למה לדעתכם הוא יתרסק? ידעתי שבקרוב הוא יפול, אבל לא בצורה כזאת כמו שמראים בפרומו.
למה לדעתכם הוא יתרסק? ידעתי שבקרוב הוא יפול, אבל לא בצורה כזאת כמו שמראים בפרומו.
|
|
לא ראיתי תפרומו.
אבל פרומואים זה סתם חרטה, נגיד שהיה תפרומו שעידן דחף את מירית והיא נפלה לא טוב ואז איתי בא לדחוף אותו ממש חזק, חשבתי יהיה סיפור, יהיה עניין.
בסוף היה סתם חרטה וואו מירית נפלה אחר כך מראים אותה אומרת שזה לא היה בכוונה והכל בסדר.
קיצר פרומואים זה חרטה עושים עיניין מכל דבר, ובסוף מתגלה כבולשיט.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לא מאמין שזה קשור לתוכנית, ארקי לא אחד שיבכה בגלל התוכנית.
אולי זה משהו שקשור למשפחתו או לא יודע מה, אני כמעט בטוח שזה לא קשור לתוכנית.
מגיע לו !
בגללו העיפו שאת בשבקין, אמן שידיחו אותו בשבת אמןןןןןןןןןןןןןן!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
במשפט אחד שמסכם את הכל לדעתי:
"לשקר אין רגליים"
לדעתי הפרומו בכלל לא קשור... הוא יבכה בטח בגלל משהו שלא קשור למשחק... ויחי צודק - אין מה לעשות - אריק והשקרים שלו... הרי ברור שמתישהו יעיפו אותו...
אופיר אריק והבנות זה התכנון
הבנות ינקמו ובטח בגלל זה ה"נחש הארסי" של האי יפול
לפני שאתם קופצים עליי זו השערה בלבד.
נערך לאחרונה על ידי hai60; 21-03-2009 בשעה 03:00.
קרא חוקי חתימות
לפי מה שראינו חחח עידן היה צריך להעביר נחשים ומכאן הנחש הארסי ואריק בכה בכלל מהמכתב של אחותו ...
מסקנה - פרומואים זה חרטא וכל פעם אתם רואים מתמודד שלא הולך לו במשימה והוא אומר אני הייתי בטוח שיפסיד אז הוא או שינצח או כמעט ינצח תקשורת זה דבר מוזר.
לפרומו יש מטרה אחת והיא למשוך את הצופים לצפות בתוכנית, להוסיף מתח לפרק הבא בשביל לגרום לנו הצופים לצפות בפרק.
אז כמו שכמה ממכם אמרו שהיו מקרים שבפרומו נראו כמו דברים ששווה לחכות להם ובסוף התגלו כמו בלוף.