אני לא אמרתי שאני לא מקבל כל עוד זה לא נראה לי הגיוני
ולא מוסבר בצורה הגיונית אני לא יקבל את זה אם הם אומרים
שהם מאמינים ומבינים קצת אז שיסבירו על התיאוריות שלהם
במקום לתקוף ישר את התנ"ך ולחפש דברים שחסרים
|
|
כן, יש הוכחות לזה שהאבולוציה קיימת, לדוגמא, התוספתן שלך, כיום אין לו כל משמעות, אבל בעבר הייתה לו, זה חלק מהאבולוציה, התאמה, בעבר היית צריך אותו, היום לא...ובוא נגיד שיש עוד מספיק דוגמאות כאלה (רק תקרא באינטרנט)..
צאו מהסרט שאבולוציה זה הקוף הפך לאדם ופה זה נגמר..וזה לא שקוף קם בבוקר והוא בנאדם, זה שינויים של מיליארדי שנים.. וזה לא שיש זן אחד של קופים בעולם, יש מאות זני קופים, כאלה שפחות דומים לאדם וכאלה שהם קופי אדם ודומים לך ביותר מ90%, ככה שיש סיכוי גדול שאנחנו שינוי אבולציוני של זן מסוים של קופי אדם..
חח הקוף הפך לאדם מאיזה ברירה -_-...שאלה מפגרת..
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 13-03-2009 בשעה 23:55.
הרגתם אותי כבר כמה אפשר לזיין ת'שכל כמה
אלוהים הוא יש מאין?
אז גם החומר יש מאין
אם אלוהים הוא משהו שאי אפשר להבין
אז גם האבולוציה ומהפץ הגדול הם בשבילכם דברים שאי אפשר להבין
תפסיקו לזיין ת'מוח די כבר חלאס נמאס עם המשחקים המטופשים שלכם
זה לא מביא אף אחד לשום מקום..אני התייאשתי לגמריי אני את הדברים שרציתי לדעת עכשיו אני בטוח בהם
רוצים להמשיך להתחכם בבקשה..כל פעם בא לי איזה חכמולוג מתחיל לדבר
ככה אני פה כבר חודשים עם חכמולוגים כל פעם בא לי אחד עם הברקה אני נותן לו שפיץ ובא עוד אחד אחריו
שמעו אני חייב להגיד לכם שאם אלוהים קיים אז הוא בהרבה יותר חכם מאיתנו,לכל דבר יש סיבה.
כמו שיש את הסיפור על נער אחד שלא הבין למה יש את החרקים האלה שיכולים להרוג בן אדם נגיד.
אז היה יום אחד שרדפו אחריו אנשים וניסו לרצוח אותו,אותו נער נכנס למערה כדי להתחבא שם.
אז באותו זמן עכביש עשה בפתח של המערה קורי עכביש,כשהגיעו הרוצחים הם ראו שיש קורי עכביש מה שאומר שהנער בטח לא נכנס למערה וכך עזבו אותו.
סתם סיפור שידגיש לכם שלכל דבר יש סיבה.
אבל אני עדיין יכול הגיד בוודאות אם נחזור לנושא שיש אבולוציה מוכחת מדעית והזמן עושה את שלו,ורק המתאים יותר שורד בסביבה שלו.
נערך לאחרונה על ידי grass; 16-03-2009 בשעה 10:12.
ממש לא מזה התאוריות האלו ?
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=9445
קבלו את זה ואז אני רוצה שמוע מה יש לכם.
הוא עונה לכם על הכל ובלי שום קשר לדת, הוא מדבר אתכם מדע מול מדע ומסקנות
ותראו לפחות עד החצי !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."