לילה טוב
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
נכתב במקור על ידי <אור> וואי איזה שעמום נראה לי אני ילך לראות אגו חרמן קטן שלי אולי תדפוק אותי חרמן קטן נחמד יורד לכל אחד (אולי אולי אולי תדפוק אותי) X2 כבר שפשפתי פעמיים =\ מישהו יכול לשעשע אותי? 3=> + KUS =
אני נשבע לך, אני נשבע לך אני נשבע לך שאתן לך את ימי ולילותייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך כמה אפשר להשבע? זה גם נגד התורה חצוף
תכף אני אראה לך מי הטיפש פה, עוד פעם אחת תפרסם קישור לאתר התמונות הזה אתה תעוף על טיל.
נכתב במקור על ידי Mr Dkaon אני נשבע לך, אני נשבע לך אני נשבע לך שאתן לך את ימי ולילותייייייייייייייייייייייייי אני נשבע לך כמה אפשר להשבע? זה גם נגד התורה חצוף ואללק לא בריא להשבע הרבה מותק מישהו פוצץ נפצים היום? o.O?
נכתב במקור על ידי - CookiE - איזה שעמום >< נהיה אשכול יבש אש על הגולש מגיל שש שמתייבש וחובש כובע אדום. מה הקשר כובע אדום? נכתב במקור על ידי IdanZoro בלהבלהבלה הוא צובר הודעות? תראה אותך... נכתב במקור על ידי O.A.K לילה טוב מי שער שידבר איתי. אתה ישן... נכתב במקור על ידי IdanZoro עכשיו אני מבין איך אתה משיג הרבה הודעות..... גמאני מבין איך א-ת-ה...
בוקר טוב
בוקר yuc
נערך לאחרונה על ידי Ruspo; 10-03-2009 בשעה 07:26.
בוקר טוב.
חוקי הפורום