טוב שמעו יש לי הרפס על השפתיים... זה כבר איזה 4 חודשים בערך שיש לי הרפס.. ורק היום גיליתי שזה הרפס מסריח (הרופא אמר לי)... כל איזה יומיים חוזר לי הפצע + מציק לחייך + פצע בשפתיים זה מכער! וככה כל יומיים!
יש למלא אנשים הרפס.. אבל כניראה שהמקרה שלי הוא ממש קשה... כי זה חוזר כל הזמן.. ועכשיו אם זה לא מספיק אז תחשבו מה הטופ של הדבר..
רמז: זה מידבק..
והתשובה היא: א-ס-ו-ר ל-י ל-ה-ת-נ-ש-ק עם בנות בחיים!!! כי אז הם ידבקו!llllllllll רק היום קלטתי את זה תחשבו מזה בישביל ילד בגיל שלי לחשוב על כזה דבר... אני עדיין בתול חחחחחחח אז לא להתנשק יותר בחיים פחחח... אני יודע שאני ישמע לכם כמו זבל מניאק אבל אם זה ישאר ככה? זין אני לא יתנשק בחיים.. אני יתנשק ולא יספר שזה הרפס כי מצטער בנות זה המניע של בן אדם לחיות...
ועל זה לוותר?! בחיייםםםםםםםםםםםםם לא על הזין שלי הרפס!!!
ותאמינווווווו לי שהרפס זה ממש לא הבעיה היחידה שלי בחיים תאמינו לי אני פשוט לא רוצה להגיד אותם כי אני לא רוצה שיזהו אותי פה...(בעיות לא קלות!)
ונגיד שההרפס המסריח הזה זה היה הבעיה היחידה שלי (הלוואייי) אז זה גם ממש מבאס החראאאאאאאאאאא הזההההההההההההה
וירוס כזה מסריחחחחחחחחחח טפייייייייייייי זבללללללללללללללללללללל
ואם לא הבנתם זה וירוס שלא עובר בחיים!!

llllllllll רק היום קלטתי את זה תחשבו מזה בישביל ילד בגיל שלי לחשוב על כזה דבר... אני עדיין בתול חחחחחחח אז לא להתנשק יותר בחיים פחחח... אני יודע שאני ישמע לכם כמו זבל מניאק אבל אם זה ישאר ככה? זין אני לא יתנשק בחיים.. אני יתנשק ולא יספר שזה הרפס כי מצטער בנות זה המניע של בן אדם לחיות...
ציטוט ההודעה