אני רוצה לדעת על שייטת 13 איך אפשר להתקבל מה הם עושים ואולי כמה סרטונים יהיה נחמד תודה רבה אחי
אני רוצה לדעת על שייטת 13 איך אפשר להתקבל מה הם עושים ואולי כמה סרטונים יהיה נחמד תודה רבה אחי
|
|
אני רוצה קצת פירות על דפ"ר
העניין הוא שגם ימ"ס וגם שלד"ג לא יחידות שיש עליהן הרבה מידע. אבל מה שאפשר-
ימ"ס- יחידת המסתערבים, כדיי להגיע אליה צריך להתגייס למשמר הגבול ומשם לצאת לגיבוש, היחידה כמו שמה עוסקת בהסתערבות מסוות באיו"ש בעיקר, קשה מאוד להגיע אליה ומן הסתם בגלל מה שהיא עושה גם לא יודעים עליה הרבה יותר מעבר לזה.
שלד"ג-
הסיירת של חיל האוויר, מגיעים אליה בדרך כלל דרך גיבוש מטכ"ל, טכנית, לא בטוח שהוא נחשבת סיירת (כי לא בטוח שהיא עוסקת במשימות סיור), אבל בעיקרון מטרתה לפי מה שיודעים היא השגת מידע עבור חיל האוויר מהקרקע, וסימון מטרות, וגם פעולות סיור רגילות, במלחמת לבנון השנייה היא עשתה פעולה גדולה משותפת עם מטכ"ל שלא קשורה, אבל אי אפשר לקחת דוגמא שום דבר ממלחמת לבנון השניה.
על עתודה, יש אנשים שיכולים להסביר טוב ממני.
אם מישהו יודע הייתי רוצה קצת מידע על ילת"ם (יחידה למשימות תת מימיות או משהו כזה..)
תודה!
עריכה: מצאתי מה שחיפשתי.. תודה!
נערך לאחרונה על ידי Guyse; 11-03-2009 בשעה 17:08.
סירטונים יש בלינקייה, שייטת 13 יחידת הקומנדו הימי של צה"ל פועלת מהים, יבשה ואפילו מהאויר, עיקר פעילותה מתבצעת בטווחים רחוקים, היא פועלת בעיקר נגד טרור, בזמן מלחמה נשלחו הלוחמים להטביע ספינות, לא סתם הם מכוןנים אנשי הצפרדע אני אנשי הדממה, למידע נוסף פנה אליי או לויקיפדיה
ימ"ס היא יחידת מסתערבים שמסופחת למג"ב, עיקר פעילותה בגזרת יהודה ושומרון, נחשבת לאחת מהיחידות המבצעיות ביותר של צה"ל, מתחפשים לאזרחים ונכנסים ללב האויב, עוסקים בעיקר בפעילות מסתערבים, מעצר מבוקשים, חיסולים, ושיחרור בני ערובה למידע נוסף פנה אליי או לויקיפדיה.
יש מידע עשיר בויקיפדיה, קרא שם בבקשה.
פרוייקט סיגמא? יש מלא מידע בגוגל, זה אשכול ליחידות שהמידע עליהם קטן, סיגמא אין שום בעיה למצוא.
למודיעין שדה אפשר לבקש להגיע... ביום סיירות או בביקורים בלשכות הגיוס לפני הגיוס ( מנילה ) 95% מהחיילים שמגיעים למודיעין שדה כלוחמים, יגיעו לפלוגות הייעודיות.. חלק מהאנשים יגיעו למחלקות הרכובות זה בהנחה שהם לא מגלים מוטיבציה גבוהה וכושר גופני..
חוצמזה יש אפשרות להגיע לאחד משלושת הגדודים בשלושתם יש פלוגה כזאת..
דרך היום סיירות לא ניתן להגיע למודיעין שדה, אתה תצטרך לקבל זימון אם אני אל טועה או פשוט לסמן אני לא בדיוק זוכר, אבל דרך היום סיירות אתה לא יכול להגיע לשם.
עם לדוגמא אני 6 חודשים בצבא ורוצה לעבור ליחידת חי"ר רגילה הפז"מ מתאפס או שזה רק בסיירות?
אני אשמח לקבל קצת מידע על האזנות במודיעין, ומה ההבדל בין אד"מ להאזנות ואיפה עדיף להיות?
תודה.