תן לי לנחש peace יש לך PS3
תן לי לנחש peace יש לך PS3
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 28-02-2009 בשעה 12:16.
|
|
תן לי לנחש,
אתה חושב שכל מי שמצדיק קונסולה כלשהי אז הוא פאן בוי שלה.
:\
טוב, מה שיש לי להגיד זה שאתה מסכן.
לשאלה שלך, ניחוש נכון אבל לא מדוייק כי אני כמעט השגתי את כל הכסף לקניית X360.
ואם תציץ בהודעות קודמות שלי תראה איך אני משמיץ את ה-PS3...
ממש לא
זאת הדרך שבא אתה תוקף אנשים עם דעות שונות משלך על הPS3 מראות שאתה פאןבוי.
כואב לך פשוט על כל משחק שנצרב לאקסבוקס ואתה תקוע עם משחק אחד מקורי אז בחרת לבוא בגישה של לתקוף את כל מי שיש לו פריצה כי אתה כל כך אומלל..
בסדר,קלטתי אותך.. תאמין לי שאתה לא יחיד ומיוחד וראיתי כמוך וגם התווכחתי עם כמוך (והדרך שאתה מגיב לאנשים "סלח לי,אתה טיפש") אתה פאןנוי.נקודה.![]()
שוב, אמרתי לך, תסתכל בהודעות קודמות שלי.
ואם כואב לי על כל משחק שנצרב ל-X360 למה אני קונה X360 בלי פריצה ?
ואממ, כן, אני פאן בוי אבל לא רק של סוני, גם של נינטנדו.
בגלל שאתה לא יודע מה זה פאן בוי אתה חושב שזה דבר רע אז זה לא.
אומנם הראיתי את זה ככן, אבל זה לא חייב להיות דבר רע.
חבל שבגלל חוסר ידע אתה משמיץ אותי ככה, באמת חבל.
ותאמין לי, שאם החברות לא היו נופלות, לא היה אכפת לי בכלל מזה שמורידים.
ועוד משהו שיחזק את הטענה שלי לגבי זה שאמרת שאני בוכה על כל משחק צרוב, כן אני אכן בוכה על כל משחק שנצרב, לא בגלל שאני לא יכול לשחק בו, בגלל שככה אתם מפילים את החברות כי לא מספיק שיש את המצב הכלכלי בארה"ב גם החברות מפסידות כסף מהמשחקים.
ועוד משהו, אם אני כל כך עצוב שאין לי פריצה למה יש לי PS2 בלי צ'יפ ?
ושוב, תסתכל בהודעות קודמות שלי, תראה את ההשמצות שלי על ה-PS3 כשאמרו שה-X360 הוא לא טוב בגלל שאין לו BR.
ממש שליחות האל מה אני יגיד
אתה תמשיך לשחק במשחק מקורי ואני יצרוב ולא משנה מה תגיד זה המצב
ואל תגיד לי מה אני יודע ומה אני לא, סמוך עלי שאני אומר לך שאני יודע
(אם מהוויכוח הצלחת להבין שאני נגד משחקים מקוריים, אז אני לא, יש לי משחק מקורי [גירס2] כדי לשחק בו בלייב, רק רציתי להבהיר את זה)
שליחות האל, לא.
אני פשוט מעדיף לתת קצת כסף לחברות שנותנות לנו משחקים מעולים.
אני לא אמרתי לך לקנות, אמרתי שאם תקנה פעם בחודש זה לא יזיק, אבל אנחנו הישראלים, קמצנים, לא משנה מה נגיד, אנחנו עם קמצן, ואחרי זה בוכים למה באמריקה זה לא כמו אצלנו.
אממ אני לא אסמוך עליך, אני לא סומך על אף אחד, מצטער.
ואתה לא יודע מה זה, גם אם תתן לי עכשיו הגדרה מויקיפדיה אני יודע שאתה לא ידעת מה זה, זה שאתה מוסיף סמיילים ואומר לי שאתה כן יודע לא ישנה את דעתי.
עצם זה שאפילו רשמת את המילה כמו שאני רשמתי כבר מראה שלא היה לך מושג מה זו המילה הזו (אני רשמתי ככה בטעות מתוך הרגל שהיה לי פעם).
תקשיב, אני לא בא לפה לריב איתך, לא לרמה שלי, באתי לפה כדי לפתח את הפורום הזה, תאמין לי שקהילה כזו לא הייתי מאחל לאף אחד, אני כבר מנהל בקהילה גדולה יותר מפה ומשובחת יותר ולא ממש אכפת לי אם אתה לא מאמין.
יום טוב.
"עצם זה שאפילו רשמת את המילה כמו שאני רשמתי כבר מראה שלא היה לך מושג מה זו המילה הזו (אני רשמתי ככה בטעות מתוך הרגל שהיה לי פעם)."
על מה אתה מדבר :|
טוב.. אם אתה אומר שאני לא ידעתי כנראה שבאמת אני לא יודע הרי אתה מנהל בקהילה גדולה ומשובחת
אם אתה רוצה לפתח את הקהילה..בכיף אבל תרגע עם ההתנשאות המגוחכת שלך, סמוך עלי (אה שחכתי שאתה לא סומך על אף אחד..) יש כאן הרבה אנשים שמבינים וכאלה שגם יותר ממך אז..
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 28-02-2009 בשעה 16:18.
גם מדיה סנטר זה כבר לא יתרון,
בעזרת Tversity או PSM אפשר להזרים מדיה מהמחשב ישירות לHDD של הPS3
בנוסף XBox 360 דורש קבצי WMV בניגוד לPS3 שתומך בהרבה יותר פורמטים(ובעזרת PSM אפשר לעשות Transcoding בהזרמה לקבצי MKV).