קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוני כנס שנייה
    על ידי iONiX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 14:18
  2. Erik כנס שנייה
    על ידי UraNiuM בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:17
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:34
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 14 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 206

[תשובה]Li0rz -כנס שנייה וכל החסרי אמונה למיניהם שיכנסו - עמוד 7

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv צפיה בהודעה
    הוא לא עזב ולא נעליים.

ה' כרת ברית עם בני ישראל דרך משה רבינו אחרי יציאת מצרים.

עכשיו מה שכל החילונים עושים הם בעצם מפרים את הברית (אני לא שופט אף אחד חס וחלילה אני רק מסביר פה את עניין הברית) בכך שהם מחללים שבת ובכלל לא מקיימים את עשרת הדיברות.
    במקום שהקב"ה יגיד "לא עמדתם בברית, ההסכם בנינו מבוטל" הוא נותן לעם ישראל הזדמנות שנייה.

הקב"ה בחר בנו, בעם היהודי, ושמר עלינו לאורך כל התקופות.
    תראה את העמים האחרים, שהיו פעם גדולים ומפוארים בהרבה מעם ישראל הם הותירו אחריהם בקושי שרידים. רק היהודים פורחים ומשגשגים עד היום.
    מישהו פעם כתוב לא זוכר מה אני רק זוכר חלק מהסיפור:
    כאשר לואי ה־14 ביקש מהפילוסוף פסקל הוכחה לקיומו של כוח על־טבעי בעולם, פסקל ענה "ובכן היהודים הוד מעלתך".
    אתה בטוח שה' ששמר עלינו ? {שואה,גירושים ממדינות,חורבן בית המקדש שאמרו שלסוסים הגיע דם של יהודים עד סוף הרגלים }
    אמרו גם שה' איתנו בכל המלחמות ושלא נפסיד {מלחמת לבנון ה-2}
    ברית? מה אם זה שצדיקים יחיו חיים טובים וימותו בשלום ונחת ? { 10 הרוגי מלכות , שואה}

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי BangBang צפיה בהודעה
    אתה בטוח שה' ששמר עלינו ? {שואה,גירושים ממדינות,חורבן בית המקדש שאמרו שלסוסים הגיע דם של יהודים עד סוף הרגלים }
    אמרו גם שה' איתנו בכל המלחמות ושלא נפסיד {מלחמת לבנון ה-2}
    ברית? מה אם זה שצדיקים יחיו חיים טובים וימותו בשלום ונחת ? { 10 הרוגי מלכות , שואה}
    עצם זה שאתה נמצא פה עכשיו זה אומר שהוא כן שמר עלינו.
    תחשוב על זה, למרות השואה, הגירושים מהמדינות, חורבן בית המקדש שאמרו שלסוסים הגיע דם של יהודים עד סוף הרגליים, למרות כל זה עדיין אנחנו פה.
    אם זאת לא השגחה מלמעלה אז תסביר לי מה זה..

בקשר למלחמת לבנון ה-2
    הקב"ה שולח בנו מכות כדי שנתעורר. הגאולה צריכה לבוא ואנחנו צריכים להיות מוכנים.

בקשר לברית? שמעת פעם על המשפט "רשע וטוב לו, צדיק ורע לו"?
    יכול להיות אדם שבגלגול הקודם היה רשע גמור והוא בא לעולם בתור צדיק כדי לכפר על מעשיו וברגע שהוא כיפר על מעשיו ה' ציווה לשלוח אותו לעולם האמת.

תבין, הקב"ה הוא אל אמת, כל המעשים שלו הם מכוונים, יש להם סיבה ומטרה גם אם אתה לא מבין את זה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

תחשוב על זה, למרות השואה, הגירושים מהמדינות, חורבן בית המקדש שאמרו שלסוסים הגיע דם של יהודים עד סוף הרגליים, למרות כל זה עדיין אנחנו פה.

בקשר למלחמת לבנון ה-2

יכול להיות אדם שבגלגול הקודם היה רשע גמור והוא בא לעולם בתור צדיק כדי לכפר על מעשיו וברגע שהוא כיפר על מעשיו ה' ציווה לשלוח אותו לעולם האמת.

