מה זה הפורום הדפוק הזה תגידו לי
בן אדם בא לפורום לבקש עזרה ואנשים אשכרה לא רוצים לעזור לו כי הוא לא רוצה להיות קרבי
למה מה קרה כל אחד במדינה הזאת חייב להתגייס למשהו קרבי וחייב לתרום כמה שהוא יכול לצבא? ממש לא.. אני אישית מתכנן להעביר 3 שנים בלהדליק ממטרה כל בוקר ועל הזין שלי כל אלה שיגידו לי "בשביל מה אתה מתגייס?" או "תתרום קצת למדינה שלך!"
סעמק אני פותח נושא וכותב את הדעה שלי על זה שאני לא רוצה לשרת בשביל המדינה ואני רוצה לעשות מה שיהיה יותר קל בשבילי בצבא ועורכים לי את זה..
תפסיקו כבר להתערב לאנשים בהודעות אם הם לא חיים בסרט שהם יכנסו בכל הערבים.. אנשים רוצים גיוס קל ולהיות ג'ובניקים וצריכים עזרה בלהוריד פרופיל ועצות כאלה ובמקום אולי לעזור להם אתם עורכים להם ונועלים כי הם לא מתגייסים לקרבי ולא הולכים לתרום את המקסימום שלהם בשביל המדינה
זה שלא תעזרו להם בפורום זה סתם מעצבן כי הם בכל זאת ימצאו דרך להוריד פרופיל או למצוא את הג'וב הזה שמדליקים מזגן פעם בשבוע
בקיצור.. הדעות האישיות של המנהלים פה משפיעות על הפורום יותר מידיי ובגלל זה הקטגוריה נהייתה מחורבנת..
יחי הג'ובניקים!
הלוואי תספיקו לקרוא את זה לפני השמנהל יערוך לי את הדעה האישית שלי כי אני לא רוצה להיות קרבי וינעל את הנושא![]()