מפחד לחזור בתשובה???
    תנסה אתה לחזור בתשובה..אבל באמת..לך תחייה בבני ברק בין כל האברכים נראה אותך שורד

אחרי שהיית פתוח לטיפה אינטליגנציה וטכנולוגיה בעולם שלנו נראה איך תשרוד בעולם הפרימיטיבי והדפוק של הדת אבל כמו שהיא באמת צריכה להתבטא
    קודם כל, בראש ובראשונה, איך אתה יודע שאין חיים אחרי המוות? אתה בטוח בזה?
    יש הוכוחות שיש חיים אחרי המוות, היו אלפי מקרים של אנשים שסיפרו מה שקרה להם במוות קליני ולכולם קרה פרט לפרט אותו קטע, אני לא אפרט מה זה עכשו כי אין טעם.

שנית, זה שאתה מתעצבן ממה שאמרתי אומר משהו.
    שלישית, אני לא חרדי, אבל יש לי חברים שחזרו בתשובה ותביא לי את האיש הכי עשיר בעולם, ביל גייטס לדוגמא, אני שם איתך כסף חותם איתך שהם הרבה יותר מאושרים ממנו עם כל ההבדל מעמדות וכסף שיש ביניהם, אתה חושב שזה חרא חיים, אבל אם תשאל כל דתי אמיתי תראה שהוא יותר מאושר מ-רוב- החילונים שאנחנו מכירים.
    אז דפוק אתה לא יכול לקרוא לזה, פרימטיבי? זה רק נקודת מבט שלך אתה לא יודע מה באמת הולך שם, יש להם טלוויזיה ומחשבים לחלק מהם, לחרדים לא, אבל לדתיים מודרניים כאלה כן, יש להם גם מכוניות תאמין לי, וגם פרנסה, יש רבנים שמתפרנסים כמו שצריך ובכבוד.
    בוא נעשה משהו כזה, אם כבר אתה משווה בין העולמות..
    איפה יש פריצות וזנות?
    בעולם החילוני.
    איפה יש מכות אלימות במועדונים?
    בעולם החילוני.
    איפה יש קללות רוב הזמן וחרא יחס ולכלוכים מאחורי הגב ודיבורים רעים?
    בעולם החילוני.

אז אני חושב שבאמת תחשוב בהיגיון לפני שאתה אומר משהו על העולם הדתי, אתה ואני לא יכולים להבין את זה כי אנחנו חילוניים אבל אם היה לך טיפה של מושג מה זה לחיות כמו דתי אמיתי ואני לא מדבר על זה שההורים שלך כפו עליך את זה מלידה כי יש לי חבר שיש לו משפחה דתייה יחסית והוא חזר בשאלה כי כפו עליו את זה ולא לימדו אותו לאהוב את הדת, אני מדבר איתך על דתי אמיתי שדתי בגלל שהוא רוצה.
    רק אחרי שתבין מה זה, תוכל להגיד על זה דברים.
    חקרת בכלל? שאלת? דיברת?
    אז מה אתה יודע בכלל מה אתה מדבר?

ויורי, נו באמת..
    פיצוץ הורס, לא יוצר דברים, תסכים איתי על זה?
    חייבת להיות ישות שעשתה פה משהו, גורם שהתערב בבנייה.

טריפל, אם אלוהים יתגלה אליך, כולם פה יהיו כמו רובוטים, הרי האדם נברא בצלם האלוהים, מה ז"א?
    ז"א שיש לו אפשרות בחירה, הוא יכול לבחור בין טוב ורע זה נקרא -בחירה חופשית- זה דבר שאלוהים כביכול לא אמור להתערב בו, והוא רוצה שתבחר בדרך הטובה.
    אם אלוהים יבוא ויתגלה, כולם יבחרו בדרך הטובה כביכול ואתם תהיו כמו רובוטים, אתם תעבדו אותו בלי שאלות בלי כלום, אתם תעשו מה שצריך, וזה הוא לא רוצה, הוא רוצה שתעבדו אותו מתוך אמונה לא מתוך עובדה, הבנת טריפל?

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

YORI לא יכול להיות שהדת חורטטה לפני כ-2000 שנה כי לפני 2009 שנה נולד ישו, שהיה יהודי.
    מה שאומר שהיהדות הייתה עוד הרבה לפני.
    טריפל, בפירוש כן, כל מה שעושים פה זה בשביל העולם הבא וזו מטרת החיים.
    עכשיו ליאור, להיות אדיש ולהגיד לא יודע זה יותר מטומטם מלהגיד שזה יישות אלוקית ללא ספק בכלל.
    הרי זה ברור שיד אלוקית מעורבת, הרי ידוע שהסיכוי לכוכב שמאפשר חיים הוא קטן ביותר, אבל נגיד וזה קרה.
    האם אי פעם חשבת לעצמך מה היה קורה אם הלב היה פועם 10 פעמים יותר או פחות?
    האם חשבת מה היה קורה אם תחושת הרעב לא הייתה? אם היית צריך לנחש מתי אתה רעב?
    מה היה קורה אם מערכת העיכול הייתה מכניסה ולא מוציאה את הזבל, האם פעם חשבת עד כמה מורכבת מערכת הרבייה?
    המשיכה הטבעית בין גבר לאישה, האפשרות להביא ילדים בדרך ככ מסובכת ומורכבת, הכרומוזומים שכל גבר ואישה תורמים לוולד כך שהוא יוולד בריא ושלם?
    כל הדברים האלה שנראים לך ברורים מאליו הם דברים מסובכים שאין כמותם, ואין שום סיכוי שבעולם שהיה פיצוץ, ומזה נוצרו בעלי חיים מגוונים ככ, שונים ככ, ומורכבים ככ.
    אפשר להבא עוד מאות דוגמאות, פשוט בלתי אפשרי שהכל נהייה לבד.
    הטיפשות האמיתית היא לא להגיד שיש ה' בעולם, אלא האדישות שאתה מפגין כלפי כל הדברים שיש לך מול העיניים ולקחת אותם כמובן מאליו, דבר שלא הגיוני בשום צורה שהיא.
    נערך לאחרונה על ידי Daniel; 18-02-2009 בשעה 16:27.

טריפל, אם אלוהים יתגלה אליך, כולם פה יהיו כמו רובוטים, הרי האדם נברא בצלם האלוהים, מה ז"א?
    ז"א שיש לו אפשרות בחירה, הוא יכול לבחור בין טוב ורע זה נקרא -בחירה חופשית- זה דבר שאלוהים כביכול לא אמור להתערב בו, והוא רוצה שתבחר בדרך הטובה.
    אם אלוהים יבוא ויתגלה, כולם יבחרו בדרך הטובה כביכול ואתם תהיו כמו רובוטים, אתם תעבדו אותו בלי שאלות בלי כלום, אתם תעשו מה שצריך, וזה הוא לא רוצה, הוא רוצה שתעבדו אותו מתוך אמונה לא מתוך עובדה, הבנת טריפל?
    שאתה מציג את זה כך זה באמת נראה הגיוני.
    אבל להאמין ולעשות את הכל החובות בלי לדעת שזה אמיתי זה טירוף
    אני מעדיף לחיות את החיים בלי כל הגבלות.

וואלה גם אני חושב ככה, לפחות חשבתי ככה, אבל עכשיו הגעתי לפשרה שאני עושה את זה לאט לאט ובטוח, בהתחלה שנכנסתי והלכתי לשמוע שיעורי תורה וראיתי סרטים שמחזקים, קראתי ספרים וכל זה, ישר שמרתי שבת הלכתי לתפילות, שיעורי תורה, עכשיו ירדתי והפסקתי לשמור שבת אבל אני עדיין מאמין וזה תהליך שעברתי אחרי שהבנתי שהחיים האלה הולכים במחזוריות ואני מאמין שעשיתי כמעט הכל בחיים חוץ מלשרת בצבא ולהרוג ערבים (זה בדרך.), כשהלכתי לשיעורי תורה שמעתי שמה דברים ממש חכמים והגיוניים וזה גרם לי לרצות להתחזק, אני מציע לך אחי גם לחקור ולראות, אתה בהתחלה חושב שזה לא טוב אבל שתדע לך כמו שאמרתי זה כיף לעשות מצוות, כל הדתיים נהנים מזה והחרדים בכלל, אז מה שאתה חושב שזה סבל בשבילם זה כיף, תנסה אין לך מה להפסיד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,078 | הודעות: 8,173,665 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect