תראו יש לי משתמש ב-xbox-sky,אבל אני רוצה רק להעלאות!
אני רוצה להעלאות את הרטיו שלי...איך אני יכול רק להעלאות ולא להוריד?
תראו יש לי משתמש ב-xbox-sky,אבל אני רוצה רק להעלאות!
אני רוצה להעלאות את הרטיו שלי...איך אני יכול רק להעלאות ולא להוריד?
|
|
אתה יכול רק אם יש לך טרמינל לפי דעתי.
וביגלל שניראה לי שאין לך, אתה יכול לבקש מחבר בפורום שיש לו טרמינל או סידבוקס, שיעלה בישבילך, ותשאיר את הטורנטים שהורדתה הרבה זמן וככה יהיה לך רטיו יותר גבוהה.
reseed זה שאתה מוריד טורנט מאתר אחר, ומשתף אותו בטראקר, נגיד הורדתה PES ממינינובה, אז אתה שומר את הקבצים, ומוריד את אותו טורנט, רק תוודה שזה בידיוק אותם קבצים, ואתה יכול ישר לשתף.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 05-03-2009 בשעה 20:28.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תוריד טורנט מאתר אחד ותעלה אותו לאתר אחר , אבל את חייב שהם יהיו אותו דבר בדיוק (אותו משחק גירסא וכל זה).
מה זה "מעלאה"? מעלה*
אחרי שהורדת את הקובץ לדוגמא מTL, תוריד את אותו קובץ של אותה קבוצת שחרור מXbox sky ותפנה את ההורדה לתיקייה שכבר מכילה את המשחק מTL, התוכנה תעשה Check, ותתחיל מיד בהעלאה.
Savage 2
נוו מה זה החרא הזה מאיפה אני ימצא את אותו קובץ?
אוף איזה חרא..
אני מוכן להביא למישהו את המשתמש שלי העיקר שילמד אותי...יעני שאני יביא ויראה לי איך עושים! אני לא מוצא את אותו קובץ!
נערך לאחרונה על ידי itamarK; 06-03-2009 בשעה 13:32.
מה הבעיה.
אתה מחפש מישחק לXBOX, בוחר נגיד fifa 2009 רואה רשום FIFA Soccer 09 NTSC XBOX360-KFC
אז אתה מחפש את אותו משחק, שיישקול אותו דבר, של אותו שיחרור, KFC במיקרה שלנו, וגם שהרארים יהיו אותו גודל ושם.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם כבר הורדתה מ XBOX-SKY אז אין לך מה לעשות.
אם מצאתה את זה במקום אחר, ואתה בטוח שזה בול אותו אחד, תוריד מהאתר האחר, וישר תשתף ב XBOX-SKY.
אלברט איינשטיין
1) אתה מוריד את הטורנט.
2) מוריד את הטורנט מXBOX-SKY לאותה תיקייה.
3) משאיר את הטורנט פועל.
אלברט איינשטיין