אל תיתייחסו לרובוטיות ואני יודע שחסר אייסנג רק תגידו איך הסיגנון הזה ואני יתחיל אותו מחדש ומושע.
אל תיתייחסו לרובוטיות ואני יודע שחסר אייסנג רק תגידו איך הסיגנון הזה ואני יתחיל אותו מחדש ומושע.
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
|
|
לא משהו רובוטי נורא חסר איסינג חסרים פרימיםן ובלי שום פיזקיה נורמאלית
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
איזינג ורובוטיות זה לא אותו דבר :|
שמע רובוטי מדי, לא ריאליסטי, ואני לא מדבר עוד על האיזינג.
שפר, תעבוד על זה יותר.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
לא קראתם???
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
בלי כל התגובות שהגבת לעצמך, יפה..
חוץ מזה שהעשן בהתחלה הוא מDROIDZ ><
אני לא יודע מה להגיד כי זה לא ברור,זה ממש רובוטי ככה שאין שום מצב שאני יחשוב שזה סגנון טוב
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
אהבתי מאוד![]()
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
תודה כל מי שהעיר לי בסדר אני יתקן אבל אני בכוונה לא הקעתי בזה כי רציתי שתגידו אם כדי לעבוד על אנימציה כזאת?
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
אתה אומר שאתה לא משקיע על כל מה שאתה מפרסם!אם אתה לא משקיע בבקשה אל תפרסם!
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 11-03-2009 בשעה 13:25.
-מתנה לכבוד יום האהבה:
חחחחח
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 11-03-2009 בשעה 13:25.
-מתנה לכבוד יום האהבה:
חחחחח