יצאנו אתמול קנינו לשתות כמו בכל יציאה,היינו מלא אבל רק אני ועוד שלושה חברים שלי שתינו,קנינו פינלנדיה ועוד 2XL לכל אחד.
לא ידענו שחבר שלי (בר) לא אכל לפניי,אז שתינו לא חשבנו שיקרה כלום,חבר שלי עישן גם בלי שאכל כלום אתמול,אחריי שסיימנו לשתות שלושה חברים שלנו "הפקירו" אותנו כי אמרו שאנחנו שיכורים-כוס אמא שלהם ראיתם איזה חארות???
באו עוד כמה בנות ובנים אחריי שעה,ב3 לפנות בוקר אנחנו אוכלים פיצה שם בפרגו בראשון,לפניי זה חבר שלי "עשה הצגות"ככה חשבנו הוא הקיא בפרגו,המנהל העיף אותנו ולא נתן לו לשטוף פנים,אחר כך הלכנו לקיוסק בול אותו דבר.
בקיצור אחריי שעה וחצי שקנינו לו 2ליטר מים ועוד בקבוק קטן של מים,שתפנו לו תפנים ונתנו לו לשתות ולאכול כלום לא עזר,פתאום משום מקום הגיעו בני זוג ממכונית ראו אותו שוכב על הריצפה(על הברכיים השכבנו אותו כדי שהוא יקיא את הכל)הם לקחו אותו איתנו לבית שלו-איך שאנחנו נכנסים ללובי שלו ההורים שלו חזרו מיציאה שישתגעו עלינו.
וגם מה גרוע שלא הזכרתי?אחריי שהוא היה שיכור ונשאר קצת הוא שתה נקי משהו כמו שתיי כוסות
אתם לא מבינים:אנחנו בלי בנות,אנחנו לא עושים פוזות,אנחנו לא העבריינים והפוזאיסטים של השיכבה,אנחנו כל שבוע ככה פשוט לא ידענו שהוא היה במצב כזה ולא ידענו שהוא יגיב ככה.והזוג שלקחו אותו-כי הוא גר מול קניון חולון ואנחנו בכלל היינו ליד קניון הזהב..בא אלינו משמיים.
בקיצור הלך עלינו...,לא חשבנו שככה הוא יגיב.
איך אתם הייתם פועלים??

ציטוט ההודעה