|
|
כמו שאולי שמתם לב לא הגבתי פה הרבה זמן..התשובות כאן של אלה שמצדיקים את אלוהים או את השואה...
פשוט נראות בעיניי מגוחכות ופתטיות..
ואם אתם רוצים לחיות בתוך בועה ולהמשיך להגיד דברים מגוחכים בשביל שיהיה לכם במה להאמין ועל מה להישען
זו בעיה שלכם בסה"כ..אני הגעתי עם עצמי למסקנה שאלוהים לא קיים..אין דבר כזה ומעולם לא היה
אז תחיה בבועה שלך, זו גם בסה"ך בעיה שלך
טוב לכל הלא מאמינים למינהם...
אם אתם פה שואלים שאלות ודנים בנושאים כאלו ואחרים, זה אומר שיש בכם התעניינות כלשהי גם אם היא הקטנה ביותר בנוגע לקיומו של השם יתברך.
אם אתם אנשים רציניים שבאמת אכפת לכם מעצמכם, תשאלו כל שאלה שיש לכם בכל נושא כלשהו רבנים חכמים,
זה קצת מצחיק לדון בנושאים כאלו עם ילדים בעלי אמונה כי אם כל הכבוד אפילו לא כל רב יש לו תשובה לכל שאלה אז אחת כמה לכמה שלאנשים בגילנו ובידע שלנו לא תיהיה תשובה לכל שאלה,
בטח לא אחת כזו שתספק אדם שהוא לא מאמין ואנטי דת.
אז אם אתם רצינים תיצרו קשר עם הרבנים הבאים שאני יציין את שמותיהם או אפילו אחד מהם, ממש לא בעיה למצוא אותם כי הם עושים הרצאות בכל הארץ. הכי מומלץ זה ללכת לסמינר שלהם וזה בטוח יבהיר הרבה תשובות לשאלות שלרבים מהאנשים פה.
הרבנים שאני ממליץ עליהם הם:
הרב יצחק פנגר (ההמלצה שלי)
הרב זמיר כהן
הרב אמנון יצחק (לא יתאים לכל אחד )
הרב משה כהן
אבל לפניכן, בשביל שתוכלו באמת לקבל תשובה שאומרים לכם אתם צריכים להיות נטרליים, כי ברגע שבנאדם שואל שאלה שהוא מראש כבר קבע שהוא שולל את התשובה הוא בחיים לא יקבל אותה, חייבים להיות נטרליים ולכבות לרגע את הדעות הקדומות שלכם ובאמת לנסות ולהבין את העומק של הדברים.
כל האנשים שלא מאמינים בשם יתברך רוצים הוכחה לכך שיש בורא לעולם?
תסתכלו על עצמיכם התשובה נמצאת בכל אחד ואחד ממכם...גוף האדם.
אני לא ירחיב,הרב יסביר הרבה יותר טוב ממני זה בטוח, מי שמעוניין שיראה את השיעורים:
"חידת הבריאה" ו "חידת היקום" של הרב זמיר כהן.
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=724
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=723
תצאו מנקודת הנחה נסיתם, כי תחשבו מה יקרה אם אחרי 120 שנה, אותם "דתיים" שאתם כל כך שונאים ואנטי כל כך נגדיהם...הם צדקו, אז אתם הפסדתם את החיים האמיתיים, אז בבקשה אנה ממכם לפחות תנסו תשתדלו קצת אם יש לכם איזשהו טיפת אמונה הכי קטנה שיש, הניצוץ הכי קטן, וגם אם אין בכם שום אמונה לכו תנסו אין לכם מה להפסיד זה בטוח...אבל לעומת זה אתם יכולים להרוויח את חייכם בעולם הזה ובטח שבעולם הבא.
שבוע טוב,
בע"ה השם יתברך יפקח את לכם עיניכם ותחזרו בתשובה.
1) כל אחד ועד איזה גיל שהוא יחיה
2) רק מראה לך שמה שאמרתי אני צודק אתה אפילו לא מוכן לבדוק את העניינים לעומק, באמת אבל באמת לבדוק לא לשאול ילדים בעלי תשובה בפורום ברור שלהם לא יהיו את התשובות שיספקו אנשים אנטיים כמוכם.
3)אז למה בכלל אתם שואלים פה שאלות? DOH!!!
4)רק מראה שראית 5 דקות והפסקת,או שאתה בכלל לא רציני ומרוב שאתה אנטי אתה לא מוכן לקבל כלום...תקרא את כל ההודעה שלי למעלה אין לי כח לחזור על הדברים שלי פעמיים...!
תעשה את זה ואז אני מבטיח לך שאתה וכל אחד שמרגיש כמוך יחזור בו במהירות הבזק!
שבוע טוב.
אני אנטי כמו שאתה אנטי
אם היית קורא קצת יותר על האבולוציה ומנסה לחשוב על זה קצת אולי הייתה מגלה שזה נכון.
ותאמין לי, התעניינתי קצת בספר התורה, קיבלתי מלא מאיות בבית ספר בתנ"ך וקראתי קצת מאמרים על דת
אבל זה נשמע לי בולשיט.. יש בזה הרבה מאוד סתירות והרבה דברים שהוכיחו שהם לא נכונים.
את הסירטונים ששלחת, אני יכול לזייף בעצמי בקלות.
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 14-03-2009 בשעה 21:03.
קראתי ושמעתי מהרבה אנשיי מדע לא רבנים ולא כלום שהם בעצמם אומרים שכל תורת האבולוציה לא הגיונית בכלל...
אם היית קצת מבין בחינוך היית יודע שמה שמלמדים בתיכון "תנ"ך" זה פשוט מצחיק...כמה מצחיקה הדרך שבה רוב המורים מלמדים....וזה בכלל לא קשור לזה שיש לך מאיות....אז מה גם אני קיבלתי בבגרות בהיסטוריה 90 נראה לך שאני באמת היסטוריון??? חחח ממש לא...
כל סטירה שיש לך אחי, תיגש לרב חכם, רצוי מאחד הרבנים שציינת למעלה,
וכל סטירה שיש לך מילה שלי עליי הוא יגיד לך תשובה במקום!!! ולא תיהיה לך שום סטירה בכל נושא שיהיה.
אתה באמת חושב שאתה יכול לזייף?...נו יאללה...אבל אתה צריך לזייף עם עובדות....
כל מה שהרב מביא בשיעורים שלו...בא יחד עם עובדות של מדענים...במיוחד בשביל אנשים כמוך.
אני ממש לא אנטי אחי, אני לא נולדתי דתי ואני לא גר בסביבה דתית וההורים שלי חילוניים...אני מכיר טוב מאוד את תורת האבולוציה ואת המפץ הגדול.
דבר אחרון שיש לי להגיד לך:
תעשה את מה שאמרתי ואז תגיד לי שזה לא שינה את דעתך...מבטיח לך שאתה תשתנה 360 מעלות.
נערך לאחרונה על ידי Erez44; 14-03-2009 בשעה 21:23.
טוב אחי תקשיב...אני ממש לא מתכוון להתווכח איתך פה במיוחד כשאתה מדבר בזילזול וממש לא לעניין...
מי שבאמת רוצה לדעת את האמת שיעשה את מה שאמרתי בתגובה הראשונה שלי פה ויראה בעצמו.
בסופו של יום אלו החיים שלך והם בידך אתה קובע את עתידך בחיים השקריים של העולם הזה ואת החיים בעולם האמת בעולם הבא...אז כמו שאומרים נחייה ונראה...אני יכול להביא לך פה בלי סוף עובדות מדעיות שמוכיחות את אמיתות התורה...כל תגלית מדעית כתובה בתורה מאז ומתמיד...ידעת שיש רשימה של תגליות בתורה שהמדע עדיין לא גילה?...כנראה שלא...כשיפקח לך השכל ותיתן למוח שלך לחקור את הדברים בצורה נטרלית ולא אנטית אז אתה באמת תוכל לגלות את האמת וככה באופן שאתה מדבר ומתנהג אתה בחיים לא תסכים עם שום מילה והוכחה שאני יגיד לך...עד אז, שיהיו לך ולכל שאר הלא מאמינים אחלה חיים בעולם הזה...
אני מקווה מאוד בשבילכם שהשם יתברך מספיק רחום וחנון לסלוח לכם על הדברי אבל שנאמרים פה וחבל.
אני סיימתי לדון פה איתכם,
ביי.
נערך לאחרונה על ידי Erez44; 15-03-2009 בשעה 01:15.
השם יתברך שלך הרג תינוקות בשואה ...הוא לא נראה לי ממש רחום וחנון..אבל מי יודע אולי הוא רחום וחנון בדרך שלו
בינתיים rocknroll אמר כבר את כל מה שאפשר להגיד...
הדרכים שלכם לנהל דיונים מגוחכות..
בין כה ובין כה אתם רוצים לצאת מנצחים ככה שאם אין לכם תשובה למשהו אתם תתחילו לתרץ דברים מפגרים כמו נסתרות דרכי אלוהים וכל החרטות האלה..
זה נתון לכישלון מראש..
אם הסיוויליזציה הייתה פועלת ככה היינו אבודים...אנשים היו רוצים לדעת ממה נגרמות מחלות וכיצד לרפות אותן ואז היה בא איזה חכמולוג והיה אומר..נסתרות דרכי המחלות..מי שמת מת..מי שחי יש לו מזל..
תאר לך בגישה הזאת איפה היינו היום..חח
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 15-03-2009 בשעה 06:03.
ליאור אחי חשוב לי מאוד שתקרא את כל ההודעה בבקשה.
ליאור אח שלי אבל אתה טועה ואתה לא מבין כמה שאתה טועה זאת ממש לא הגישה של התורה...
אם זאת הייתה הגישה גם אני הייתי היום חילוני גמור....יותר גרוע ממך אפילו!!
בו אני יסביר לך משהו כזה יכול להיות באמת שיבוא בנאדם לרב ויסביר לו שהוא סובל ברמות שאי אפשר לתאר...
כביכול בנאדם שהוא טוב, לא רק טוב אלה גם צדיק! תשמע למקרה כזה יכול להיות הרבה סיבות, שהוא מכפר על עוונות מגילגול קודם, או על חטאים שהוא עשה בעבר,אבל שום רב הוא לא קוסם, חוץ מהרב עובדיה יוסף שליטא אין לנו גדולי דור כמו פעם!!
כמו שאמרתי ליאור, אתה רוצה לדעת מה הגישה של התורה?...גש לרב מומלץ לרב גדול אבל עם ידע נרחב אחד מהרבנים שכבר ציינתי ותדון איתו על כל מה שאתה חושב....אם הוא יגיד לך שזאת הגישה של התורה!!! כמו שאתה חושב!!! אני חוזר בשאלה!!! איך אני איתך??? כי אני יודע שזאת לא הגישה...וחבל לי שאנשים כמוכם שונאים את התורה בגלל דעות לא נכונות...וחבל על כל נשמה יהודית טועה כמוכם.
אתה רוצה להוכיח לי את מה שהרב אמר?...דבר איתו ותקליט אותו אני רוצה לשמוע את המילים האלו יוצאות לו מהפה...ואני יגיד לך גם למה זה לא הגיוני ולא נכון....כי אני הייתי אצל כל אחד מהרבנים האלו!!! וכל אחד מהם הוא אישיות מטורפת!! אנשים פשוט מדהימים בנוהם שלהם, כל אחד מהם יסביר לך באופן יפה ומנומס כל שאלה ושאלה שלך...אל תגיד לי עכשיו שהיית אצל רבנים...כי כנראה שלא...עדיין אתה לא יכול להשוות מאמר לשיחה אחד על אחד עם רב....וגם אם היית או שמעת רב אומר דבר כזה או אחר שלא היה נשמע לך לעניין,
הרבה רבנים עושים שטויות לפעמים, הם לא מבינים שכשחילוני שומע דבר לא נכון שהם אומרים אז החילוני ישר מדביק את המשפט הזה לתגובה כזאת: "פשש תראה מזה הדתיים האלו עלקקק צדיקים" ....
תבין אחי לא כל הרבנים צדיקים ולא כל הרבנים יודעים את כל התורה כולה, היום כל בחור מתלהב שחוזר בתשובה, אחרי כמה שנים כבר רוצה להיות רב!!! שזה אבסורד לגמרי...ולכן גם כל הסתיגמות האלו על הדתיים כי יש הרבה שמדברים לצערי שטויות ואנשים חילוניים שומעים את זה ואז ישר הם חושבים שככה התורה פועלת זה התנ"ך....ממש וממש לא אחי....אז בבקשה אח שלי יהודי יקר!!!! אם תיהיה אמיתי רגע עם עצמך בלי שום רגשות של שינאה כלפי הדתיים, אמרתי כבר תיהיה נטרלי, לך לאחד הרבנים שציינתי דבר איתם ותגלה את התורה האמיתית שלנו, של כל היהודים.....
להתחיל לכלכך פה על הדתיים....אתם ככה ואתם ככה!!! זה הדבר הכי פשוט שיש לעשות,
להשקיע חצי דקה ולהגיד לעצמך "אחחחחחחחחחחחחח איזה כיף הראתי מזה לדתי הזה!!!!"
תיהיה אמיתי עם עצמך לרגע ותחקור באמת את התשובה לשאלות שלך ולא להסתמך ע"י דברים שנאמרים בפורום כזה או אחר...לך לרבנים גדולים...
אתה רואה אותי אחי מלכלך עליך? מתעצבן עליך? לא כי אני יודע במאת האחוזים שאני צודק אז אין לי על מה להתעצבן ולכלכך....פשוט עצוב לי על כמה נשמה יהודית עיוורת...
בבקשה אחי תקרא את כל ההודעה שכתבתי פה ותייסם משהו כל עצמך פרוייקט אישי תקרא לו:
"אני הולך לגלות את האמת" יש דבר כזה שנקרא "אלוקים" או לא? ואם כן אז למה הוא פועל ככה וככה הרי זה לא נראה לי הגיוני בכלל?!?! כל רב חכם אחי יענה לך על השאלות האלו...שוב לא כל רב אלה רב חכם!! גם אני היום יכול להביח כל רב צעיר בכמה שאלות נוקשות בתורה...אבל זה לא פייר....זה כמו שתיגש לילד בן 3 ותשאל אותו שאלה בטריגונומטריה.
יום טוב אחי ותחשוב על כל מילה שכתבתי פה!!
נערך לאחרונה על ידי Erez44; 15-03-2009 בשעה 11:00.
ברור שזה כמו לגשת לילד בן 3 ולשאול אותו טריגונומטריה הרי אלוהים לא קיים
אני יכול להביא שאלות להעיף לכל אחד ת'ראש..אבל לא ..אני בא ושואל שאלות עוד כבר מהתחום שלכם
בתחום של התורה עצמה ..
תבין כל הדברים האלה לא עובדים עליי..נשמה עיוורת..יהודי יקר..
מבחינתי אתה חי בבועה אחושילינג תבין אותי
אלוהים לא קיים פשוט לא ולא משנה מי אני אשאל יענה לי את אותה תשובה מפגרת על זה שהוא בלתי נתפס ולא ניתן להבין אותו
ליאור...
אבל אתה לא ניסית אפילו אח שלי!!! כרגע מבחינתך אני חיי בבועה...
אוקיי סבבה מקובל עליי מאוד מה שאתה אומר...אבל לא בדקת את כל הכיוונים.
בשביל להגיע למסקנה אתה צריך לבדוק את כל הכיוונים, כמו שבבית משפט לפני שהשופט פוסק את פסק הדין, הוא שומע את שני הצדדים.
עכשיו אתה תגיד אבל שאלתי פה ושם וקראתי פה ושם...אז זהו שלא, אתה לא יכול להסיק מסקנות מדברים שאנשים כותבים בפורום, אם כל הכבוד לכל הצדיקים שמנסים לענות לך על השאלות אין להם את הידע שיש לרבנים הגדולים(אלו שציינתי למעלה) שוב פעם זה כמו שתסתמך על מישהו שהוא לא מנוסה....אם יש לך תקלה ברכב ואתה חייב ללכת למוסך....אתה תלך לאיזה ערבי שלוקח 50 שקל שיתקן לך את הרכב ואין לך מושג מה הוא עולל לך ברכב?..או שתלך למוסך מוסמך בעל תעודות ושם טוב שאתה יודע בוודאות שהוא יסדר לך את הבעיה כמו שצריך?....ברור שתלך למוסך המוסמך בעל הניסיון....אז אותו הדבר פה אל תשאל לי פה ילדים שאלות שרבנים צעירים לא יודעים את התשובה....תיגש ישר לרבנים החכמים שיתנו לך את התשובה המדוייקת והמפורטת ביותר.
אז במקום להיות ראש קטן ולהגיד הם יגידו ככה וככה מראש...הרי זה ברור שמה שאתה חושב שהם יגידו זאת לא תיהיה התשובה שלהם!!
תגדיל ראש...תעשה קצת מאמץ, גש לאחד מהרבנים אללו ו"תפיל" עליו את כל השאלות שיש לך...ומילה שלי הוא ישתיק אותך בכמה דקות.
אבל תעשה את זה באמת!!! אם אתה לא תעשה את זה אתה בעצם מתחמק מהאמת!!!!! מה יש לך להפסיד תגיד לי אתה??? הרי אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק!! אין לך מה להפסיד, ככה תיהיה בטוח יותר ממאה אחוז שאתה אכן צודק....תגיד לי אם עשינו עסק....
נערך לאחרונה על ידי Erez44; 15-03-2009 בשעה 13:37.