קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סוני או אקס בוקס?
    על ידי אני רעב בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:20
  2. [כתבה]מה יותר טוב סוני פליישטיישן 3 או אקס בוקס 360?
    על ידי yagel150 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-12-2009, 07:27
  3. [עזרה] מה עדיף סוני 3 או אקס בוקס 360 פרימיום?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 21:46
  4. [עזרה] מה עדיף סוני 3 או אקס בוקס 360 פרימיום?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 09-11-2008, 22:26
  5. [שאלה] כמה שווה למכור אקס בוקס 360 ?
    על ידי Niobie בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 09-03-2007, 21:14
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[שאלה] סוני 3 נגד אקס בוקס. מה עדיף? - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי No Doubt צפיה בהודעה
    מה הקשר ישראלי טיפוסי אף אחד לא רוצה להוציא מאות שקלים על משחק
    וכמו שאמרת אתה רוצה נגיד משחקים כמו PRO לשחק עם חברים אבל לבד אתה לא תשחק בהם הרבה אז תחשוב אם אתה רוצה להוציא עליו 300 שקל בשביל הפעם ב.. הזה
    אבל אם כסף זה לא בעיה בשבילך אז לך על זה.. אני אישית לא מוכן להוציא מאות שקלים על משחקים..
    אני מעדיף אקסבוקס מהסיבה שיש פריצה והלייב יותר טוב אבל זה תלוי בך..
    זה כן קשור.
    אתה ישראלי טיפוסי ובגלל זה אתה חושב שמה שאתה עושה הוא בסדר.
    תקשיב,
    לאנשים מגעילים כמוך אני אפילו לא מגיב אבל כרגע בא לי.

עכשיו יש מצב כלכלי קשה והרבה חברות פושטות רגל (אם לא שמת לב, MIDWAY פשטה רגל אבל אני מאמין שאתה לא מכיר אותה אז זה לא יתן לך משמעות רבה).
    בגלל מה ?
    כן, בגלל שאף אחד לא קונה משחקים (כמובן שלא רק... ולא בעיקר)
    אז תמשיך לחשוב שאתה בסדר רק אל תתפלא שאתה נשאר בלי משחקים להוריד.

ואני לא אומר לקנות כל משחק, למרות שכולם ככה עושים, קנה מידי חודש משחק 2 וזהו.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    זה כן קשור.
    תקשיב,

עכשיו יש מצב כלכלי קשה והרבה חברות פושטות רגל (אם לא שמת לב, MIDWAY פשטה רגל אבל אני מאמין שאתה לא מכיר אותה אז זה לא יתן לך משמעות רבה).
    בגלל מה ?

ובדיוק בגלל זה,
    לאט לאט יותר חברות תופסות שכל ומפתחות משחקים בלעדיים לPS3,כי אנשים חייבים בנתיים לקנות אליו משחקים.
    תראו איזה משחקים יוצאים ב2009 לPS3 ואיזה לXBox 360
    לPS3 המבחר גם יותר גדול וגם משחקים יותר איכותיים.

לכל החכמים שחושבים שהפוסי יותר טוב בואו תרשמו מה יותר טוב ואני יוכיח לכם שאתם טועים!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

זה כן קשור.
    תקשיב,

בגלל מה ?

טוב אז בתור בן אדם מגעיל וישראלי טיפוסי בוא ואני יגיד לך שאין לי כסף לקנות משחק או שניים כל חודש וגם אני לא רוצה כשאני יכול להביא אותם ב30 שקל.
    סלח לי שאני מגעיל אותך אבל אני באמת לא מכיר ולא אכפת לי מהחברה שפשטה את הרגל..
    וגם למי שיש את הכסף לא ירצה בטח לקנות משחקים ב300 שקל כשהוא יכול להביא אותם בכמה עשרות שקלים.
    קיצור תקרא לי "ישראלי טיפוסי" כמה שתרוצה כי בסופו של יום אני זה שמשחק במלא משחקים במקביל ונהנה מהם בזמן שאתה משחק במשחק בלחץ כל חודש

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

PS3 הכי טוב! =]

8..
    נערך לאחרונה על ידי Awes0me; 28-02-2009 בשעה 11:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חבר'ה על מה כל הויכוח פה? אין פה ישראלי טיפוסי נקודה! כמו שאמר No Doubt למה שנוציא 400 שקל? (כן 400 שקל כי זה המחיר של משחק חדש בסוני 3 וגם של האקס בוקס) כשכנס לכל אתר בחו"ל ותראה שמשחקים עולים גג 60 דולר (שזה עוד כמה בודדים הרוב עולים בין 30-40 דולר) תעשה חישוב זה אפילו לא 250 שקל למשחק במחיר הכי גבוה. אז למה שאני אוציא כל כך הרבה כסף בארץ על משחקים? זה כאילו המדינה דוחפת אנשים ללכת על כל מה שפרוץ.
    משחקים למחשב בארץ עולים בסביבות ה-250 שקל אז למה שנוציא 400 שקל על משחק לסוני או ל-xbox?
    ואני לא יודע מה איתך אבל אני לא הכי מתלהב לקנות משחקים מחו"ל עם הישרכארט דרך האינטרנט, משהו הכי קטן מתפקשש ואחרי זה לך תחפש אחרי מי לרדוף בחו"ל.

דרך אגב דיברתי עם בעל החנות של genesis שבנתניה והוא אמר לי שיש לו את שני הקונסולות ואצלו הסוני 3 יושב רוב הזמן בארון והוא משחק עם הxbox וזה עוד אדם שיכול להרשות לעצמו הכל משתי הקונסולות. אני לא אומר שהxbox יותר טוב כי לטווח הארוך (ואני אומר את זה אחרי שבדקתי את כל הנתונים במשך זמן רב) הסוני כן יותר חזק ויותר טוב. אבל חודש הבא אני אקנה xbox 360 יותר בגלל מה שהמוכר אמר (שקשור למשחקיות והכיפיות בקונסולה) ולא בגלל הכסף שצריך להוציא בסוני אבל למען האמת זה גם גורם חשוב בגלל כל הנתונים שאמרתי למעלה. ודרך אגב אם באמת יוציאו סוני 4 ב-2012 או אפילו ב-2013 זה עוד יותר נתון שגורם לי לחשוב על לקנות את הxbox, ועוד פרט קטן אבל גם חשוב, הxbox 360 כן מפעיל משחקים של הxbox הראשון לאומר הסוני 3 שלא מפעיל משחקים של סוני 2 פרט לכמה דגמים ראשוניים בהשקה שהיתה.

בקיצור שכל אחד יעשה את החושבים שלו אבל שאף אחד פה לא יבוא ויבקר מישהו על זה שהוא לא מוכן להוציא 400 שקל למשחק. כי מה לעשות לא לכולם יש כסף לדברים האלו בטח לא אני שאני חייל וכל שקל שיש לי אני משתדל לחסוך ללימודים של אחרי הצבא.

נ.ב. בדגם ה-Elite של האקס בוקס אתה מקבל כבל ,HDMI שני שלטים, אוזנייה, כונן של 120 ג'יגה ועוד שני משחקים במחיר של בסביבות ה-2700 שקל לאומת סוני שנותנים באותו מחיר את הקונסולה עם משחק אחד ושלט אחד (שלא לדבר על הכונן שהוא כולה 80 ג'יגה ולהוסיף שלט וכבל HDMI כן עולה יקר) אז כמו שאמרתי תעשו חושבים ואל תדברו שטויות תהיו עניניים.

ציטוט נכתב במקור על ידי OmriYaHoo צפיה בהודעה
    חבר'ה על מה כל הויכוח פה? אין פה ישראלי טיפוסי נקודה! כמו שאמר No Doubt למה שנוציא 400 שקל? (כן 400 שקל כי זה המחיר של משחק חדש בסוני 3 וגם של האקס בוקס) כשכנס לכל אתר בחו"ל ותראה שמשחקים עולים גג 60 דולר (שזה עוד כמה בודדים הרוב עולים בין 30-40 דולר) תעשה חישוב זה אפילו לא 250 שקל למשחק במחיר הכי גבוה. אז למה שאני אוציא כל כך הרבה כסף בארץ על משחקים? זה כאילו המדינה דוחפת אנשים ללכת על כל מה שפרוץ.
    משחקים למחשב בארץ עולים בסביבות ה-250 שקל אז למה שנוציא 400 שקל על משחק לסוני או ל-xbox?
    ואני לא יודע מה איתך אבל אני לא הכי מתלהב לקנות משחקים מחו"ל עם הישרכארט דרך האינטרנט, משהו הכי קטן מתפקשש ואחרי זה לך תחפש אחרי מי לרדוף בחו"ל.

דרך אגב דיברתי עם בעל החנות של genesis שבנתניה והוא אמר לי שיש לו את שני הקונסולות ואצלו הסוני 3 יושב רוב הזמן בארון והוא משחק עם הxbox וזה עוד אדם שיכול להרשות לעצמו הכל משתי הקונסולות. אני לא אומר שהxbox יותר טוב כי לטווח הארוך (ואני אומר את זה אחרי שבדקתי את כל הנתונים במשך זמן רב) הסוני כן יותר חזק ויותר טוב. אבל חודש הבא אני אקנה xbox 360 יותר בגלל מה שהמוכר אמר (שקשור למשחקיות והכיפיות בקונסולה) ולא בגלל הכסף שצריך להוציא בסוני אבל למען האמת זה גם גורם חשוב בגלל כל הנתונים שאמרתי למעלה. ודרך אגב אם באמת יוציאו סוני 4 ב-2012 או אפילו ב-2013 זה עוד יותר נתון שגורם לי לחשוב על לקנות את הxbox, ועוד פרט קטן אבל גם חשוב, הxbox 360 כן מפעיל משחקים של הxbox הראשון לאומר הסוני 3 שלא מפעיל משחקים של סוני 2 פרט לכמה דגמים ראשוניים בהשקה שהיתה.

בקיצור שכל אחד יעשה את החושבים שלו אבל שאף אחד פה לא יבוא ויבקר מישהו על זה שהוא לא מוכן להוציא 400 שקל למשחק. כי מה לעשות לא לכולם יש כסף לדברים האלו בטח לא אני שאני חייל וכל שקל שיש לי אני משתדל לחסוך ללימודים של אחרי הצבא.

נ.ב. בדגם ה-Elite של האקס בוקס אתה מקבל כבל ,HDMI שני שלטים, אוזנייה, כונן של 120 ג'יגה ועוד שני משחקים במחיר של בסביבות ה-2700 שקל לאומת סוני שנותנים באותו מחיר את הקונסולה עם משחק אחד ושלט אחד (שלא לדבר על הכונן שהוא כולה 80 ג'יגה ולהוסיף שלט וכבל HDMI כן עולה יקר) אז כמו שאמרתי תעשו חושבים ואל תדברו שטויות תהיו עניניים.
    400 שקל? אתה בעצמך אומר 60$ בחו"ל אז למה לא לקנות מחו"ל? צריך לדעת מאיזה אתרים להזמין ולא תדפק הכל יגיע לך בדיוק כמו שהבטיחו.

לגבי 2012,אתה מביא עוד כמה זמן זה? זה עוד לא מעט ואני אישית בספק שזה יקרה כל כך מהר למרות שאם כן זה יהיה 6 שנים אחרי הPS3 כמו ההפרש בין הPS לPS2 בכל מקרה יש סיכוי יותר טוב שיגיע Xbox חדש ב2012 מאשר PS.

לגבי מה שאמרת על דגם על הElite פרסמתי פה בעבר השוואה שמוכיחה שPS3 יותר זול בתמונה הכללית תריץ חיפוש.

אני לא מבין למה אני ממשיך להשתתף בוויכוחים האלה בכלל חח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ולגבי מה שאמר המוכר? יש לך גם דעה על זה או רק על המחיר?

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני ממש חושב כמוך,למרות שאני יכול לקנות משחקים ב-400 ש"ח למה לי? כדי להרגיש שתרמתי 400 ש"ח לאיזו חברה מפוצצת כסף?
    ממש חושב כמוך אחי

זה כן קשור.
    תקשיב,

בגלל מה ?

קודם כל,הוא לא מגעיל,כי אם הוא כן היה מגעיל,כל עם ישראל היה מגעיל,מה אתה חושב את עצמך יותר מכולם,בטח אתה טחון אז מה?! וכן,אני יודע שmidway פשטה את הרגל אבל זה לא מעניין אותי,אתה יודע למה? כי המשחקים שmidway הוציאה היו גרועים מידי כדי שאני אעיז להוציא עליהם יותר מ-20 ש"ח. אבל THQ היא חברה עם משחקים טובים יותר והיא לא פשטה את הרגל,להפך!
    ותבין,זה שיש משבר כלכלי זה לא אומר שכל החברות פושטות את הרגל ואנחנו נהנים,גם הישראלי הטיפוסי נפגע מזה,ואם אתה טחון אז יופי לך,צא לקנות משחקים בחנות,אבל בסוף לך יהיו 10 משחקים ולי יהיו 100 משחקים,תעשה את החישוב!

ולגבי מה שאמר המוכר? יש לך גם דעה על זה או רק על המחיר?
    יופי שהוא מעדיף Xbox מה אתה רוצה שאני אגיד לך חח?
    "משחקיות וכיפיות בקונסולה"...
    מה זה אמור להביע?
    לשני הקונסולות יש כמעט אותם משחקים
    ואם להסתכל על שנת 2009(וברצינות תעיף מבט) אני בטוח שכל מי שמבין משהו ואין לו דעה משוחדת יסכים שגם מהבחינה הזאת העתיד של הPS3 יותר זוהר.
    אבל שוב,למה אני ממשיך בכלל להסביר את עצמי.
    עוד שנה כולם יבינו את זה ובעלי האקס בוקס יאלצו לאכול את הזין שלהם עד אז גם יש סיכוי לא רע שהPS3 יפרץ ואז בכלל לבעלי אקס בוקס לא יהיה מה להגיד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה

אני ממש חושב כמוך,למרות שאני יכול לקנות משחקים ב-400 ש"ח למה לי? כדי להרגיש שתרמתי 400 ש"ח לאיזו חברה מפוצצת כסף?
    ממש חושב כמוך אחי

קודם כל,הוא לא מגעיל,כי אם הוא כן היה מגעיל,כל עם ישראל היה מגעיל,מה אתה חושב את עצמך יותר מכולם,בטח אתה טחון אז מה?! וכן,אני יודע שmidway פשטה את הרגל אבל זה לא מעניין אותי,אתה יודע למה? כי המשחקים שmidway הוציאה היו גרועים מידי כדי שאני אעיז להוציא עליהם יותר מ-20 ש"ח. אבל THQ היא חברה עם משחקים טובים יותר והיא לא פשטה את הרגל,להפך!
    ותבין,זה שיש משבר כלכלי זה לא אומר שכל החברות פושטות את הרגל ואנחנו נהנים,גם הישראלי הטיפוסי נפגע מזה,ואם אתה טחון אז יופי לך,צא לקנות משחקים בחנות,אבל בסוף לך יהיו 10 משחקים ולי יהיו 100 משחקים,תעשה את החישוב!
    PEACE אמר לי להגיב,

"אתה בכלל מכיר את MIDWAY ?
    תאמין לי שאם היית מכיר היית דופק לעצמך את הראש בקיר חזק חזק.
    החברה הזאת גידלה אותנו, כל ילד ששיחק במחשב בגיל קטן מכיר את החברה הזו.
    אני בכלל לא טחון, אני פשוט לא קמצן כמוכם ואני מעדיף שיהיה לי משחק 1 בחודש ואני ישב עליו וישחק מאשר שיהיה לי 10 משחקים בחודש וכל פעם אני ישחק במשהו אחר ולא יתמקד בכלום.
    ולא, לא כל עם ישראל מגעיל.
    אני לא אומר שכל בן אדם צריך לקנות את כל המשחקים בכסף שלו וזהו.
    אני אומר שאפילו לקנות משחק אחד בחודש, סתם ככה, משחק שאתה אוהב זה יתן לך הרגשה טובה ואני מבטיח לך שזה יהיה משחק שאתה תשב עליו ותשחק איתו כמו שצריך.
    בכל מקרה, אני לא באתי לריב, אתה זה שמתחיל מריבה פה, אני באתי להבהיר פה כמה דברים, כנראה זה יצא ככה.
    "

ציטוט נכתב במקור על ידי No Doubt צפיה בהודעה
    טוב אז בתור בן אדם מגעיל וישראלי טיפוסי בוא ואני יגיד לך שאין לי כסף לקנות משחק או שניים כל חודש וגם אני לא רוצה כשאני יכול להביא אותם ב30 שקל.
    סלח לי שאני מגעיל אותך אבל אני באמת לא מכיר ולא אכפת לי מהחברה שפשטה את הרגל..
    וגם למי שיש את הכסף לא ירצה בטח לקנות משחקים ב300 שקל כשהוא יכול להביא אותם בכמה עשרות שקלים.
    קיצור תקרא לי "ישראלי טיפוסי" כמה שתרוצה כי בסופו של יום אני זה שמשחק במלא משחקים במקביל ונהנה מהם בזמן שאתה משחק במשחק בלחץ כל חודש
    אני אומר מה ש-PEACE הכתיב לי,

"ולתגובה כזו לא ציפיתי, שמחתי כל כך שהיא לא הגיעה אבל הנה היא פה,
    תקשיב,
    אתה יכול לצחוק ולגחח כמה שבא לך, עדיין אני מנסה להבין איך אתה מראה דוגמא למשתמשים בזילזול שלך בהם אבל שיהיה,
    תקשיב, זה שאתה מוריד מלא משחקים זה טוב ויפה, כמה מהם סיימת ?
    בניגוד לאחד שקונה משחקים אתה מוריד כל יום משחק ומשחק בו וזונח את המשחק האחר אבל מה ?
    אתה שמח כי הורדת אותו.
    אני לא מבין למה אנשים כאלה בכלל נכנסים לעניין של הקונסולות.
    תורידו משחקים למחשב וככה לא תבזבזו דיסק לא ?
    בכל מקרה, אתה יכול לחשוב על זה כ-"מה אני אקנה משחקים, מה אני פראייר ?" וכל הדברים האלה, אני אומר לך, אתה רק תהנה אם תקנה משחק פעם ב-...
    ואם כבר קנית אחד אתה בטח מבין אותי."
    נערך לאחרונה על ידי ImRule; 28-02-2009 בשעה 17:46.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,024 | הודעות: 8,199,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect