תקשיבו זוכרים תסיפור של הבחור שאמרתי שאני מאוהבת בו מי''ג???
כתבתי לפני איזה חודש וחצי עליו.
אז עכשיו זה ניהיה יותר גרוע -אני רואה אותו כל יום בהפסקות ואין לי אומץ לגשת אליו בגלל שהוא עם החברים שלו.
וכשהו א היה לבד אז סתם ניגשתי אליו ושאלתי אותו משהו.
ואתמול הוא וחבר שלו ראו אותי שאני יושבת בחוץ בהפסקה וניגשו אליי לבד. הם התחילו לדבר אתי-הרגשתי הכי מאושרת בעולם! הוא? הוא בא אליי לבד? בלי שאני יבקש ממנו ויתחיל לדבר איתי?? אתם לא מבינים איך הרגשתי! וכשההוא שאני מאוהבת בו ניגש אז ישר הוא אמר לחבר שלו-היא במגמת____(לא משנה) החבר שלו יישב בצד והוא בא לשבת לידי. מצידו לא ראיתי שום סימן התענינות-כאילו בעיניים שלו היה כתוב-שהוא חושב נגיד שאני חמודה אבל לא יותר מזה.. וסתם עוד החלפנו כמה מילים יבשות וזהו. יש לו ריח כל כך טוב ונעים. וגם ניסיתי כל פעם לגעת בו בלי שהוא שם לב-ז''א כאילו שאני עושה את זה בטעות. וזהו ניגמרה ההפסקה ואמרתי לו בי -ועוד הפעם חזרתי למציאות בלעדיו-וכל היום אתמול לא מצאתי לעצמי מקום בבית -אני במחשבות עליו אני כבר לא מסוגלת!
לא מסוגלת להיתרכז בלימודים-כלום!
אני פשוט נכנסתי למחשובת עליו.
אבל יש לו חברה- וראיתי אותו פעמיים איתה.
עכשיו הבעיה שלמרות שדיברנו כמה פעמים -כשהוא עם החברים שלו בהפסקה אני לא יכולה לבוא אליו חופשי כמו כל הבנות האחרות ולהגיד לו ''היי''
כי יש לי הרגשה שהוא לא יענה לי-ואז כשאני יילך הוא יידבר עליי עם החברים שלו ואז בכלל אני לא יוכל לצאת החוצה. אני כבר מחכה להיזדמנות שהוא יהיה לבד בחוץ ואני ייגש אליוו-אבל מה? כבר היה פעם אחת דבר כזה-ואיך שראיתי שהוא לבד-וידעתי שזה או עכשיו או לעולם לא-התחלתי לרעווד מבפנים וישר התחלתי לשתות כי הרגשתי חולשה-ובסוף שאלתי אותו רק איזה מורה מלמד אותו עכשיו.
אז כמו שהבנתם הבעיה מאוד קשה. אני פשוט לא יודעת מה לעשות.
עוד מעט הוא גומר ללמוד י''ג-והווא יילך-מה אתם מייעצים לי לעשות? לגשת אליו ולדבר איתו לפני שיהיה מאוחר??? או לעזוב אותו? כי הוא וכל החברים שלו יודעים שאני רוצה אותו לפי ההתנהגות שלי-אני כל הזמן מסתכלת עליו-ועם הוא גם היה מרגיש משהו אליי הוא היה מציע לי חברות.
וגם יש לו חברה.וגם למה לדעתכם הוא יישב לידי??
סליחה על החפירה ובבקשה תענו לי .
ובנים איזה בנות אתם אוהבים?
כמו שתיארתי את עצמי פה או כאלה שישימו זין עליכם ולא יראו אותכם ממטר?
ומה אתם הייתם עושים במצב כזה-נגיד שהמיקרה הזה היה קורה לי ולך מה היית עושה???

ציטוט ההודעה

?