קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] "סייבר סאנדי - חלק שני (אליפות הWwe)"
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 08:35
  2. [סקר] אליפות הWWE או העולם?
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 23:15
  3. בקשה| לא מצאתי דיון \ פורום מתאים יותר .. .
    על ידי Omer N בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-03-2008, 21:58
  4. [דיון] אליפות הWWE.מכיל ספוילרים חדשים חדשים
    על ידי Göregäsm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-10-2007, 23:51
  5. [דיון] אליפות הWWE, ואליפות העולם במשקל כבד...
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 23:52
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36

[דיון] מה מתאים יותר לסינה אליפות הWWE או העולם? - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1

דמיאן אתה לא מבין בשיט,אתה משווה מפלצת כמו בטיסטה לג'ף הארדי?ל98 קילו אם אני לא טועה?בטיסטה פיזי יותר,אגרסיבי,מאסיבי,תענוג לראות כל קרב שלו,ג'ף הארדי הוא פשוט איך אני יגיד לך את זה...לא הדובדבן שבקצפת בסמאק דאון או בWWE בכלל,לא כיף לראות אותו,איך אני יסביר לך את זה..אולי זו דעה אישית שלי אבל מה אני אגיד לך.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי aFiK צפיה בהודעה
    דמיאן אתה לא מבין בשיט,אתה משווה מפלצת כמו בטיסטה לג'ף הארדי?ל98 קילו אם אני לא טועה?בטיסטה פיזי יותר,אגרסיבי,מאסיבי,תענוג לראות כל קרב שלו,ג'ף הארדי הוא פשוט איך אני יגיד לך את זה...לא הדובדבן שבקצפת בסמאק דאון או בWWE בכלל,לא כיף לראות אותו,איך אני יסביר לך את זה..אולי זו דעה אישית שלי אבל מה אני אגיד לך.
    חחח... רואים שאתה מאלה שראו את ג'ף הארדי רק ב-2006,ותאמין לי,מבין שנינו,אתה לא מבין בשיט! קשה להשוות פאואר האוס להיי פלייר,אבל תבין שג'ף הארדי בכלל לא בכיוון של לפתח שרירים,כי בזמן שטריפל H הרים משקולות,בזמן שבטיסטה פיתח שרירים בגודל של הראש שלו ג'ף הארדי היה רק ילד. והוא קפץ מטרמפולינה 1000 פעם,כי הוא ידע שהוא יהיה היי פלייר,ג'ף הארדי מגיל קטן עשה סלטות באוויר ללא בעיה,בשנת 1993 או 1992 ג'ף הארדי ביצע בפעם הראשונה את הwisphred in the wind שהוא המציא אותו. ג'ף הארדי בשנת 1994 ביצע לראשונה את ה450 ספלאש,בשנת 92 ג'ף הארדי המציא לראשונה את הסינטון סאנטון בומב,כיום,איך אתה יכול להשוות את התרגילים האלה לספיין באסטר,ספיר או בטיסטה בומב שהם פינישרים עם הרבה פחות אופציות ביצוע ועם הרבה פחות מחשבה.
    אם אתה לא מבין,ג'ף הארדי הוא מתאבק שונה מכל אחד בWWE,כי אפשר לראות מה הוא עשה מאז שקנו לו את הטרמפולינה,עד שהוא החזיק את האליפות הכי משמעותית בכל העולם הזה מול עשרות מיליוני אנשים!
    ולזה אתה לא קורה הדובדבן שבקפצת? עוד ילד בן 10 שחושב שראה הכל בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי dam!an; 07-03-2009 בשעה 13:39.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה
    חחח... רואים שאתה מאלה שראו את ג'ף הארדי רק ב-2006,ותאמין לי,מבין שנינו,אתה לא מבין בשיט! קשה להשוות פאואר האוס להיי פלייר,אבל תבין שג'ף הארדי בכלל לא בכיוון של לפתח שרירים,כי בזמן שטריפל H הרים משקולות,בזמן שבטיסטה פיתח שרירים בגודל של הראש שלו ג'ף הארדי היה רק ילד. והוא קפץ מטרמפולינה 1000 פעם,כי הוא ידע שהוא יהיה היי פלייר,ג'ף הארדי מגיל קטן עשה סלטות באוויר ללא בעיה,בשנת 1993 או 1992 ג'ף הארדי ביצע בפעם הראשונה את הwisphred in the wind שהוא המציא אותו. ג'ף הארדי בשנת 1994 ביצע לראשונה את ה450 ספלאש,בשנת 92 ג'ף הארדי המציא לראשונה את הסינטון סאנטון בומב,כיום,איך אתה יכול להשוות את התרגילים האלה לספיין באסטר,ספיר או בטיסטה בומב שהם פינישרים עם הרבה פחות אופציות ביצוע ועם הרבה פחות מחשבה.
    אם אתה לא מבין,ג'ף הארדי הוא מתאבק שונה מכל אחד בWWE,כי אפשר לראות מה הוא עשה מאז שקנו לו את הטרמפולינה,עד שהוא החזיק את האליפות הכי משמעותית בכל העולם הזה מול עשרות מיליוני אנשים!
    ולזה אתה לא קורה הדובדבן שבקפצת? עוד ילד בן 10 שחושב שראה הכל בחיים.

אחי אתה כאילו מדבר כמו אחד בן 20 ראיתי את כל הקרבות של ג'ף אינטרנט
    גם אני יכולתי לראות קרבות של האלק הוגן ובראט הארט מלפני 20 שנה קיצר לא משנה מה תגיד ג'ון סינה הוא נמצא ברמות גודל ביחד עם מייקלס HHH ואפילו עם טייקר וג'ף הארדי רק בשנה האחרונה קיבל את הפוש שהגיע לו האמת אה דרך אגב מיסטיריו מעל ג'ף הארדי אחי אני אמרתי אני מדבר מתוך ניסיון ראיתי כל הרבה היאבקות 10 שנים זה מספיק לא?

משתמש מכור האוואטר של dangerous hero
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בטיסטה היה הכי טוב בשנת 2005!!!!!

דמן עשה טובה סתום תפה כבר חפרת על ג'ף הארדי בגללך אני כבר לא סובל אותו@@!!!!@#@!!!
    ובחיים שלך אל דבר יותר על בטיסטה כי הוא לא רואה את ג'ף מסנטימטר!!!
    נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 07-03-2009 בשעה 19:28.

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

בלי ספאם!

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dangerous hero צפיה בהודעה
    דמן עשה טובה סתום תפה כבר חפרת על ג'ף הארדי בגללך אני כבר לא סובל אותו@@!!!!@#@!!!
    ובחיים שלך אל דבר יותר על בטיסטה כי הוא לא רואה את ג'ף מסנטימטר!!!
    תאמין לי בטיסטה חולם להיות כמו ג'ף הארדי. קודם כל,זה פורום ואתה הבן אדם האחרון שיכול לומר לי לסתום את הפה פה,לפני שבוע נרשם וכבר תופס תחת. ולפי דעתי נראה פה שאתה יותר חופר על בטיסטה. ואם אתה כל כך לא רוצה אני יכול לומר לך כל כך הרבה דברים על בטיסטה,ואני יכול לדבר עליו כל כך הרבה,אם אתה לא רוצה
    ואם אתה חושב שבטיסטה לא רואה את ג'ף מסנטימטר אז תאמין לי שממש כן,לפני כמה תגובות דיברת על קרב שבו היו ג'ף הארדי מול בטיסטה מול אלייזה ברק.
    אז ראיתי את הקרב הזה,וממש צחקתי!!!
    איך אתה יכול להזכיר קרב כזה שבו בטיסטה חטף ווינספרד אין דה ווינד וסאנטון בומב?! אז תפסיק לחיות בסרט שלך ותבין שבטיסטה במזל החזיק את אליפות העולם. כי בכלל לא מגיע לו.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,162 | הודעות: 8,173,749 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect