זה מה שאני מרגיש , בדידות
כל היום אני לבד בבית ההורים בעבודה משעמם לי והמוצא היחידי שלי זה לפורנו למחשב ולטלוויזיה
יש לי קצת חברים וגם איתם אני לא נפגש אחה"צ כי הם לא רוצים
ואני מרגיש בעיקר ריקנות
זה מה שאני מרגיש , בדידות
כל היום אני לבד בבית ההורים בעבודה משעמם לי והמוצא היחידי שלי זה לפורנו למחשב ולטלוויזיה
יש לי קצת חברים וגם איתם אני לא נפגש אחה"צ כי הם לא רוצים
ואני מרגיש בעיקר ריקנות
|
|
אגב אני בן 17
ומשהו שלא הזכרתי , מרוב בדידות אני כבר מדבר עם עצמי אני מתנהג בסדר ונורמלי עם חברים אבל בבית כשאני לבד אני מדבר עם עצמי כי אני מיואש ומשועמם
תתחיל למוצא חברים חדשים בעבודה בבית ספר כל מיני, אל תישב בבית בלי לעשות כלום כי אם אתה לא תעשה אף אחד לא יעשה בשבילך.
כל אחד דואג לתחת שלו
תמצא תחביב אהוב עלייך תשקיע בו.
לך לתנועות נוער,או מכרון כושר...
לגבי החברים,צא לבחוץ לך לשחק כדורסל או כדורגל.
דבר ראשון תלמד, לדבר עם עצמך זה לא רע..אתה החבר הכי טוב של עצמך בשעות הכי קשות
דבר שני, תתפוס את החברים שלך באוזן ותיקח אותם לשחק כדורגל\כדורסל בשכונה, תהיה בסביבה של אנשים שאפשר להכיר, תתחיל ללכת לחדר כושר\חוג, תמלא את הריקנות שלך כי להיות בודד זה לא הכי להיט
יש 2 דרכים להעביר את הזמן שיש לך בחיים.
או על ידי זה שתשב בצד ותתן לזמן לעבור או על ידי זה שתנצל כל רגע שיש בהם בשביל לעשות משהו.
אני למדתי להעריך את כל מה שיש לי אחרי שנפצעתי ויכלתי לגמור בכסא גלגלים לכל החיים. יש לך בית, משפחה, אוכל, מקלחת , מחשב וטלוויזיה... תחשוב כמה מזל יש לך שיש לך את כל זה. יש ילדים במדינות אחרות שהיו חולמים לגג נורמלי מעל הראש ולמקלחת חמה ושירותים מסודרים... יש כל כך הרבה דברים בחיים שאנחנו לוקחים כמובנים מאליהם והם באמת שלא כאלה. תחיה ותעריך את כל זה, תעשה סיבוב ברגל, על אופניים, תקנה מצלמה ב200 שקל ותצא לצלם בחוץ... יש מלא דברים שאפשר לעשות ולפתח בצורה שאין לה גבולות... תבחר לך איזה משהו אחד שאתה עושה כל יום בשביל לשבור את השגרה ותעשה אותו...
עוף להכיר אנשים איכשהו, נגיד
אין מילת קסם שנגיד לך והיא תפתור את הבעיה.
האמת, שאתה סתם מבזבז פה את הזמן.
פשוט תעשה דברים שנראים לך הגיוניים שאם
תעשה אותם לא תרגיש בדידות. עיניין של
עבודה עצמית, אין מה לעשות. לעצמך, רק אתה
יכול לעזור.
אם יש לך בית ריק , תביא אליך חברים , תראו סרטים תריצו דאחקות , תנסה למצוא עבודה ..
לך קנה גיטרה תלמד לנגן אם יש לך מספיק זמן
קנה איזה כלי נגינה תלמד מה הבעיה שלך תנצל תזמן הזה כדי ללמוד ולא לתת ביד כל יום
איציק הבעיה שחברים שלי אדישים כבדים לאללה אני לא יוצא איתם בכלל
BSTIK אני לא אוהב מוזיקה
משתמש אנונימי אני לא רוצה משחק רשת זה אחד הגורמים לבדידות שלי אני מרגיש כאילו אני בורח אל המשחקי מחשב במקום ללכת להכיר בחורות
אתם מדברים כאילו אני ילד בן 14 שאני הולך לחוג אני בן 17 :\