שלום לכולם.
אני מוכר שרת משחק לCS 1.6/CSS/TF2, כמובן שכל משחק אני מוכר בנק' שונות, כי TF2 לדוגמא דורש פי שתיים משאבים מCS 1.6, כמובן שהנק' יהיו בהתאם.
אז ככה השרת הוא יהיה של 12 שחקנים לחודש או לכל זמן שתחליטו לקנות, אני מתחייב שלא יהיו לאגים ונפילות - יכול להיות שתיהיה נפילה או שתיים, אבל אני לא יותר מזה - אם כן אני אפצה בזמן שאבד. חשוב לציין שמי שינסה לשחק איתי ויגיד לי השרת נפל - ואמצא ואראה כי בלוגים לא הייתה נפילה בכלל, ואותו בנאדם רק מחפש להרוויח עוד זמן, אני פשוט מאוד אסגור את השרת ללא שום עיסקה, אני לא בא לשחק משחקים. חשוב לציין גם כי אני לא נותן תמיכה - זאת לא חברת שרתים או משהו, כאילו השרת שייך לחברת שרתים מאוד גדולה שאני עובד בה, ואני יכול להבטיח לכם שהשרת הוא פצצה - Q6600 4GB RAM ו100MBS פרטי. למי שמבין אז הוא יודע מה זה אומר על השרת, באמת ששרת פצצה. אז שוב תמיכה של פקודות וכו' אני לא נותן! רק אם יש נפילות או לאגים, רק בזה אני מטפל.. שלא תפנו אליי בקשר לפקודות ולמודים אני לא אעזור לכם, מצטער, תחפשו בגוגל או משהו. תוכלו לקבל עם השרת מודים בסיסיים בCS 1.6 כמו WEBMOD METAMOD ADMINMOD, לא יותר מזה.. אם זה סורס אז מאני אדמין פלאגין או סורס מוד.. ואם זה TF2 אז סורס מוד בלבד.
המחירים הם כאלו -
שרת CS 1.6:
שבוע - 800 נק'
שבועיים - 1,500 נק'
חודש - 2,800 נק'
שרת CSS:
שבוע - 1,000 נק'
שבועיים - 1,800 נק'
חודש - 3,200 נק'
שרת TF2:
שבוע - 1,200 נק'
שבועיים - 2,000 נק'
חודש - 3,500 נק'
ונטרילו 2.1 - 40 סלוטים:
שבוע - 200 נק'
שבועיים - 300 נק'
חודש - 600 נק'.
BNC - באונסר
שבוע - 500
שבועיים - 900
חודש - 1,600
שרת SA:MP
שבוע - 900 נק'
שבועיים - 1,600 נק'
חודש - 2,600 נק'
חשוב לציין, השרתים באמת איכותיים - לכן המחירים בהתאם, תחשבו ששרת כזה הכי זול - של CS 1.6 לחודש עולה 70 ש"ח - מחיר של חברה רצינית ואמינה. אז לכן הנק' גם בהתאם.
בבקשה, רציניים בלבד!

ציטוט ההודעה