תבין, הקב"ה הוא אל אמת, כל המעשים שלו הם מכוונים, יש להם סיבה ומטרה גם אם אתה לא מבין את זה.

מכות? מה חיילים מתחת לגיל 20 שלפי התורה לא מגיע להם עונש כרת מתים? הם לא חטאו עד כדי כך . לפי דעתי זה עינוי , למה נולדנו יהודים? הרי גם במדינה שלנו , בבית שלנו אחים מפקירים אותנו וכל עומות העולם רוצים להרוג אותנו , תראה לי מדינה אחד חוץ מישראל ש70 + מדינות רוצים להשמיד אותה , "כל דור ודור באים עלינו לחלותינו , והקב"ה מצילינו מידם". לך תדע , אני אחיה בשלווה בדור שלי אבל בדור הבא , הילדים שלי יטבחו בהם כמו בשואה? אולי נשק גרעיני ? ולעומת זאת , תראה את כל האנשים שהתנצרו , אף אחד כבר לא רודף אחריהם והם יכולים לקיים רק 7 מצוות { אנחנו 613} ולהכנס לגן עדן ! אז , גם חיים טובים וגם חיי עולם הבא טובים?
    בשואה , אני לא חושב שה' שמר עלינו . לפי התורה , הטריטוריה של מדינת ישראל היא עד נהר הפרת ואחידקל , למה זה נעלם פתאום ? ככל שאני חושב על זה הדעה שלי יותר מתחזקת ....

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

בקשר למלחמת לבנון ה-2

תבין הקו"בה לא קיים

היהדות נשמרה בזכות הרעיון שלה ובזכות הערכים שהיא מבוססת עליהם, לא בזכות אלוהים. אם היהדות הייתה מבוססת רק על דת היא הייתה מהר מאוד מתפרקת.

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

מכות? מה חיילים מתחת לגיל 20 שלפי התורה לא מגיע להם עונש כרת מתים? הם לא חטאו עד כדי כך . לפי דעתי זה עינוי , למה נולדנו יהודים? הרי גם במדינה שלנו , בבית שלנו אחים מפקירים אותנו וכל עומות העולם רוצים להרוג אותנו , תראה לי מדינה אחד חוץ מישראל ש70 + מדינות רוצים להשמיד אותה , "כל דור ודור באים עלינו לחלותינו , והקב"ה מצילינו מידם". לך תדע , אני אחיה בשלווה בדור שלי אבל בדור הבא , הילדים שלי יטבחו בהם כמו בשואה? אולי נשק גרעיני ? ולעומת זאת , תראה את כל האנשים שהתנצרו , אף אחד כבר לא רודף אחריהם והם יכולים לקיים רק 7 מצוות { אנחנו 613} ולהכנס לגן עדן ! אז , גם חיים טובים וגם חיי עולם הבא טובים?
    בשואה , אני לא חושב שה' שמר עלינו . לפי התורה , הטריטוריה של מדינת ישראל היא עד נהר הפרת ואחידקל , למה זה נעלם פתאום ? ככל שאני חושב על זה הדעה שלי יותר מתחזקת ....
    למה אתה מרחיק לכת עד לחיילים? יש תינוקות ואפילו זרעונים שעדיין לא נולדו וישר מתים. למה? הם באו לתקן על חטא שעשו בגלגול הקודם.

וסתם בשביל הידע הכללי שלך, מצווה אחת שאתה עושה תזכה את הדורות הבאים שלך, לא זוכר כמה דורות. לעומת זאת, עבירה שתעשה תישמר רק לדור אחד שלך.
    מפה גם אפשר להבין את המשפט "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו"
    יכול להיות שהצדיק היה בן של רשע והוא מכפר על החטאים של האב שלו כדי ששניהם יורשו להיכנס לגן עדן, ויכול להיות גם שהרשע דווקא בן של צדיק והוא בעולם הזה נהנה מהמצוות של אביו ובעולם הבא הוא ייענש.

אתה לא מחוייב לקיים את כל 613 המצוות כדי להיכנס לגן עדן חבוב
    אמר רבי חנינא: רצה הקב"ה לזכות את ישראל, לפיכך הִרְבַּה להם תורה ומצוות שנאמר: "ה' חפץ למען צדקו יגדיל תורה ויאדיר".

הקב"ה רוצה שתקיים מצוות בגלל זה הוא הִרְבַּה בהם וכל זה רק כדי לזכות אותך ושלא תהיה בגיהנום חס ושלום.

בקשר לטריטוריה של עם ישראל? אני לא כל כך מבין בזה אז אני לא רוצה להטעות סתם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rocknroll22 צפיה בהודעה
    תבין הקו"בה לא קיים

היהדות נשמרה בזכות הרעיון שלה ובזכות הערכים שהיא מבוססת עליהם, לא בזכות אלוהים. אם היהדות הייתה מבוססת רק על דת היא הייתה מהר מאוד מתפרקת.
    אתה יודע בכלל מאיפה התפתחה היהדות?
    קצת היסטוריה: יהודים נקראים על שם שבט יהודה שהיה פעם כלול עם כל עם ישראל השלם, במלכים א' שבט יהודה התפלג מעם ישראל ונוצרו שתי ממלכות: ממלכת יהודה וממלכת ישראל. שני הממלכות הללו מפולגות עד היום ולא נותרו הרבה ממלכת ישראל.

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

למה אתה מרחיק לכת עד לחיילים? יש תינוקות ואפילו זרעונים שעדיין לא נולדו וישר מתים. למה? הם באו לתקן על חטא שעשו בגלגול הקודם.

וסתם בשביל הידע הכללי שלך, מצווה אחת שאתה עושה תזכה את הדורות הבאים שלך, לא זוכר כמה דורות. לעומת זאת, עבירה שתעשה תישמר רק לדור אחד שלך.
    מפה גם אפשר להבין את המשפט "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו"
    יכול להיות שהצדיק היה בן של רשע והוא מכפר על החטאים של האב שלו כדי ששניהם יורשו להיכנס לגן עדן, ויכול להיות גם שהרשע דווקא בן של צדיק והוא בעולם הזה נהנה מהמצוות של אביו ובעולם הבא הוא ייענש.

אתה לא מחוייב לקיים את כל 613 המצוות כדי להיכנס לגן עדן חבוב
    אמר רבי חנינא: רצה הקב"ה לזכות את ישראל, לפיכך הִרְבַּה להם תורה ומצוות שנאמר: "ה' חפץ למען צדקו יגדיל תורה ויאדיר".

הקב"ה רוצה שתקיים מצוות בגלל זה הוא הִרְבַּה בהם וכל זה רק כדי לזכות אותך ושלא תהיה בגיהנום חס ושלום.

בקשר לטריטוריה של עם ישראל? אני לא כל כך מבין בזה אז אני לא רוצה להטעות סתם.

אתה יודע בכלל מאיפה התפתחה היהדות?
    קצת היסטוריה: יהודים נקראים על שם שבט יהודה שהיה פעם כלול עם כל עם ישראל השלם, במלכים א' שבט יהודה התפלג מעם ישראל ונוצרו שתי ממלכות: ממלכת יהודה וממלכת ישראל. שני הממלכות הללו מפולגות עד היום ולא נותרו הרבה ממלכת ישראל.
    נו...

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

נו...
    דיברת על ערכים..
    היהדות מבוססת על דת ואמונה בהקב"ה ועובדה, עד היום היא נשמרה.

במשך הזמן היהודים התחילו להתבולל עם הגויים שבאירופה ולקבל את דפוסי ההתנהגות שלהם
    מאז החל תהליך החילון שנמשך עד היום.

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

דיברת על ערכים..

במשך הזמן היהודים התחילו להתבולל עם הגויים שבאירופה ולקבל את דפוסי ההתנהגות שלהם
    אומנם ההתנהגות קצת השתנתה

אבל הערכים עדיין נשמרו.

אם היהדות הייתה מבוססת אך ורק על אמונה היא הייתה מהר מהר מהר מהר מאוד נעלמת

רוב השבטים שהיו אז והאמינו בכול מני אלילים וכולי נעמלו מהעולם מאוד מהר. הקיבוצים בארץ שהתבססו על אמונה שצריך שהכול היה משותף התמוטטו אחרי כמה שנים יש כול מני דתות שבכלל נעלמו ואף אחד לא שמע עליהם

היהדות מבוססת על המון דברים לא רק על דת, אי אפשר לעשות דת שמבבוסת רק על דת זה לא עובד.

בכול הארצות השנות שהיהודים התפזרו עדיין הערכים שהתורה מלמדת ועדיין כול הרעיון של התורה נשמר ולכן היא שרדה. אם זה היה רק דת שמאמינה שיש אל אחד וזהו אז היא בכלל לא הייתה נשמרת

וחוץ מזה האמונה המונואסטית כבר חזקה בפני עצמה, כי היא מאחדת את כול העם ביחד ולפני היהדות לא היו דתות מונו מונואיסטיות

היהדות זה יותר מי סתם דת וזה מה שכול כך יפה בה
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 12-03-2009 בשעה 20:59.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

דיברת על ערכים..

חח אחי זה לא התחיל באירופה , היהודים גם בגלויות לפני אלפי שנים אמרו "עשה לנו מלך ככל הגויים" , עשה לנו מלך ? זורקים את ה' כדי להידמות לגויים? עם שלם עוזב את ה' , לא נשמע לך אבסורד?

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

חח אחי זה לא התחיל באירופה , היהודים גם בגלויות לפני אלפי שנים אמרו "עשה לנו מלך ככל הגויים" , עשה לנו מלך ? זורקים את ה' כדי להידמות לגויים? עם שלם עוזב את ה' , לא נשמע לך אבסורד?
    כי זה לא כול העם

שבספר כתוב שעם ישראל אמר משהו יש פרשנות שאומרת שזה רק הזקנים החכמים ולא כול העם

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

החכמים? אולי הם היו היחדים שחכמים מהעם? אם ה50 איש הכי חכמים בעולם היו אומרים משהו היית מסכים איתם?

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

החכמים? אולי הם היו היחדים שחכמים מהעם? אם ה50 איש הכי חכמים בעולם היו אומרים משהו היית מסכים איתם?
    הם לא היו 50 כי באותה תקופה היה נדיר שמיהו היה עובר את גיל 40

והם לא חייבים להיות כאלה חכמים, פעם נתנו כבוד לזקנים והאמינו שהם יותר מנוסים ויותר חכמים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מנגו
    לייקים
    0
    נקודות
    130

הם לא היו 50 כי באותה תקופה היה נדיר שמיהו היה עובר את גיל 40

והם לא חייבים להיות כאלה חכמים, פעם נתנו כבוד לזקנים והאמינו שהם יותר מנוסים ויותר חכמים.
    חחחח על מה אתה מדבר? ???
    בתקופה הזאת אנשים היו חיים מאות שנים .... (בתקופת התנ"ך המוקדמת ביותר ..)

לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי expert צפיה בהודעה
    חחחח על מה אתה מדבר? ???
    בתקופה הזאת אנשים היו חיים מאות שנים .... (בתקופת התנ"ך המוקדמת ביותר ..)
    שבני ישראל בקשו מלך נראה לי שזה היה אחרי התקופה שאנשים חיו מאות שנים

ובכלל אני חושב שאף אחד לא באמת חיי אז מאות שנים פשוט התבלבלו בספירה או משהו

כי זה לא הגיוני שבתקופה אז חיו כול כך הרבה זמן כי לא היה בית חולים ולא היה חיסונים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

שבני ישראל בקשו מלך נראה לי שזה היה אחרי התקופה שאנשים חיו מאות שנים

ובכלל אני חושב שאף אחד לא באמת חיי אז מאות שנים פשוט התבלבלו בספירה או משהו

כי זה לא הגיוני שבתקופה אז חיו כול כך הרבה זמן כי לא היה בית חולים ולא היה חיסונים

אבל זה כתוב בתורה לא? אז התורה היא לא אמת?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,771 | הודעות: 8,199,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect