קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ראיתם מה קרה בטדי?!@# אלוהים ישמור
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 15:44
  2. כריס אנג'ל...אלוהים ישמור...שמישהו יסביר את זה=O
    על ידי pilpel בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 13:00
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 19-06-2006, 12:27
  4. אלוהים ישמור...
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

עתודה? אלוהים ישמור.. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    1,909

אחי עם ההבנ"ק שלי, מניסיון פסיכומטרי, לא כדאי לך להתחרות
    ולא יודע מזה תלפיות ולא הבנתי מה דחפת את זה לפה כי זה לא קשור בכלל

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כמה יצא לך במבחנים הפסיכוטכניים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    1,909

קב"א 56, דפ"ר 90
    ואני עושה גם פסיכומטרי עכשיו..

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נחמד...
    דפר 90
    קבא 55

אם אתה שואל למה 55 ולא 56 זה בגלל שבראיון אישי(צדכ) זרקתי זין אמרתי לה שלא בזין שלי להיות קרבי ואין לי כח לצבא וכל החרטא ושאם אני לא מקבל מה שאני רוצה אני לא משרת בכלל, חחח דפקה לי צדכ ממש נמוך, רציתי לדבר עם הפרוטקציה שלי שיארגן לי ראיון נוסף אבל חשבתי על זה וזה ממש ממש לא בזין שלי =/

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    1,909

נו אז מה? אני גם אמרתי שאני לא רוצה קרבי ואני אלך לשם "בלב ברירה"
    הם חראות, ראיתי אותה רושמת בדף דברים אחרים ממה שאני אמרתי..אז תיקנתי אותה והיא תיקנה בדף
    בסדר אבל 54,55,56 אין הבדל בניהם
    ואתה גם יכול להירשם לעתודה..כדאי לך

משתמש מתחיל האוואטר של חRa
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טיפ של אלופים - אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר

בלב ברירה?
    עלק קב"א 56

וואלה מה אני אגיד לכם... שניכם ממש גאונים
    אתם עושים טובה לצה"ל שאתם בכלל הסכמתם לפנות את הלו"ז שלכם ולהקדיש קצת זמן לצו הראשון - מה היינו עושים בלי תותחים כמוכם?

ויש כאלה שאומרים שעתודה נותן לך מקצוע לחיים ונסיון ואחרי הצבא יחטפו אותך לשוק העבודה וכל החרטא הזה

יש עכשיו משבר כלכלי ולא סביר שב 5-10 שנים הקרובות יעסיקו אנשים בלי ותק רציני בתחומים כמו הייטק וכו' (רק לפני כמה חודשים פיטרו אלפי עובדי הייטק בגלל המשבר)

אז מקצועות שהולכים איתם להייטק כמו הנדסת חשמל \ פיזיקה \ מדעי המחשב \ הנדסת מכונות לא בדיוק להיט בזמן הקרוב
    אאאאבבבלללל
    קח בחשבון שאם אתה יודע שאתה טוב במה שאתה עושה (או הולך לעשות במקרה הזה) אז יכול להיות שיעסיקו אותך למרות המצב

בקשר לרפואה
    אבא שלי רופא והוא אמר לי שהמצב על הפנים בישראל, בגלל העלייה הרוסית הגיעו הרבה הרבה רופאים רוסים שמוכנים לעבוד בשביל שכר מינימום וככה הורידו את השכר של אבא שלי ב 10-15 שנים האחרונות במשהו כמו 50% בשביל יותר שעות עבודה

ככה זה הולך היום בשוק הרפואה:
    רופא לומד 6 שנים באוניברסיטה במקצוע עם דרישות גבוהות מאוד (פסיכומטרי ותעודת בגרות עם ציונים מעולים), לומד כל היום, חיי על חשבון ההורים שלו (אני לא חושב שמישהו יצליח גם לעבור את הקורסים ברפואה ולעבוד תוך כדי)
    אחרי כל זה, הוא עושה 7 שנים התמחות שבקושי משלמים לא במהלכן ואחרי כל זה מעסיקים אותו בשכר מינימום ומפטרים אותו מבית החולים לפני שהוא מקבל ותק

