קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] ללא גישה לאינטרנט
    על ידי noob-style בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 22:36
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-03-2010, 19:23
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-03-2010, 17:10
  4. [בעיה] מחשב נייד עם ויסטה לא מוצא רשת
    על ידי amiram בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-03-2009, 20:58
  5. [בעיה] המעבד (נראה לי) מרעיש מאוד
    על ידי יעל בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 05:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[בעיה]מחשב נראה אבל ללא גישה(בעיית רשת)

ברירת מחדל [בעיה]מחשב נראה אבל ללא גישה(בעיית רשת)+קליטה נמוכה

יש לי ראוטר של אדימקס שמחבר את הרשת בין המחשבים האינטרנט סבבה אבל למחשב ה"אב" יש XP ולנייד יש ויסטה הXP רואה את הויסטה אבל לא יכול לגשת אליו והויסטה לא רואה את הXP ולכן גם לא יכול לגשת לקבצים המשותפים והמדפסת....

איך אני פותר את בעיית הרשת הזאת?

אם כבר ראוטרים אז...
    יש לי עוד מחשב עם XP שמחובר באופן אלחוטי עם USB של חברת 3COM הקליטה תמיד על נמוך מאוד ולפעמים נמוך...הראוטר נמצא במרחק 5-6 מטרים מהמתאם והוא לא בתוך ממ"ד אבל עדיין הקליטה נמוה מאוד...מה הבעיה|?
    נערך לאחרונה על ידי sos2008; 19-03-2009 בשעה 15:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של <HEN>
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    3
    נקודות
    17,931

מועבר לרשתות ונתבים!

זה לא כ"כ ברור ולא הצלחתי לתקן את הבעיה...עוד פיתרונות?

תנסה ליצור Workgroup חדש, ולהכניס אליו את כל המחשבים לראות אם זה עובד.

עדיין לא עזר

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לגבי השיתוף, צריך להפעיל בויסטה את האופציה הזו כדי שתראה את המחשב השני גם כן יש לך כאן חוברת הדרכה מפורטת:
    http://www.012.net/updates/slinks/Files/shitufuni.pdf

לגבי הראוטר שלך, נסה לשחק עם הערוצי קליטה(ערוצים מומלצים זה 4/6/9) אם לא עוזר נסה לשדרג גירסא לאותו הדגם של הראוטר (גירסת קושחה) מאתר www.edimax.com (שים שם בחיפוש את הדגם), השידרוג על אחריותך בלבד כי הוא יכול להזיק לראוטר, בד"כ הוא ישפר את טווחי הקליטה פלאים.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי sos2008 צפיה בהודעה
    יש לי ראוטר של אדימקס שמחבר את הרשת בין המחשבים האינטרנט סבבה אבל למחשב ה"אב" יש XP ולנייד יש ויסטה הXP רואה את הויסטה אבל לא יכול לגשת אליו והויסטה לא רואה את הXP ולכן גם לא יכול לגשת לקבצים המשותפים והמדפסת....

איך אני פותר את בעיית הרשת הזאת?

אם כבר ראוטרים אז...
    יש לי עוד מחשב עם XP שמחובר באופן אלחוטי עם USB של חברת 3COM הקליטה תמיד על נמוך מאוד ולפעמים נמוך...הראוטר נמצא במרחק 5-6 מטרים מהמתאם והוא לא בתוך ממ"ד אבל עדיין הקליטה נמוה מאוד...מה הבעיה|?
    אוקי נתחיל צעד צעד..
    החכמים במיקרוספט החליטו להיות יותר יצירתיים וקבעו מדיניות אבטחה הרבה יותר מתוחכמת לויסטה ולכן את צריך להגדיר את האבטחה במחשב שעליו את מריץ את ויסטה עשה ככה:
    ימני על המחשב שלי>מאפיינים>הגדרות עבודה מרחוק זה יפתח לך בחלון שם מחשב לך לתוית עבודה מרחוק>סמן את הוי ליד אפשר חיבורי סיוע מרחוק למחשב זה>בקטגוריית שולחן עבודה מרחוק סמן את אפשר חיבורים ממחשבים בהם פועלת גירסה כלשהי של שולחן עבודה מרוחק (פחות מאובטח).
    שלב אחרון גש לחשבונות משתמשים:
    לחץ התחל>לוח בקרה> חשבונות משתמשים>נהל חשבון אחר>צור חשבון חדש> תן שם לחשבון החדש (אני נתתי לו את השם שיתוף)>קבע סיסמא לחשבון זה (זה העיקר של כל הסיפור את חייב לתת לחשבון הזה סיסמא).
    וזהו עכשיו את יכול לגשת למחשב שלך ולשוטט בכונן שקבעת לשיתוף.
    אתה גם יכול פשוט להגן על המשתמש הנוכחי בסיסמא ולחסוך פתיחת משתמש נוסף אבל זאת בחירה שלך

ד"א אתה צריך להגדיר את הכוננים שאתה רוצה לשתף בין שני המחשבים שיהיו ניתנים לשיתוף (במחשב שעליו רצה ויסטה):
    מחשב שלי> לחץ לחצן ימני על הכונן שאתה רוצה לשתף>שיתוף>שיתוף מתקדם>סמן את הוי ליד שתף תיקיה זאת> לחץ הרשאות> סמן את הוי ליד שליטה מלאה>אישור ואז סגור ואז אותו כונן משותף.
    לגבי אי הזיהוי של ה-xp בויסטה.
    אני לא יודע את כל הפרטים איך בדיוק הגדרת את הרשת האלחוטית שלך אם תתן לי יותר פרטים אולי אני אוכל לעזור.

ולגבי הקליטה הגרועה במחשב עם הנתב USB יתכן והנתב הוא הבעיה למרות שאם אתה רוצה לנסות לסדר את זה אתה צריך להיכנס לחלון הקינפוג של הראוטר עשה ככה:
    התחל->הפעלה->רישמו CMD ואנטר->בחלון שנפתח רישמו IPCONFIG-> בשדה של DEFAULT GATEWAY
    מה שרשום ב-DEFAULT GATEWAY תרשום בדפדפן האינטרנט זה יפתח לך חלון שמבקש להכניס שם משתמש וסיסמא בדרך כלל הפרטים הם כדלמ"ן:
    שם משתמש: Admin
    סיסמא: Admin או 1234
    ואז יפתח לך חלון הקינפוג של הראוטר גש ללשונית Wireless וחפש שדה שרשום בו Channel (תזכור מה מסומן שם איזה ערוץ כי משחק עם הערוצים עשוי לפגוע בקליטה בשאר המחשבים אם דבר כזה קורה פשוט תחזיר לערוץ שהיה) זאת אמרוה להיות רשימה נפתחת עם מספרים תבחר איזה ערוץ שאתה רוצה ותראה אם זה שיפר את הקליטה במחשב המדובר (תבדוק שזה לא פגע בקליטה במחשב השני) תשחק עם זה עד שתגיע לתוצאות הרצויות.

זהו אני מקווה שהצלחתי לעזור במשהו...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2009 בשעה 19:51.

שום דבר לא עזר עדיין...
    פשוט לא הגיוני...
    אני עשיתי את המחשב ניתן לגילוי אבל הוא לא רואה שום מחשב אחר והחארים רואים אותו אבל אין להם גישה אליו...

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי sos2008 צפיה בהודעה
    שום דבר לא עזר עדיין...
    פשוט לא הגיוני...
    אני עשיתי את המחשב ניתן לגילוי אבל הוא לא רואה שום מחשב אחר והחארים רואים אותו אבל אין להם גישה אליו...
    קראת בכלל את כל מה שכתבתי?!
    כי אם ההית פעול לפי ההוראות שכתבתי אין שום סיכוי שבבעולם שזה עדיין לא עזר..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-05-2009 בשעה 09:53.

הקליטה השתפרה אבל הויסטה עדיין בבעיה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    לב
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אישה בונה אישה הורסת" מסקנה = אל תקנה בית מאישה

מעניין אותי כמה דברים , אתה מקבל בכלל שגיאה כל שהיא שאתה מנסה למצוא את המחשבים האחרים?

אם כן , אז איזו , דבר שני ,תנסה להגדיר ידנית את הכתובות IP של הויסטה , ותנסה להריץ את האשף להוספת רשת ביתית.
    תודה ,
    המשך שבוע מצויין.
    יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
    אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
    תוסיף אותי
    לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.

Ori
    אורח

וזה לא יעזור כדי לגשת לכונן שנמצא על מחשב שעליו רצה מערכת ההפעלה ויסטה או מערכת הפעלה יותר חדשה (win 7)
    הוא חייב להגדיר סיסמא לחשבון מסויים.
    זה מה שכתבתי בהודעה הקודמת
    החכמים במיקרוספט החליטו להיות יותר יצירתיים וקבעו מדיניות אבטחה הרבה יותר מתוחכמת לויסטה ולכן את צריך להגדיר את האבטחה במחשב שעליו את מריץ את ויסטה עשה ככה:
    ימני על המחשב שלי>מאפיינים>הגדרות עבודה מרחוק זה יפתח לך בחלון שם מחשב לך לתוית עבודה מרחוק>סמן את הוי ליד אפשר חיבורי סיוע מרחוק למחשב זה>בקטגוריית שולחן עבודה מרחוק סמן את אפשר חיבורים ממחשבים בהם פועלת גירסה כלשהי של שולחן עבודה מרוחק (פחות מאובטח).
    שלב אחרון גש לחשבונות משתמשים:
    לחץ התחל>לוח בקרה> חשבונות משתמשים>נהל חשבון אחר>צור חשבון חדש> תן שם לחשבון החדש (אני נתתי לו את השם שיתוף)>קבע סיסמא לחשבון זה (זה העיקר של כל הסיפור את חייב לתת לחשבון הזה סיסמא).
    וזהו עכשיו את יכול לגשת למחשב שלך ולשוטט בכונן שקבעת לשיתוף.
    אתה גם יכול פשוט להגן על המשתמש הנוכחי בסיסמא ולחסוך פתיחת משתמש נוסף אבל זאת בחירה שלך

ד"א אתה צריך להגדיר את הכוננים שאתה רוצה לשתף בין שני המחשבים שיהיו ניתנים לשיתוף (במחשב שעליו רצה ויסטה):
    מחשב שלי> לחץ לחצן ימני על הכונן שאתה רוצה לשתף>שיתוף>שיתוף מתקדם>סמן את הוי ליד שתף תיקיה זאת> לחץ הרשאות> סמן את הוי ליד שליטה מלאה>אישור ואז סגור ואז אותו כונן משותף.
    אם הוא היה עושה את זה אין סיכוי שעדיין אין לו גישה לכוננים הוא כן רואה אותם אבל אין לו גישה אליהם אז הבעיה יכולה להיות אחד משני דברים הוא לא נתן הרשאות לכלל המשתמשים כלומר הגדיר שיהיו הרשאות ל "evryone"
    או שהוא לא הגדיר את הכונן לשיתוף כלל..

ד"א רק עכשיו שמתי לב שלא עניתי לך על הדאלה איך אתה גורם לויסטה לזהות את xp זה מה שאתה צריך לעשות..
    תגדיר בשם קבוצת עבודה בויסטה את אותו שם קבוצת עבודה שמוגדרת ב xp.
    תעשה ריסט תראה אם המחשב שעליו רצה ויסטה מזהה את xp אם עדיין לא תנסה להגדיר רשת מחדש המחשב עליו רצה מערכת xp תדאג להגדיר שם מחשב וכינוי נורמאלים
    (לא איזה HP6IIKDID) תגדיר שם קבוצת עבודה נרמאלית גם כן (לא ה workgrop שהוא הדיפולט של מיקרוסופט) אחרי שתסיים להגדיר מחדש רשת ב xp גש למחשים שעליהם רצה ויסטה ותדאג שגם בהם תהיה מוגדרת אותה קבוצת עבודה כמו ב xp. זה עשוי לפתור את בעיית אי הזיהוי של xp בויסטה

נ.ב:
    תבדוק שהמחשב שעליו רצה xp מוגדר לשיתוף כלומר לחץ על המחשב שלי לחצן ימני מאפיינים>עבודה צרחוק ותראה שמסומנים ויים בשני הקטגוריות (אם יש לך pro אז יהיו 2 קטגוריות ב home יש רק קטגורייה אחת) אם לא מסומן תסמן וזהו..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-05-2009 בשעה 21:49.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    לב
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אישה בונה אישה הורסת" מסקנה = אל תקנה בית מאישה

אז זהו הקטע שהוא לא חייב להגדיר סיסמא בתור מספר , גם אם ילחץ Enter כאשר יתבקש להזין את הסיסמא , המחשב יקבל את זה בתור סיסמא , אני אישית ברשת שלי הגדרתי משתמש אחד לכל מחשב, כמובן שלא ישב על ADMIN , ואצלי זה עבד בכל מקרה.
    תודה ,
    המשך שבוע מצויין.
    יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
    אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
    תוסיף אותי
    לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.

Ori
    אורח

חחח זה לא כזה פשוט למדיניות האבטחה שקבעו יש הגבלה של סיסמא עם מינימום תו אחד מה שאומר שאנטר בלי סיסמא לא תופס....

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,644 | הודעות: 8,173,231 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect