קיצר היום הייתי בבית ספר והייתי בשיעור.. (מרתק אה?) אז קיצר דיברתי עם חבר שלי ואז מורה אחת אמרה לי שאני יפסיק לדבר.. אז הפסקתי.. ואז ילדה לידי דיברה והמורה אמרה לה: " תראי איך טל משפיע עלייך.. לרעה.."
אז חשבתי לעצמי מה היא רוצה ממני ולא אמרתי כלום..
אחר כך היא התחילה לדבר להכתיב לנו למחברת סיכום והיא לא כתבה על הלוח, אז אף אחד לא הספיק לכתוב את מה שהיא אמרה וכמה ילדים אמרו לה שהיא קוראת יותר מדי מהר(ביניהם גם אני..) אז היא אמרה לנו שבעיה שלנו ונשלים אחר כך..
אז לא כתבתי כלום ואמרתי לעצמי שאני ישלים ת'סיכום הזה אחר כך.. פתאום היא אומר לי למה אני לא כותב, ואם אני רוצה להשאר עד 3 וחצי ( אני מסיים ביום הזה ב 12 וחצי..) לא אמרתי כלום ואז היא אמרה לי שאם אני לא יכתוב חסר לי.. (עלק חסר לי.. ) טוב.. בכל זאת אני בא ומתחיל לכתוב את מה שהיא אומרת.. אז פתאום באמצע היא מתחילה לצעוק עליי שאני לא כותב ואני כן כתבתי, אז צעקתי עליה בחזרה ואמרתי לי אז מה זה? ואני כן כותב ודברים כאלה.. אז היא אמרה לי שאני משקר.. ושאני לא יצא לטיול שנתי ואני יושהה ..
אז כבר התעצבנתי והתחלתי לארוז את הדברים שלי(היה במילא שיעור אחרון ואיזה 5 דקות לסוף השיעור..) ואז לקחתי את התיק ואמרתי.. אוי ואבוי לא הרמתי את הכיסא.. ואז היא אמרה לי שאני לא ייצא לטיול ואני יושהה ליומיים ואמא שלי תבוא מחר.. ואז ממש התעצבנתי ואמרתי " אמא שלי לא שמה עליכם זין!" ויצאתי מהכיתה וטרקתי ת'דלת.. קיצר אמא שלי כמו תמיד תומכת בי.. עזרה לי וזה.. אבל בכל זאת מחר אני מושהה ויום ראשון.. שיום ראשון זה פורים.. אני הילד הכי מבואס בעולם!!
פרקתי![]()

ציטוט ההודעה

קיצר, אני גאה בך קוני