אל תתעצלו ותשההו את העכבר על הנושא.
תקליקו,מה כבר יכול להיות... זה מצחיק!!!
הסיפור קרה היום בבית הספר שלי... חחח... זה ממש קורע.
הכל התחיל כאשר קבוצת ילדים (שאני בניהם) צחקה על משהו בהפסקה... פתאום הליצן של הכיתה,אליעזר (שם בדוי כמובן!) הציע רעיון:"נכון המורה להבעה,פנינה (שם בדוי!) מעצבנת?! אז בואו ננקום בה!!!" מהר מאוד כל הילדים הבינו שזה הולך להיות ה-קטע הכי מצחיק והתאספו סביב כדי לשמוע את הרעיון,אליעזר הציע:"נקח איזה ילד פראייר... נכניס אותו לארון הכיתה וכשהמורה תקרא בשמו,הוא יצא והיא תבהל!!!" חשבתי לעצמי... רעיון טוב... מה כבר יכול להיות...
אז הביאו את דודי למשימה (שם בדוי) הוא הילד הפראייר של הכיתה... חצי סנילי כזה... שמו אותו בארון וסגרו את הארון,בלי לנעול.
כעבור רגע היה צילצול,והמורה להבעה,המורה הכי קשוחה ומעצבנת בבצפר החליטה שדווקא בשיעור הזה היא תדלג על קריאת השמות... אני כמובן ניסיתי לשכנע אותה לקרוא שמות...
אני:"המורה... נראה לי שיש כמה שהבריזו את יכולה לקרוא שמות בבקשה?"
פנינה:"גיא! (אני לא אהיה בשם בדוי) אל תתפרץ! אני אתן לך הרשמה"
אני:"מה הרשמה?! את חייבת לקרוא שמות! זה מה שכל מורה שפוייה עושה!"
פנינה:"גיא!!! עברת על כל גבול!! הרשמה משולשת ואתה יוצא מהכיתה לחצי שעה!!"
---יצאתי מהכיתה...---
עם הזמן נוספו אלי עוד 5 ילדים (מורה קשוחה,אמרתי לכם...)
ואני ניכנסתי ראשון לכיתה,כי הוציאו אותי ראשון...
חזרתי לשבת במקומי וראיתי גם את המחנכת שלי שלומית (שם בדוי) בכיתה... ואת פנינה,המורה להבעה אדומה מרוב כעס... כנראה איזה ילד הפריע.
הסתקלתי לארון,ראיתי שהוא עדיין סגור אז ידעתי שלא פיספסתי כלום.
עכשיו... אלעד (שם בדוי) שהוא כנראה הפריע רצה שהוא לא יהיה היחיד והוא ידע על המתיחה... אז הוא פתח את הארון,הסתקל בפנים,אמר:"אידיוט!" בשקט סגר את הארון ואמר לפנינה ושלומית (שהיא גם מורה ממש ממש קשוחה):"משהו זז בארון!!!"
פנינה ושלומית היססו באו לארון,פתחו אותו ופתאום דודי נראה שם... הוא יצא מהארון ועמד המום מול פנינה ושלומית... הוא החזיק את ראשו חשב מעט ואמר:"חיפשתי את ה... עט שלי..." (הוא היה דחוס במדף הכי למטה של הארון וראו שהוא מסתתר,התירו הכי גרוע) בינתיים כל הכיתה נפלה מצחוק... דודי קיבל השעייה לשבוע,אבל פתאום הפרץ דודי:"היי!!! זה לא רק אני גם אליעזר עשה זאת!" כולם הסתקלו עליו במבט כועס...
בסוף צרחו על דודי מול כל הכיתה והוא האדים... חחח... קיבל השעייה לשבוע משעורי הבעה... חחח
מוסר השכל:לא להיות פראיירים!!!

ציטוט ההודעה