הייתי אצל חברה שלי ושכבתי איתה בלי קונדום.
מה הסיכויים למחלות מין, ואל תגידו לי לך לעשות בדיקות... אני רוצה בעצם כל מיני עובדות וכאלה של מה הסיכויים לחלות במשהו.
אין לי מושג אם יש לה משהו
הייתי אצל חברה שלי ושכבתי איתה בלי קונדום.
מה הסיכויים למחלות מין, ואל תגידו לי לך לעשות בדיקות... אני רוצה בעצם כל מיני עובדות וכאלה של מה הסיכויים לחלות במשהו.
אין לי מושג אם יש לה משהו
|
|
תמיד יש סיכוי, ויש גם סיכון שתכנס להיריון, אין לנו את הכלים לערוך לך בדיקה עם מכלול הנתונים, אם תדבק? צריך להבדק אצל רופא.
אם חברה שלך היא נשאית של איזה שהוא מחלת מין הסיכוי הוא בערך 40% שתחלה ויש סיכוי גבוהה שהיא תיכנס להריון.
המלצה שלי תבדוק ליפני שאתה שוכב עם מישהי.
מה עובדות יעזרו לך מה אתה חולה בראש?! מדובר על החיים שלך!! ואם לפי ה"עובדות" לא הית אמור להדבק? אם כן נדבקת אתה תסים את החיים שלך הרבה יתר מהר ממה שאתה חושב
טוס לרופא ביחד איתה!
אני נותן לך כוס של משקה הכי טעים שיש אבל יש בו רעל
4% שתמות אם תשתה ממנה
תשתה או לא תשתה?
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-03-2009 בשעה 22:45.
מי שלא מסתכן לא חי![]()
מעצב גראפי לכל מטרה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בוא אני יספר לך משהו...
שאתה שוכב עם מישהי בלי קונדום גם מהזין עצמו מופרשים טיפות קטנות קטנות שהם מכילות זרעונים אני יודע שזה מוזר אבל זה האמת... עכשיו, יש סיכוי לא קטן שהיא נכנכסה מזה להריון ...
טוב אז ככה הסיכויים עובדים אם לה יש איידס הסיכוי שהיא תדביק אותך זה 10% מתוך 100
אם לך יש איידס הסיכוי שתדביק אותה הוא כמעט 90% מבין?... זאת אומרת שעדיף לך ללכת למרפאה השכונתית לעשות בדיקה שתגיע עוד חודש שיהיה לך נחת...
פעם הבאה עם קונדום.!
נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 22-03-2009 בשעה 07:34.
הסיכויים יותר גבוהים שהיא תכנס להריון מאשר שתקבל מחלת מין אחי
מאיפה כולכם יודעים שהיא לא לוקחת גלולות?
קיצור חבר,כשאני שומע דברים כאלה בא לי פשוט להרביץ לאנשים כמוך.
מה אתה לא מבין מספיק פעם אחת בשביל לקבל איזה איידס לכל החיים ואז לסבול.
לפעמים הסיכון הוא זה שיהרוג אותך.מי שלא מסתכן לא חי
מה אתה רוצה מאיתנו לך להיבדק מאיפה אנחנו יודעים עם נדבקת עם יש לה איידס או משהו אתה יכול להדבק לא יודע אחי תבדוק אנחנו לא רופאים פה