ונניח שלמדת מקצוע על חשבון הצבא
    עכשיו אתה חייב לצבא כמה שנים מהחיים שלך שבמהלכן אתה לא מרוויח משהו ואחר כך אתה יוצא לשוק עבודה שנמצא במשבר

טוב חפרתי פה... לשיקולך

עריכה: לפי דעתי עתודה זה חרא (כנ"ל לגבי רוב המסלולים בצה"ל שבמהלכם אתה לומד)
    אבל אם זה ממר"ם או עתודה = לצאת עם תעודת תוכניתן או לצאת עם תואר

עדיף תואר
    נערך לאחרונה על ידי חRa; 15-03-2009 בשעה 15:43.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    1,909

יואו יואוווווווווווווו
    כמה אני ידעתי שזה יקרה

פשוט תמיד חייבת להידחף הקבוצה הזאת של האידיוטים הקנאים שרוצים להרוס לאנשים שכן יש להם פוטנציאל

מה אתה עושה לי תודה על זה שיש לי בכלל זמן לצה"ל יא חוצפן?
    מה אני משתמט?!?!

ואת זה שאתה לא יודע מזה עתודה,לא יודע ששלוש שנים לפחות אחרי התואר אני אקדיש בשביל הצבא
    ואת שאר התסכולים שלך או של אבא שלך אל תוציא פה ובטח שלא עלי

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי assafz צפיה בהודעה
    נו אז מה? אני גם אמרתי שאני לא רוצה קרבי ואני אלך לשם "בלב ברירה"
    חח לי הייתי אפשרות "לא אלך לשרת בצבא בכל", היא בטח חושבת שאני משתמט מניאק חחחחח...

ואתה גם יכול להירשם לעתודה..כדאי לך
    חשבתי להירשם לתלפיות בגלל שאפשר לשלב את זה עם תפקיד קרבי מובחר...

בסדר אבל 54,55,56 אין הבדל בניהם
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=403812

Ran, אני יקרא עוד מעט מה רשמת ויגיב לך

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

טוב בוא אני אעשה לך סדר, רוב מוחלט של האנשים שכתבו פה דברים על העתודה לא דייקו בכלל.
    המסלול של העתודה הולך ככה: 3-4 שנים לימודים לתואר (תלוי במקצוע) + שלוש שנים סדיר + 3 שנים קבע.
    סה"כ: 9-10 שנים. כשאתה נכנס לקבע אתה מקבל שכר יפה מאוד, מספיק בשביל בנאדם בגיל שתהיה בו בלי ניסיון רב במקצוע שתהיה בו.

לעומת זאת, המסלול של תכניתן הוא ל6 שנים: חצי שנה קד"צ + שלוש שנים סדיר + 2.5 קבע.
    הרבה אנשים עושים תואר תוך כדי השירות (אחרי שנה בסדיר אתה יכול לקבל חצי יום חופש מהצבא בשביל לימודים).

היו אנשים שנכנסו לקורס תכנות גם עם פרופיל 97, אבל הם חריגים. אתה יכול לנסות להתקבל, תשלח לבסמ"ח פקס ותראה מה הם אומרים לך. אנשים בעלי פרופיל גבוה יכולים ללמוד י"ג ולגשת למבחנים של בסמ"ח אבל זה לקחת סיכון שלא תעבור את המבחנים.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי חRa צפיה בהודעה
    בלב ברירה?
    עלק קב"א 56
    אז מה אני כתבתי "יקרא" במקום "אקרא" ועוד מלא שגיאות בניקוד וכל השיט הזה, אם הייתי רוצה לדבר כמו עורך דין הייתי שולח לך איזה מכתב עם תביעה.

אלה מה אני אגיד לכם... שניכם ממש גאונים
    אתם עושים טובה לצה"ל שאתם בכלל הסכמתם לפנות את הלו"ז שלכם ולהקדיש קצת זמן לצו הראשון - מה היינו עושים בלי תותחים כמוכם?
    מה לעשות שאתה צודק, אם לא היה לי נתונים לעשות את כל הדברים האלה שאנחנו מדברים עליהם עכשיו אני לא בטוח שהייתי מתגייס, זה כיף לשרת בגולני עם כל החברים או ללכת לשייטת אבל מה לעשות שזה לא נותן לך כלום אחר כך בחיים =/

יש עכשיו משבר כלכלי ולא סביר שב 5-10 שנים הקרובות יעסיקו אנשים בלי ותק רציני בתחומים כמו הייטק וכו' (רק לפני כמה חודשים פיטרו אלפי עובדי הייטק בגלל המשבר)

אז מקצועות שהולכים איתם להייטק כמו הנדסת חשמל \ פיזיקה \ מדעי המחשב \ הנדסת מכונות לא בדיוק להיט בזמן הקרוב
    אאאאבבבלללל
    קח בחשבון שאם אתה יודע שאתה טוב במה שאתה עושה (או הולך לעשות במקרה הזה) אז יכול להיות שיעסיקו אותך למרות המצב
    תמבין משהו בזה שאתה מדבר ככה עם בטחון?

בקשר לרפואה
    אבא שלי רופא והוא אמר לי שהמצב על הפנים בישראל, בגלל העלייה הרוסית הגיעו הרבה הרבה רופאים רוסים שמוכנים לעבוד בשביל שכר מינימום וככה הורידו את השכר של אבא שלי ב 10-15 שנים האחרונות במשהו כמו 50% בשביל יותר שעות עבודה

ככה זה הולך היום בשוק הרפואה:
    רופא לומד 6 שנים באוניברסיטה במקצוע עם דרישות גבוהות מאוד (פסיכומטרי ותעודת בגרות עם ציונים מעולים), לומד כל היום, חיי על חשבון ההורים שלו (אני לא חושב שמישהו יצליח גם לעבור את הקורסים ברפואה ולעבוד תוך כדי)
    אחרי כל זה, הוא עושה 7 שנים התמחות שבקושי משלמים לא במהלכן ואחרי כל זה מעסיקים אותו בשכר מינימום ומפטרים אותו מבית החולים לפני שהוא מקבל ותק
    חחח מה אתה עצבני עליי מה אני אשם שרוסים פטרו את אבא שלך? מה אני נראה לך רוסי אחי?!

ונניח שלמדת מקצוע על חשבון הצבא
    עכשיו אתה חייב לצבא כמה שנים מהחיים שלך שבמהלכן אתה לא מרוויח משהו ואחר כך אתה יוצא לשוק עבודה שנמצא במשבר

טוב חפרתי פה... לשיקולך

עריכה: לפי דעתי עתודה זה חרא (כנ"ל לגבי רוב המסלולים בצה"ל שבמהלכם אתה לומד)
    אבל אם זה ממר"ם או עתודה = לצאת עם תעודת תוכניתן או לצאת עם תואר

עדיף תואר
    1. בתלפיות אפשר לשלב מסלול קרבי.
    2. איזה שוק עבודה? אחרי זה חותמים קבע ועושים פול כסף.

שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

פחחח יא טמבל מי פיטר את אבא שלי? אמרתי איפשהו שפיטרו אותו?...

סתם בשביל שתדע, אבא שלי החליט שלא טוב לו לעבוד כרופא בבית החולים אז הוא עכשיו רופא פרטי, הוא מרוויח את אותו סכום בחצי מהזמן

לא מתוסכל ולא עצבני על אף אחד, המצב טוב מאוד למרות המיתון

בקשר למה שאמרתי על תחום ההייטק, כן, יש לי הרבה הרבה מקורות מידע

יש לי כמה חברים עתודאים שלומדים הנדסת חשמל רפואה ופיזיקה ויש לי בן דוד שלומד מדעי המחשב תואר שני,אז חוץ מה 20 כתבות שיש על זה שפיטרו מלא מלא עובדי הייטק יש לי גם את החברים האלה שיודעים מה הולך

בקשר לתלפיות, נכון, יש אנשים בתלפיות שנמצאים בסיירת מטכ"ל, בשייטת, ובכל מיני יחידות מובחרות אחרות אבל כדי להתקבל ליחידות האלה אתה צריך להתקבל לענות על כל הדרישות שהיחידות האלה מציבות כמו פרופיל וכו'

As00lin תקרא את מה שכתבתי שוב והפעם תנסה גם להבין

עריכה:

assafz יא מוגבל, מה אתה מדבר עלי מלמעלה, כאילו אתה הבן אדם היחיד עם "פוטנציאל" במדינה הזאת

חושב אתה משהו בגלל הקב"א 56 שלך
    אני מכיר כמה אנשים בעתודה והם אמרו לי מה זה בדיוק, אז אל תבלבל לי את הביצים ותנסה להראות לאנשים כמה אתה חכם ומבין עם הקב"א 56 שלך

אני יודע מה הרמה של המבחנים הפסיכוטכניים בצבא ותיהיה בטוח שהיא לא כזאת גבוהה (ואני עשיתי כמה וכמה מבחנים פסיכוטכניים כדי למשל לעשות קורסים באוניברסיטת תל אביב)
    נערך לאחרונה על ידי חRa; 15-03-2009 בשעה 18:48.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פחחח יא טמבל מי פיטר את אבא שלי? אמרתי איפשהו שפיטרו אותו?...

סתם בשביל שתדע, אבא שלי החליט שלא טוב לו לעבוד כרופא בבית החולים אז הוא עכשיו רופא פרטי, הוא מרוויח את אותו סכום בחצי מהזמן

לא מתוסכל ולא עצבני על אף אחד, המצב טוב מאוד למרות המיתון

בקשר למה שאמרתי על תחום ההייטק, כן, יש לי הרבה הרבה מקורות מידע

יש לי כמה חברים עתודאים שלומדים הנדסת חשמל רפואה ופיזיקה ויש לי בן דוד שלומד מדעי המחשב תואר שני,אז חוץ מה 20 כתבות שיש על זה שפיטרו מלא מלא עובדי הייטק יש לי גם את החברים האלה שיודעים מה הולך

בקשר לתלפיות, נכון, יש אנשים בתלפיות שנמצאים בסיירת מטכ"ל, בשייטת, ובכל מיני יחידות מובחרות אחרות אבל כדי להתקבל ליחידות האלה אתה צריך להתקבל לענות על כל הדרישות שהיחידות האלה מציבות כמו פרופיל וכו'

As00lin תקרא את מה שכתבתי שוב והפעם תנסה גם להבין

עריכה:

assafz יא מוגבל, מה אתה מדבר עלי מלמעלה, כאילו אתה הבן אדם היחיד עם "פוטנציאל" במדינה הזאת

חושב אתה משהו בגלל הקב"א 56 שלך
    אני מכיר כמה אנשים בעתודה והם אמרו לי מה זה בדיוק, אז אל תבלבל לי את הביצים ותנסה להראות לאנשים כמה אתה חכם ומבין עם הקב"א 56 שלך

אני יודע מה הרמה של המבחנים הפסיכוטכניים בצבא ותיהיה בטוח שהיא לא כזאת גבוהה (ואני עשיתי כמה וכמה מבחנים פסיכוטכניים כדי למשל לעשות קורסים באוניברסיטת תל אביב)
    למה אתה מזיין לי את השכל על האבא שלך? מה אכפת לי ממנו?
    תאמין לי שגם אם אני לא יחתום קבע ויקבל שכר מהצבא אני יכול להסתדר טוב מאוד בדברים האלה.
    בקשר לפרופיל אני ידבר עם המוהל שיחזיר לי תחתיכה של הזין ואז יעלו לי תפרופיל ל100 איך אני איתך?
    אני לא הולך לעתודה אז מה אכפת לי מה עושים שם, מצידי שימצצו בולבול
    אין לי מה לקרוא תהודעה שך, רובה היא על האבא הלא מעניין שלך שעובד ברפואה וכמה הוא מסכן כי רוסים גנבו לו תעבודה אבא שלך מעניין לי תשיערה בתחת ותאמין לי שיש לי מלא שיערות בתחת...

שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ווואייי כמה שאתה מטומטם

דבר ראשו:ן בהודעה הראשונה שלי אני הסברתי מה הולך ברפואה היום והזכרתי את אבא שלי כדי שתבין שאני יודע על מה אני מדבר
    אחר כך אתה אמרת איזה משהו מוזר על זה שרוסים פיטרו את אבא שלי (מה? ) ועל זה שאתה לא רוסי אז או משהו כזה
    אז בהודעה השניה שלי אני הסברתי לך את זה שוב כי אתה כנראה מתקשה בהבנה
    בתגובה שלך להודעה השניה שלי אתה באמת הראית שאתה מתקשה בהבנה ואני ממליץ לך ללכת לאבחון

דבר שני: הפרופיל לא יורד מ 100 ל 97 בגלל הברית מילה יא מפגר

אני אחזור על זה שוב כי כנראה שכחת מה שכתבתי ב 3 שורות הראשונות בהודעה שלי
    הזכרתי את אבא שלי רק בשביל שפותח האשכול ששאל על עתודה יבין שאני יודע כמה דברים על מצב הרפואה בישראל
    נערך לאחרונה על ידי חRa; 15-03-2009 בשעה 19:49.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ווואייי כמה שאתה מטומטם

דבר ראשו:ן בהודעה הראשונה שלי אני הסברתי מה הולך ברפואה היום והזכרתי את אבא שלי כדי שתבין שאני יודע על מה אני מדבר
    אחר כך אתה אמרת איזה משהו מוזר על זה שרוסים פיטרו את אבא שלי (מה? ) ועל זה שאתה לא רוסי אז אין לי מה לדאוג או משהו כזה
    אז בהודעה השניה שלי אני הסברתי לך את זה שוב כי אתה כנראה מתקשה בהבנה
    בתגובה שלך להודעה השניה שלי אתה באמת הראית שאתה מתקשה בהבנה ואני ממליץ לך ללכת לאבחון
    בואנה אפילו סבתא שלי מבינה צחוק יותר ממך אני יורד עליך כבר 3 פוסטים ברציפות ואתה מגיב לי ברצינות אלוהים ישמור אפילו תחשק לרדת עליך הוצאת לי, תבין אני לא רופא ולא רוצה להיות רופא ובמידה ואני יחתום קבע גם לא אכפת לי מהשאר כי בקבע אתה מקבל משכורת מ ה צ ב א.
    זה שאנסו את אבא שלך רוסים בבית חולים ואז הם פיטרו אותו כי לא היה לו חומר סיכה זה גם לא מעניין אותי.(כן זה בצחוק אז אל תענה לי "לא אנסו את אבא שלי רוסים" או משהו בסגנון)

דבר שני: הפרופיל לא יורד מ 100 ל 97 בגלל הברית מילה יא מפגר
    תגיד לי יא מוח דיקט הולידו אותך מהתחת? מה אתה באמת חושב שהייתי רציני?

אני אחזור על זה שוב כי כנראה שכחת מה שכתבתי ב 3 שורות הראשונות בהודעה שלי
    הזכרתי את אבא שלי רק בשביל שפותח האשכול ששאל על עתודה יבין שאני יודע כמה דברים על מצב הרפואה בישראל
    כניראה שלך יש בעיה בהבנה, כי כבר אמרתי לך שאני לא הולך לעתודה, אם אתה רוצה לזיין למישהו את השכל כמה שעתודה זה חרא אז:
    1. תקנה קונדום.
    2. אל תזיין לי את השכל על עתודה.
    ולמה אתה חושב שאכפת לי מה אתה יודע על מצב הרפואה בישראל? הנה אני יודע את זה: לך לרופא שמטפל בבעיות נפשיות ובקש ממנו עזרה בקשר לטראומה שלך(שאנסו את אבא שלך רוסים ופיטרו אותו מהעבודה).

תודה רבה.

שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יא מצחיק, זה לא אשמתי שההודעות שלך נראות כל כך מפגרות שאנשים באמת חושבים שכשנולדת המיילדת בטעות הפילה אותך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,522,995 | הודעות: 8,223,591 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect