קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]מחקר+עוד כמה שאלות
    על ידי colt GTI בפורום איקרים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-03-2009, 14:01
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 22:22
  3. [עזרה] חדר כושר.. כמה שאלות
    על ידי Dj.BaRaKc בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 31-01-2008, 21:21
  4. [עזרה] בבניית מפרט ועוד כמה שאלות על חומרה
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 18:51
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

עזרה|יש לי כמה שאלות(13.4)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה|יש לי כמה שאלות(13.4)

א)טוב קיצר יש ילדה אחת שאני מחבב(כוסית)ואני מדבר איתה צוחק איתה(אני בדרך כלל מצחיק)וכו'.הבעיה היא שאני רוצה להציע לה חברות אבל אני רזה ואני נראה חלשלוש(אין לי שרירים אבל אני חזק)יש לי פצעי בגרות בכול הפנים וכול הזמן יורדים עלי מציקים לי נותנים לי כאפות(אני לא מלשין כי שנה שעברה עשו עלי חרם ואני מפחד לפוצץ אותם מכות אני אחד החזקים בכתה)
    והצעתי חברות לילדה אחת בכתה והיא אמרה שהיא לא מעונינת בחברות כרגע,ואני לא הראשון בתור!אויב שלי משנה שעברה והחבר הכי טוב שלי רוצים אותה!(האויב שלי אוהב אותה והיא יודעת אבל אני מכיר אותו 7 שנים והוא רק רוצה לעשות יחסי מין)אז מה לעשות(יש לי את האיסי שלה)
    ב)אני די שעיר יש לי שערות בכול מקום ממש בכול מקום אפשרי חברים שלי אומרים לי להדגלח ואבא שלי אומר לא מה לעשות?(בנות אוהבות ילדים שעירים?)
    ג)יש לי פין גדול ואני לובש גי'נס כול יום אז ליפעמים שאני יושב החולצה שלי מעל הפין ואפשר ליראות לי את הגודל(ואני לא שם לב מזה)והילדה שאני רוצה להציע לה חברות פעם אחת נגעה לי עם הרגל שלה בזמן שעשינו צחוקים ואני מגרבץ הרבה וכמה פעמים היא תפסה אותי האם צריך לדאוג?(ביומיים האחרונים בזמן השיעור היא מבקשת מהמורה לשבת ליד חברה שלה(שהיא לידי)האם זה קשור?
    תודה לעוזרים(מצטער שרשמתי הרבה זה הדרך הקצרה ביותר שהיתי יכול לרשום).

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Harder,Better,Faster,Stronger
    האוואטר של The Hangover
    שם פרטי
    תובל
    לייקים
    3
    נקודות
    2,366
    משפט מחץ
    It's not too late, it's never too late!

א'. זה יותר מתאים לפורום מתבגרים ומתגברים אך אני אענה לך בכל זאת. דבר ראשון והפחות חשוב - איך שאתה נראה - אמרת שאתה נראה חלש, ומצד שני אתה אחד מהחזקים בכיתה - תחליט. בנוגע לכך זה לא אמור להפריע לך כלל וכלל כי אם אתה באמת אוהב אותך אתה צריך לנסות להקסים אותה עם האישיות שלך ולא עם המראה שלך... אם היא באמת אוהבת אותך שום דבר בך לא יפריע לה!
    דבר שני אתה לא צריך להחשיב אף אחד כ"אויב שלך" - פשוט תתעלם מאנשים שלא מוצאים חן בעיניך.
    ב'. תעשה מה שנראה לך לנכון. בדרך כלל השיטה המומלצת היא לדלל את השערות עם מספריים ולא להתגלח, כי גילוח גורם לצמיחת שערות ארוכות ועבות ביותר - לא מומלץ. אם זה ממש מפריע לך תדלל, אך לדעתי צריך להשאיר את זה ככה - זה טבעו של האדם ובטח ובטח של הגבר. כל בת אוהבת משהו אחר - אין שום דבר קבוע.
    ג'. השאלה שלך לא בדיוק מובנת ומאוד מסורבלת. מה זאת אומרת החולצה שלך מעל האיבר ואז רואים? אתה לא צריך להתבייש באיבר המין שלך - זכור שלכל אחד ואחד מאיתנו יש כזה. אם זה בולט ומבייש אותך תלבש בגדים פחות צמודים ותדאג לבדוק מידי פעם אם צריך לסדר את האיבר כדיי שלא ייראה. בנוגע ל"גירבוץ" - אם אתה חושב שהיא לא אוהבת את זה תשתדל להימנע מזה בקרבתה, ואם זה לא מפריע לה, זה לא צריך להפריע לך...

מקווה שעזרתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה אחי

משתמש כבוד
    האוואטר של The Hangover
    שם פרטי
    תובל
    לייקים
    3
    נקודות
    2,366
    משפט מחץ

לנעול למניעת ספאם או שיש לך עוד שאלות?

ציטוט נכתב במקור על ידי LoLi 6 צפיה בהודעה
    לנעול למניעת ספאם או שיש לך עוד שאלות?
    חכה לעוד דעות לא צריך לנעול

משתמש משקיע האוואטר של Pentacles
    שם פרטי
    צח
    לייקים
    1
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    /m/(*_*)\m\

ציטוט נכתב במקור על ידי LoLi 6 צפיה בהודעה
    א'. זה יותר מתאים לפורום מתבגרים ומתגברים אך אני אענה לך בכל זאת. דבר ראשון והפחות חשוב - איך שאתה נראה - אמרת שאתה נראה חלש, ומצד שני אתה אחד מהחזקים בכיתה - תחליט. בנוגע לכך זה לא אמור להפריע לך כלל וכלל כי אם אתה באמת אוהב אותך אתה צריך לנסות להקסים אותה עם האישיות שלך ולא עם המראה שלך... אם היא באמת אוהבת אותך שום דבר בך לא יפריע לה!
    דבר שני אתה לא צריך להחשיב אף אחד כ"אויב שלך" - פשוט תתעלם מאנשים שלא מוצאים חן בעיניך.
    ב'. תעשה מה שנראה לך לנכון. בדרך כלל השיטה המומלצת היא לדלל את השערות עם מספריים ולא להתגלח, כי גילוח גורם לצמיחת שערות ארוכות ועבות ביותר - לא מומלץ. אם זה ממש מפריע לך תדלל, אך לדעתי צריך להשאיר את זה ככה - זה טבעו של האדם ובטח ובטח של הגבר. כל בת אוהבת משהו אחר - אין שום דבר קבוע.
    ג'. השאלה שלך לא בדיוק מובנת ומאוד מסורבלת. מה זאת אומרת החולצה שלך מעל האיבר ואז רואים? אתה לא צריך להתבייש באיבר המין שלך - זכור שלכל אחד ואחד מאיתנו יש כזה. אם זה בולט ומבייש אותך תלבש בגדים פחות צמודים ותדאג לבדוק מידי פעם אם צריך לסדר את האיבר כדיי שלא ייראה. בנוגע ל"גירבוץ" - אם אתה חושב שהיא לא אוהבת את זה תשתדל להימנע מזה בקרבתה, ואם זה לא מפריע לה, זה לא צריך להפריע לך...

מקווה שעזרתי
    צודק.
    בקשר לא': פשוט תציע לה אין לך מה לתבייש אתה רק בן 13 יבואו עוד הרבה בנות.

בקשר לב': בנות לא אוהבות בנים שעירים, אבל אם תתחיל לגלח עכשיו השיערות יצמחו לך פי 2 יותר מהר ויהיה לך זיפים מוקדם, לכן אני מציע לך או לדלל עם מספריים כמו שLOLI אמר או לעשות שעווה (כמובן שאני מדבר רק על הפעמים הראשונות כי אחרי כמה פעמים שעווה משאירה לך נקודות אדומות על העור וזה לא נעים).

בקשר לשאלה ג': אתה יכול ללבוש בוקסר צמוד שיסדר לך את איבר המין שלא יברח למקומות שאתה לא רוצה או לשים חגורה שתמנע ממנו להחשף.
    בקשר לגירבוץ התשובה פשוטה תימנע מלגרבץ בציבור ואז תחסוך בושות ממך, ממנה ומהציבור.

נ.ב:בקשר לפיצעי בגרות מרובים יש טיפול בכדורים שמעביר את הפצעים במהרה ומונע מחדשים לבוא לא משנה כמה ומה אתה אוכל, תבקש מקופת חולים מרשם, אי אפשר לקנות את זה בלי מרשם.

בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר לנעול תודה

משתמש כבוד
    האוואטר של The Hangover
    שם פרטי
    תובל
    לייקים
    3
    נקודות
    2,366
    משפט מחץ

ננעל לבקשתך.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,708 | הודעות: 8,203,301 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect