קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כמה שאלות-לשון,קטיעת אצבע, פגיעות אקלים, קיבועים ועוד.

ברירת מחדל כמה שאלות-לשון,קטיעת אצבע, פגיעות אקלים, קיבועים ועוד.

במקרה של צניחת לשון-האם יש "למשוך" את הלשון החוצה? אם לא, מה לעשות? ואם כן, מהו המשך הטיפול?

במקרה של קטיעת אצבע-האם יש להניח ח.ע? אם כן, איפה?

נניח אנו הולכים בלילה(1 בלילה), במזג אוויר קר, הליכה ממושכת וקשה. באמצע ההליכה אחד המשתתפים מתמוטט. אנו חושדים במכת חום, ומתחילים לטפל בו-הפשטה, קירור, הרטבת הפצוע. מה הסיכוי שהפצוע ייפגע מהיפוטרמיה(אין ברשותנו מדחום), עקב הטיפול?

האם בהיפוטרמיה יש לעסות את הפצוע? לא איברים פגועים, אלה אני יודע שאסור לעסות, אלא איברים שלא נפגעו?

רבות הן השאלות ואולי יקח מעט זמן לענות עליהן, אך זה באמת ישפר את חייהם של אנשים רבים אם תעזרו לי. תודה רבה ושבת שלום!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

1)במקרה של צניחת בסיס לשון בשום פנים ואופן לא להוציא אותה החוצה כי לפעמים הבן אדם יכול לנשוך לעצמו את הלשון מה שנקרא "ספאזם לסתות" מה שעושים זה פשוט מאוד להטות את הראש אחורה אבל קודם צריך לבדוק שאין הפרשות כדי שהוא לא יחנק מהם.

2)קרה של קטיעת אצבע לדעתי לא צריך לשים חוסם עורקים כי זאת רק אצבע ואם אתה יודע חוסם עורקים שמים 5 ס"מ בערך מעל הקטיעה לכן חבל על היד שלו פשוט נחבוש לו את האצבע.

3)תבדוק שוב את המשפט שלך אתה אומר לי אתם הולכים במזג אויר קר ואתה עוד רוצה להפשיט אותו עוד יותר?

4)אם התכוונת לעשות עיסויים על בן אדם בהיפותרמיה עם דופק אז לא צריך לעשות עיסויים אם הוא בלי דופק אז צריך.

אם התכוונת כאילו לשפשך לו את העור כדי לחמם אותו זה אסור בהחלט כי אתה תפגע לו ברקמות,י התאים בהיפותרמיה הופכים למין קריסטלים כאלה שיחתכו לו את הרקמות.

אני לא רואה האמת איך התשובות האלה יכולים לעזור לך בלהציל הרבה אנשים כי לפי מה שאני רואה אין לך ידע בעזרה ראשונה.
    נערך לאחרונה על ידי grass; 20-02-2009 בשעה 19:07.

ציטוט נכתב במקור על ידי grass צפיה בהודעה
    1)2)קרה של קטיעת אצבע לדעתי לא צריך לשים חוסם עורקים כי זאת רק אצבע ואם אתה יודע חוסם עורקים שמים 5 ס"מ בערך מעל הקטיעה לכן חבל על היד שלו פשוט נחבוש לו את האצבע.

3)תבדוק שוב את המשפט שלך אתה אומר לי אתם הולכים במזג אויר קר ואתה עוד רוצה להפשיט אותו עוד יותר?

אני לא רואה האמת איך התשובות האלה יכולים לעזור לך בלהציל הרבה אנשים כי לפי מה שאני רואה אין לך ידע בעזרה ראשונה.
    2)אך האם עקב קטיעת האצבע לא הדם לא יזרום החוצה עקב העורק שנחתך?

3)זה העניין, איך נטפל בנפגע שהתעלף בלילה ואנו חושדים במכת חום, ואין לנו אמצעי פינוי מיידי? כי כידוע התייבשות יכולה להוביל למכת חום

צודקת קצת הגזמתי, בסה''כ קורס מע''רים ואני וכמה חברים מתווכחים ולא בטוחים ולכן הגענו לשאול בפורום הזה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

אני אשתדל לענות לך על מה שאני זוכרת .

במקרה של קטיעת אצבע-האם יש להניח ח.ע? אם כן, איפה?
    תלוי מאיפה האצבע קטועה , אם היא קטועה מאמצע האצבע ניתן לקחת שרוך של נעל ולהניח ח.ע הכי קרוב לקטיעה , כלומר - חבל להרוס את כל היד לא ? בכל מקרה מאלתרים במקרה כזה , אין פרוטוקול ברור לדברים האלה

נניח אנו הולכים בלילה(1 בלילה), במזג אוויר קר, הליכה ממושכת וקשה. באמצע ההליכה אחד המשתתפים מתמוטט. אנו חושדים במכת חום, ומתחילים לטפל בו-הפשטה, קירור, הרטבת הפצוע. מה הסיכוי שהפצוע ייפגע מהיפוטרמיה(אין ברשותנו מדחום), עקב הטיפול?
    לא הבנתי את השאלה , במזג אוויר קר מכת חום ?
    היפותרמיה אולי .......
    השאלה ממש לא ברורה

האם בהיפוטרמיה יש לעסות את הפצוע? לא איברים פגועים, אלה אני יודע שאסור לעסות, אלא איברים שלא נפגעו?
    לא שמעתי בחיים שלי על איסור או כן צריך לעסות את הפצוע .
    הטיפול הכי נכון עד הגעת האמבולנס הוא כיסוי בשמיכה עבה , חימום ממקור חיצוני [כמו מזגן ,תנור וכו'] ובמידה והפצוע בהכרה - שתיית נוזלים חמים .
    חשוב !! לא להכניס אותו למקלחת .

ציטוט נכתב במקור על ידי ohimhereimthere צפיה בהודעה
    2)

3)זה העניין, איך נטפל בנפגע שהתעלף בלילה ואנו חושדים במכת חום, ואין לנו אמצעי פינוי מיידי? כי כידוע התייבשות יכולה להוביל למכת חום
    זה לא יכול להיות מכת חום בלילה קר .
    או היפותרמיה או שהוא סתם התעלף מסיבות כאלה או אחרות , זה לא קשור לפגיעות אקלים
    נערך לאחרונה על ידי מושי 3>; 20-02-2009 בשעה 19:17.
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

לא הבנתי את השאלה , במזג אוויר קר מכת חום ?
    היפותרמיה אולי .......
    השאלה ממש לא ברורה

אחדד את השאלה-הליכה מאומצת מאוד, שלפניה הפצוע לא שתה מספיק ועקב כך התייבש והתמוטט, ולכן אנו חושדים במכת חום. מה הטיפול בעצם יהיה? האם יש להרטיב את הפצוע, או שהדבר עלול לגרום להיפוטרמיה? מה עלינו לעשות במקרה כזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

עניתי לך הודעה אחת למעלה ,
    זה לא יכול להיות מכת חום בקור .
    זה יכול להיות התייבשות , לא מכת חום
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י

אך האם הנפגע לא יכול לחטוף מכת חום עקב ההתייבשות, גם אם זה בלילה? כי עקב כך שהנפגע לא שתה לפני הפעילות, טמפרטורת הגוף שלו עולה מאוד.

אז אולי תעני לי על השאלה הזו-מה עושים במקרה והנפגע התייבש והתמוטט באמצע פעילות מאומצת מאוד בלילה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

ציטוט נכתב במקור על ידי ohimhereimthere צפיה בהודעה
    אך האם הנפגע לא יכול לחטוף מכת חום עקב ההתייבשות, גם אם זה בלילה? כי עקב כך שהנפגע לא שתה לפני הפעילות, טמפרטורת הגוף שלו עולה מאוד.

אז אולי תעני לי על השאלה הזו-מה עושים במקרה והנפגע התייבש והתמוטט באמצע פעילות מאומצת מאוד בלילה?
    בוא אני אסביר לך ככה , במכת חום יש חשיפה לטמפ' גבוהות ביחד עם פעילות גופנית מה שפוגע במנגנון ויסות החום של הגוף ויש הצטברות חום בגוף .
    עד פה מובן ?
    בהתייבשות - פשוט יש מחסור של נוזלים בגוף .
    זה ההבדל ביניהם , ולכן מה שתיארת לא יהיה מכת חום .

בקשר לשאלה השניה שלך ,
    הטיפול הנכון לדעתי הוא לדאוג שישאר בהכרה , ולתת לו המון המון המון מים . מקווה שהכל ברור

עריכה :
    ומזמינים אמבולנס אם זה לא ברור ..
    נערך לאחרונה על ידי מושי 3>; 20-02-2009 בשעה 19:30.
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,181 | הודעות: 8,200,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect