טוב קודם כל תודה למי שרוצה לעזור אבל בבקשה אל תכתבו שטויות או תשובות מפגרות אלא רק אם אתם באמת יודעים על מה אתם מדברים כי אין לי כח לחלטורות
1. מזה שברי מאמץ? מישהו יכול לפרט על זה ולהסביר? למה זה נגרם ממה ואיך ומה זה עושה ואיך אפשר למנוע את זה?
2. נכון צריך לחכות יום(24 שעות) בין אימון של אותו שריר בשביל מנוחה? אז צריך נגיד יום שני אני עושה שכיבות שמיכה בשעה 4 בצהריים, אז אני יכול לעשות שוב ביום שלישי ב4 בצהריים או שאני צריך לחכות את כל יום שלישי ורק ביום רביעי להתאמן שוב?
3. בקשר לטונה במים, אז כתוב שיש משהו כמו 24-25 גרם חלבון, אז אני צריך לשתות גם את המים? או שהחלבון רק בטונה עצמה?
4. בקשר לשחיית בריכות, אז זה נכון ששחיית חזה/פרפר(זה שדוחפים את הרגליים מהצדדים ואת הידיים באותה צורה) אז יש מצב זה דופק את הרגל יותר מריצה אפילו?
5.האם מתיחות עוזרות לשריר בכך שאחרי שמתאמנים בו אז הוא מתכווץ ואז שמותחים אותו הוא מתארך ומתרחב וככה הוא גם גדל?
6.בקשר למהירות ריצה, אם אני ירוץ מרחק מסויים בזמן מסויים (30 דקות נגיד) ואז באימון הבא אני ירוץ את אותו מרחק ב25 דקות(זה אומר שאני ירוץ יותר מהר ויפעיל יותר כח) אז זה יגרום לי לשרוף יותר שומן?
תודה

ציטוט ההודעה