יש לי מעבד של AMD עם 2.1 GHZ אבל לא מזמן שמתי לב שכשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי רשום בפרטים של המעבד 1.1 ghz ובאמת המחשב עובד פחות טוב לאחרונה
ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך פותרים אותה??
תודה לכולם
יש לי מעבד של AMD עם 2.1 GHZ אבל לא מזמן שמתי לב שכשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי רשום בפרטים של המעבד 1.1 ghz ובאמת המחשב עובד פחות טוב לאחרונה
ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך פותרים אותה??
תודה לכולם
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 13-03-2009 בשעה 13:47.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שחכתי איך קוראים לאופציה הזאתי באנגלית
אבל יש כזה דבר בשביל להוריד את צריכת החשמל מתי שיש שימוש שלא מעמיס ממש על המעבד הוא מוריד את התדר שלו וככה צריכת החשמל יורדת
אך אם הוא צריך 100% אז זה יעלה לתדר המקורי
תוריד CPU-Z ותראה תמונה
בכל זאת תאמץ את המעבד עם OCCT ותראה אם זה נישאר אותו תדר ( תסתכל דרך ה CPUZ)
אין לי מושג מאיפה להוריד cpu-z אחי אתה יכול להביא לי הורדה??
ואיך אני מאמץ את המעבד??
תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עם התוכנה OCCT
והנה הורדה של CPU Z : CPU-Z 1.50
תצלם ותעלה תמונה
מ א ו ש ר
GOLD STAR לא חיב OCCT תפעיל משחק ותכווץ אותו יותר פשוט.
הנה אימצתי את המחשב עם התוכנה והבאתי פרטים:
התדר עדיין אותו תדר =\
מ א ו ש ר
כנס ללוח אם ותבדוק אם גם שמה רשום 100MHZ בבאס במידה וכן תעלה בקפיצות של 10
יעני תעלה ל 110 תשמור תהגדרות תעשה בדיקה קצרה עם ה OCCT בשביל לראות שהכל טוב (כמובן להקפיד שבטעות לא תעבור הטמפ') וכך תמשיך עד שתגיע לתדר המקורי של המעבד.
אל תעלה במכה נגיד מ 100 ל200, אסור!
מה זאת אומרת כנס ללוח אם?? לאיפה להיכנס? איפה אני משנה את התדר הזה שאמרת?
מ א ו ש ר
שמע יגבר..
צלם לנו תמונה מ EVEREST..
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 14-03-2009 בשעה 09:00.
במאפיינים של מחשב שלי מה כתוב לך?
במאפיינים של המחשב שלי צריך להיות כתוב התדר המקורי והתדר העכשווי. תביא פרינט ותעלה לפה.
הכופל שלך (100) נמוך פי 2 וכן גם ה- FSB, הגעתי למסקנה שהמעבד שלך הוא :
Athlon XP 3200+, המכפלה והתדר הסופי תואמים, כמו גם ה- FSB.
זה התחיל סתם ככה או שעשית משהו ואז זה ניהיה ככה? כי לא הגיוני שהמחשב ישנה את הכופל סתם ככה כי משעמם לו..