נכתב במקור על ידי מושי 3> ואו לחבר שלך יש גבות ממממממממממממממממממממממש עבות חוץ מזה נראה סבבה קטן כזה זה דוד שלי טרבלסי בנשמה גבות גדולות מה לעשות ותדברי אליו יפה =-O ותודה :] נכתב במקור על ידי MaDridMan בואנ'ה מזה הזנבות האלה אתה יכול לנגב ת'תחת איתם כל הכבוד אחי,אני ניסיתי פעם לגדל הלך לי זין.. נראה טוב גבר! איזה זנב אעה אחשלי עוד 3 שבוע אני מוריד אותו מפנק בגלח אחולמניוק חחח
נכתב במקור על ידי RoyalFlush זה דוד שלי טרבלסי בנשמה גבות גדולות מה לעשות ותדברי אליו יפה =-O ותודה :] איזה זנב אעה אחשלי עוד 3 שבוע אני מוריד אותו מפנק בגלח אחולמניוק חחח חחחחח ואה איזה דורש זה להביא בגלח!! אבל לא חבל?
נראה טוב
https://www.facebook.com/pages/NV-Ph...33903306802273 תמונות של מכוניות נדירות מהארץ
נכתב במקור על ידי RoyalFlush זה דוד שלי טרבלסי בנשמה גבות גדולות מה לעשות ותדברי אליו יפה =-O ותודה :] איזה זנב אעה אחשלי עוד 3 שבוע אני מוריד אותו מפנק בגלח אחולמניוק חחח אני צריך להשיג זיון לפני זה.... תגיד פרסי,אמא שלך פנויה מחר?
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 18-02-2009 בשעה 23:34.
גיאצ'וק איזה גופה
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ גיאצ'וק איזה גופה שיראלצוק... איזה נוטשת
תבוא לטבריה אני יוציא אותך בן אדם
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך [18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
נכתב במקור על ידי orcho תבוא לטבריה אני יוציא אותך בן אדם מה רע עכשיו? ומי יבוא לטבריה בחייאת אוחצו
נכתב במקור על ידי RoyalFlush זה דוד שלי טרבלסי בנשמה גבות גדולות מה לעשות ותדברי אליו יפה =-O ותודה :] איזה זנב אעה אחשלי עוד 3 שבוע אני מוריד אותו מפנק בגלח אחולמניוק חחח בדוק עיראקיי
מאאיהה חחןןן אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
נכתב במקור על ידי מושי 3> בדוק עיראקיי מה עירקי אני אומר לך טרבלסי
נכתב במקור על ידי RoyalFlush מה עירקי אני אומר לך טרבלסי מה זה טרבלסי ?
כפר הסי
נכתב במקור על ידי מושי 3> מה זה טרבלסי ? ואעה ואה איזה סמטה =\ טרבלסי = טריפולתאי
נכתב במקור על ידי RoyalFlush ואעה ואה איזה סמטה =\ טרבלסי = טריפולתאי סמטה תקרא לאחותך יסמכן , מחלללללללללהההההההה ותגיד טריפולתאי אני אמורה לנחש !???!?@?@#?$
נכתב במקור על ידי מושי 3> סמטה תקרא לאחותך יסמכן , מחלללללללללהההההההה ותגיד טריפולתאי אני אמורה לנחש !???!?@?@#?$ יא מזדיינת עד אחותי בחיים אל תדברי עליה את שומעת יא בת זונה וכן את אמורה לנחש יאללה אל תגיבי לי פה יותר יאללה בי בי ביי
חוקי הפורום