גם יש שם בתמונה את המילה קפיר ברוסית והמשמעות שלה היא:יוגורט :@
כתוב מעל הtowers מימין למעטה
|
|
חחחחחח גדול!
אהבתי אסף!!!
השעה שם היא 2 Minutes to Midnight
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
aces high bar
האייסס היי זה שיר שלהם לא?
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
וואלה!
הפנטום עומד על אחד המרזבים של המגדל
והשעה 23:58
קיצור הרבה שירים מפאוורסלייב(האלבום קודם לאלבום זה) נמצאים שם...ברקע יש את הפרמידות!!!
אם אני מוצא כזאת תמונה בגודל אמיתי אני קונה ישר לתלות בחדר![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סביר להניח שהפירמידות וה "Dune" ב "Sand Dune" (מתחת ל Aces High) הם רמז לשיר To Tame a Land.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
כתוב על הבניין יהוה-ה'.
ולא הבנתי עם המין שם
R.I.P Chuck Schuldiner
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
צד ימים למעלה יש את המלאך של לד זפלין , פעם ראשונה אני רואה את זה.
^^חחח לא ממש