אני חושב העולם , הזהב הזה מחמיא לו
למרות שעם חגורת הWWE הוא עשה היסטוריה
אני חושב העולם , הזהב הזה מחמיא לו
למרות שעם חגורת הWWE הוא עשה היסטוריה
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
|
|
WWE כי עולם הוא לא כול כך מגיע לו
כי עולם מגיע לבטיסטה
קראתי באיזה פורום האבקות אחר שג'ון סינהבילה יותר מ50% מהזמן של הקרירה עם חגורה (אני לא בטוח באחוזיםאבל פורט שם כמה ימים היה לי בקרירה וכמה מהם הוא בילה עם חגורה), בקיצר חגורת הWWE הולמת אותו הרבה יותר, הקטע הוא שצריך לעזוב אותו לזמן מה ולתת לבטיסטה חגורת אליפות!!! ולתת לו קידומים כמו שצריך!!!
ג'ון סינה מקבל חגורות כך בגלל שוינס מקמהן (המנהל) אוהב אותו. סינה ממש עוזר בפירסום האירגון ולא נח לרגע, הוא יוצא לכול משימה ששולחים אותו
נערך לאחרונה על ידי goku81; 28-02-2009 בשעה 00:57.
בדיוק!!דמן אתה כנראה לא מבין והולך רק על הנקודות שמע נקודות
בטיסטה הוא כמו מחליף של טריפל אייץ באליפות משקל כבד.בטיסטה ישאר זמן ארוך עם האליפות!
כי לא נותרו לו הרבה שנים בwwe וזה בגלל הגיל..זה גם הכי מתאים לו!
נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 28-02-2009 בשעה 12:08.
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE
רואים ששניכם מתחילים מאוד בקשר לצפייה ברסטלינג.
תבינו,מתאבק שאמור לפרוש לא צריך לקבל את כל האליפויות,להפך. מה זאת אומרת הולך רק על הנקודות? אההה... ואני מבין מצויין,שג'ף הארדי אמור להיות אלוף הWWE ומאט סתם לקח ממנו את זה,סינה קיבל אליפויות כי הוא סופרמן,ואני לא סובל את זה,בטיסטה בכלל,אני לא מבין מה אתם מכניסים את הגוש שרירים הזה לפה,תאמינו לי אליפות נשים לא מגיעה לו,ללא זה שוינס מקמהן אהב אותו הוא לא היה לוקח שום אליפות. תבינו שניכם מהמנוסים פה.
דוגרי דמן אתה לא מבין בשיט !!
למה לגף המסומם מגיע לא מגיע
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE
מתאים לו WWE כי כל העולם יתרגל שהוא היה אלוף ה WWE..
*רונאלדו*![]()
אתה לא מבין בשיט,תבין שאני רואה הרבה יותר ממך WWE ואתה לא מבין בשיט! בטיסטה הוא מתאב התמזל מזלו וזכה באליפות,למרות שג'ף הארדי בדיוק אחרת,ומסומם לא מסומם ג'ף הארדי הרבה יותר טוב מבטיסטה,ביכולות,בקפיצות,בדיבורים בהכל!!! ג'ף פי אלף על בטיסטה ואתה ועוד ילדים קטנים אחרים פה לא מבינים את זה!!!
ג'ף הארדי הוא היי פלייר מה אתה רוצה שג'ף הארדי יעשה מה שמתאבק
במשקל קל יעשה אחי בטיסטה בראולר,ביג מן וואלה בטיסטה כרזימטי יותר מג'ף הארדי יכולת מיקרופון טובה יודע את העבודה שלו וואלה בוא נגד לא התמזל מזלו הגיע לו לגבי ג'ף יש לו עוד קריירה ארוכה אם הסמים לא יהרגו אותו לפני כה היי פלייר כריזמטי הוא ומאט סיפקו קרבות הארדקור אדירים
בשנה האחרונה הוא נכנס למרכז העיניינים על חגורה המובילה הכל בזמנו לאט לאט
לגבי הדיון עצמו סינה מה זה משנה איזו חגורה קשה לראות מתאבק יותר כריזמטי אם יכולת מיקרופון גבוהה כמו שלו בנאדם קומי ומתאבק לא רע בכלל
לפני הWM 21 שסינה היה נגד JBL כמה פופים הוא קיבל בשלב מסוים זה נמאס לראות אותו מנצח בסדר נפצע חזר אין מה לעשות הוא חלק ענק מהאירגון הזה שנקרא הWWE כיום הוא המתאבק הכי גדול שיש בכמות הקרדיט שהוא מקבל מהWWE יותר מטייקר יותר HHH יותר ממייקלס
נעשה רשימה של 5 המתאבקים המובילים בWWE ג'ף הארדי לא נמצא שם
ולי אתה לא יכול לומר שאני ילד או שאתה רואה היאבקות יותר ממני אני רואה עוד שהיית בחיתולים
דמן אתה הילד היחיד שטועה פה מבלי להעליב אז בחיית תעשה לעצמך טובה ואל
תשווה בכלל את דייב בטיסטה לג'ף הארדי ..
שניהם מתאבקים מסוג שונה ואמרתי לך חלאס להגיד שבטיסטה גרוע כי הוא לא!
אם אני לא טועה בטיסטה נימצא יותר שנים מג'ף באיהבקות...כמו ovw וגם בwwe
ואחי שאני לא ינקנק אותך כי אני בן 17 ולא ילד כמוך שבוכה לי כמו ילד קטן"ג'ף הכי טוב"
נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 02-03-2009 בשעה 00:15.
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE