קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוני כנס שנייה
    על ידי iONiX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 14:18
  2. Erik כנס שנייה
    על ידי UraNiuM בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:17
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:34
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 14 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 206

[תשובה]Li0rz -כנס שנייה וכל החסרי אמונה למיניהם שיכנסו - עמוד 5

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי expert צפיה בהודעה
    אין לך מושג איזו מצווה זו תהיה אם נגרום להם להבין שה' קיים...אולי הם יחזרו בתשובה ויעשו פה ושם מצוות...אין לך מושג איזו זכות זאת...
    ואני לא ירחיב עוד כי הם עוד יצטטו ויצחקו על מה שרשמתי פה..בכל מקרה הבנת אותי..
    חחחחחח

אתם מתפלילים בשביל אוויר, עושים מצוות בלי סיבה, מבזבזים זמן יקר בבית כנסת, צמים בלי סיבה. אתם סתם מתעלילים בעצמכם.. חבל.

אלוהים זה סתם סיפור שהמציאו לפני 1,000,000,000 אנשים שלא הבינו איך העולם נוצר.. אז הם חשבו שזה נכון

אין בזה שום שמץ של אמת. התורה זה אומנם ספר גאוני, אבל רוב הסיפורים שם לא באמת היו ככה בדיוק או בכלל המצאה.

אז תחיו את החיים כמו שהם בלי אלוהים זה הרבה יותר טוב תאמינו לי.
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 10-03-2009 בשעה 15:00.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מנגו
    לייקים
    0
    נקודות
    130

^
    היה ברור לי שתגובה כזאת תבוא...
    חכו...נראה מה ליאור יגיד..

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני לא גזען,אני שונא את כולכם אותו דבר.

אתם יודעים אבל שאין ה' כה ?

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי Dsullo צפיה בהודעה
    אתם יודעים אבל שאין ה' כה ?
    מאיפה הגעת למסקנה הזאת?

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי rocknroll22 צפיה בהודעה
    חחחחחח

אתם מתפלילים בשביל אוויר, עושים מצוות בלי סיבה, מבזבזים זמן יקר בבית כנסת, צמים בלי סיבה. אתם סתם מתעלילים בעצמכם.. חבל.

אלוהים זה סתם סיפור שהמציאו לפני 1,000,000,000 אנשים שלא הבינו איך העולם נוצר.. אז הם חשבו שזה נכון

אין בזה שום שמץ של אמת. התורה זה אומנם ספר גאוני, אבל רוב הסיפורים שם לא באמת היו ככה בדיוק או בכלל המצאה.

אז תחיו את החיים כמו שהם בלי אלוהים זה הרבה יותר טוב תאמינו לי.
    אני לא מבין למה אתם חושבים ככה פעם ניסיתם לשמור שבת ללכת לבית כנסת אתם סתם חושבים ככה שה' לא קיים בלי שום סיבה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה אתם חושבים ככה פעם ניסיתם לשמור שבת ללכת לבית כנסת אתם סתם חושבים ככה שה' לא קיים בלי שום סיבה
    גבר שמרתי מספיק שבתות בחיים שלי, סבא וסבתא שלי דתיים, וכל שבת שאני אצלם זה קידוש, בית כנסת, הבדלה וכל הסיפור, וגם שסבתא שלי נפטרה הייתי הולך שחרית מנחה ערבית למשך תקופה מסוימת, בשבילה בעיקר ..ואני עדיין לא מאמין בה'..עד לפני שנתיים האמנתי, עד שפשוט הגעתי למסקנה שוואלה למי לעזאזל אני מתפלל.? ומה בדיוק זה נותן לי?
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 10-03-2009 בשעה 19:20.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    גבר שמרתי מספיק שבתות בחיים שלי, סבא וסבתא שלי דתיים, וכל שבת שאני אצלם זה קידוש, בית כנסת, הבדלה וכל הסיפור, וגם שסבתא שלי נפטרה הייתי הולך שחרית מנחה ערבית למשך תקופה מסוימת, בשבילה בעיקר ..ואני עדיין לא מאמין בה'..עד לפני שנתיים האמנתי, עד שפשוט הגעתי למסקנה שוואלה למי לעזאזל אני מתפלל.? ומה בדיוק זה נותן לי?
    סתם פיתום עזבתה את האמונה אני לא מאמין שסתם כך אולי משהו קרה שגרם לך לא לאמין.
    גם אני היו לי זמנים שרציתי להפסיק ללכת לבית כנסת בשביל ללכת עם חברים אבל לא משנה כמה רציתי להפסיק ללכת איך שהו לא יכלתי להפסיק ללכת לבית כנסת

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אני אסביר לך למה.. כי עשית את זה בשביל סבתא שלך ז"ל ולא בשביל עצמך (לא שזה רע), לא עשית את זה באמת כדי להתחזק ולהתקרב להקב"ה.

האמת, דיי קשה לי להאמין שככה בקלות ויתרת על הדת. על מה שסבא וסבתא שלך ז"ל היו כל החיים שלהם עם הקידוש, בית הכנסת וההבדלה כמו שסיפרת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv צפיה בהודעה
    אני אסביר לך למה.. כי עשית את זה בשביל סבתא שלך ז"ל ולא בשביל עצמך (לא שזה רע), לא עשית את זה באמת כדי להתחזק ולהתקרב להקב"ה.

האמת, דיי קשה לי להאמין שככה בקלות ויתרת על הדת. על מה שסבא וסבתא שלך ז"ל היו כל החיים שלהם עם הקידוש, בית הכנסת וההבדלה כמו שסיפרת.
    פשוט הגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים, אני לא צריך אמונה שתחזק אותי, ואני באמת באמת לא חושב שיש אלוהים שצופה בנו, רק לחשוב על זה נשמע לי דבילי, זה נשמע לא הגיוני בטירוף..אני לא מאמין בעל טבעי, ונשמע לי קצת מוזר שפתאום אלוהים נעלם לו

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

פשוט הגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים, אני לא צריך אמונה שתחזק אותי, ואני באמת באמת לא חושב שיש אלוהים שצופה בנו, רק לחשוב על זה נשמע לי דבילי, זה נשמע לא הגיוני בטירוף..אני לא מאמין בעל טבעי, ונשמע לי קצת מוזר שפתאום אלוהים נעלם לו
    ואם יבוא לך הוכחות שיש אלוקים אתה תאמין?.

אתה מאמין בתנך?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ואם יבוא לך הוכחות שיש אלוקים אתה תאמין?.

אתה מאמין בתנך?
    לא יבואו לי שום הוכחות שאלוקים קיים..ונגיד ויבואו והם יהיו הוכחות משכנעות, אז כן..

התנ"ך הוא אחלה ספר, שכתבו אותו אנשים גאונים, הרבה סיפורים מלמדים עם מוסרי השכל, ובעיקרון מבחינתי הוא ספר חוקים וספר שמחנך, אני לא מייחס לו שום קדושה כלשהי..

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

בדיוק. זה לא הגיוני וזה מה שיפה בזה.
    זה שאתה מאמין במשהו שלא נשמע לך הגיוני רק מחזק ומקרב אותך להקב"ה.

אם כל זה היה הגיוני, והיית מבין למה הקב"ה עושה ככה וככה אז היית מאמין בו בקלות ראש. אבל זה לא מה שהוא רוצה, הוא רוצה שתאמין בו בגלל מה שהוא ולא משנה מה יקרה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

לא יבואו לי שום הוכחות שאלוקים קיים..ונגיד ויבואו והם יהיו הוכחות משכנעות, אז כן..

התנ"ך הוא אחלה ספר, שכתבו אותו אנשים גאונים, הרבה סיפורים מלמדים עם מוסרי השכל, ובעיקרון מבחינתי הוא ספר חוקים וספר שמחנך, אני לא מייחס לו שום קדושה כלשהי..
    קודם כל את התנך בדקו המון אנשים לא יהודים או מאמנים והגיעו למסקנה שזה לא אפשרי שבן אדם יכתוב דבר כזה לא משנה כמה חכם.
    ושלא תחשוב שזה כמה רבנים שרוצים להחזיר אנשים בתשובה זה גויים שמנסים להוכיך שהתנך הוא לא נכון ועד עכשיו רק מצאו הוכחות שבוא נכון

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

קודם כל את התנך בדקו המון אנשים לא יהודים או מאמנים והגיעו למסקנה שזה לא אפשרי שבן אדם יכתוב דבר כזה לא משנה כמה חכם.
    ושלא תחשוב שזה כמה רבנים שרוצים להחזיר אנשים בתשובה זה גויים שמנסים להוכיך שהתנך הוא לא נכון ועד עכשיו רק מצאו הוכחות שבוא נכון
    דבר ראשון נכון, זה לא בנאדם כתב, אלא 4 קבוצות שונות שמורכבות מהרבה חברים, שכתבו חלקים מהתנך בתקופות שונות ולבסוף שולבו לתוצר שאתה קורא היום, ויש הרבה הוכחות לכך שזה נכתב ע"י 4 קבוצות שונות, לדוגמא, סיגנונות כתיבה שונים, קבוצה אחת רושמת אלוהים ואחרת ה' , סיפורים שחוזרים על עצמם בגירסאות שונות וכולי..
    אני יודע שחלק מהסיפורים שרושומים בתנ"ך נכונים, אבל הרבה שם גם מומצא, כמו ה' והניסים שהוא עשה (אין שום הוכחה לקיום של ה') ..
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 10-03-2009 בשעה 22:21.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

אני כבר יודע מה כנראה יענו לך פה..
    נסתרות דרכי האל..
    במקרה 1: הם באו לכפר על החטאים של בני ישראל, וה' בעצם עשה להם טובה והעביר אותם לעולם הבא בשביל שהם לא יסבלו בשואה ויחיו חיי נצח בגן עדן..
    מקרה 2: כמו מקרה ראשון, נסתרות דרכי האל, ה' אהב את ר' עקיבא ורצה לזרז את המוות ושל גדולי הדור כדי שהם יוכל להתחיל בחיי נצח בעולם הבא..
    מקרה 3: לא תמיד יש צדק, הצדק של ה' שונה מהצדק של האדם, אז אולי לך זה נראה לא צודק אבל לה' זה כן..
    בקשר למצווה 2. לקיים פעם אחת מצוות כיבוד הורים זה לא מספיק, צריך כל החיים לעשות את זה..

נו דניאל איך הייתי,יש עתיד כמאמין?
    מזה נסתרות דרכי האל , אני דרך השתחוות לפסל מתפלל לה' , נסתרות דרכי , נשמע לך הגיוני ? גם ב13 עיקרים כתוב שכל התורה אמת ולא ישנו אותה אז למה ה' חרג ממנה?
    נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 11-03-2009 בשעה 01:26.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,764 | הודעות: 8,199,357 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect