נקווה שהפעם לא יהיה זיוני שכל.
מה ההבדל בין מי שעבר ניתוח לייזר ורואה 6/6 לבין מי שנולד עם ראיה 6/6?
(סוף סוף שאלה שאי אפשר לחפש לה תשובה בגוגל נראה מה הפורום הזה שווה)
נקווה שהפעם לא יהיה זיוני שכל.
מה ההבדל בין מי שעבר ניתוח לייזר ורואה 6/6 לבין מי שנולד עם ראיה 6/6?
(סוף סוף שאלה שאי אפשר לחפש לה תשובה בגוגל נראה מה הפורום הזה שווה)
|
|
יש מרפאות שמבטיחות שאם המספר שלך לא גבוה מידי והוא יציב במשך השנה-שנתיים הראשונות שאחרי הניתוח הוא יהיה יציב גם במשך ה 15 שנים הבאות
אין בעיה שזה ישאר לך ככה לכל החיים
פשוט יש אנשים שהעיניים שלהם לא משהו מלידה או מגיל מאוד מאוד צעיר
למשל ניסו פעם לעשות ניתוחי לייזר לאנשים עם מספר גבוה מ 10 ואחרי איזה 2-5 שנים המספר שלהם עלה לאיזה 2-3 והם היו צריכים לעשות הרבה ניתוחי תיקון
כל הקטע זה שאצל אנשים עם קוצר ראייה שריר העין נחלש בגלל קריאה מרובה או כל מיני דברים כאלה, אז השריר לא מסוגל למקד את העין בעצמים רחוקים
מה שעושים בניתוח לתיקון ראייה זה משייפים את הקרנית ככה שהשריר לא יצטרך לעבוד כל כך קשה כדי להתמקד בעצמים רחוקים
נערך לאחרונה על ידי חRa; 21-03-2009 בשעה 18:28.
3 זה מספר סביר מאוד לניתוח לייזר
אם אין לך צילינדר גבוה או בעיות אחרות בעיניים נראה לי יאשרו לך לעבור את הניתוח
תראה, אם יש לך קוצר ראייה ולא טחנת את שריר הראייה יותר מידי אז זה בטח בגלל הגדילה
אחי.. אם אין לך ראייה טובה.. תעשה ניתוח.. לא רוצה? משקפיים.. לא רוצה? עדשות..
זה לא ממש ישנה.. אתה תראה טוב בכולם
אתה גם לא צריך יותר מדי להיות פרנואיד מזה.. לא יקרה כלום..
תחשוב ככה.. עדיין יש לך את האפשרויות שלך? אתה עדיין לא עיוור?
סבבה D=
אממ אני חושב שלמי שיש מספר גבוה זה ל20 שנה בערך
ויש כאלו שלא מצליח להם או שמצליח רק בעין אחת
וקח בחשבון שיש כאלה שיש להם תופעות לוואי מזה..
בוא אני אגיד לך משהו, תשובה בטוחה אף אחד לא יתן לך בחיים, בנאדם שנולד עם ראייה 6\6, ובנאדם שאחרי לייזר כביכול אומרים לו שהוא רואה 6\6 זה ממש לא אותו דבר, דבר ראשון בנאדם שעובר טיפול של תיקון הראייה בלייזר, לא בטוח יגיע לראייה 6\6 גם אם היה לו מספר נמוך יחסית.
אתה בטח שואל למה?, אז ככה, בנאדם שגם עם משקפיים לא רואה 6\6 גם אחרי טיפול הלייזר הוא לא יראה 6\6, אפשר להביא אותך למקס' שבו אתה רואה עם משקפיים, ולפעמים גם פחות מזה.
אני אישית לא מאמין בניתוחי הלייזר האלו מהסיבה הפשוטה שרוב הרופאים שמבצעים אותם משתמשים במשקפיים בעצמם, ידוע על הרבה מאוד אנשים שהתוצאות שלהם היו ממש מעוררות רחמים, והגיעו למצב שהם רואים כפול, שלא היה שינוי במצב, שהמצב חזר לקדמותו כבר אחרי מס' חודשים ואף ניהיה גרוע יותר, ובכללי אני לא מאמין בניתוח הזה.
עוד דבר, לא כל אחד יכול לעבור את הניתוח, והמספר לא קשור כאן בכלל, אלא עובי הקרנית, יכול להיות לך מספר חצי, ועדיין לא תוכל לעבור את הניתוח, זה אפשרי ולא קשור למספר, לאנשים עם מספרים מעל 7-8 בכלל לא מומלץ לעבור את הניתוח.
אם אתה לא מבין אז אל תדבר
כדי לא לראות 6\6 עם משקפיים אתה צריך להיות מקרה באמת באמת מיוחד
עם מספרים כמו שלו זה בכלל לא בעיה להתאים לו משקפיים בשביל שיראה 6\6
למקרה שאתה לא יודע מה זה ראייה 6\6:
ראייה 6\6 זה לראות עצם שהשטח שלו זה 6 מילימטר רבוע ממרחק של 6 מטר
לראות 5\6 זה לראות עצם ששטח שלו זה 5 מילימטר רבוע ממרחק של 6 מטר
(ויש דברים כאלה, נדירים, אבל קיימים)
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
וואלה? איפה אמרתי דבר כזה? לא אמרתי בשום מקום שכל האנשים לא רואים 6\6 עם המשקפיים, הרבה מתקרבים לזה אבל לא באופן מוחלט ובפוזיציות שונות, במקרה עבדתי עם אמריקן לייזר וביליתי במרפאה של הרופא המנתח בראשל"צ מעל לשבוע שבהם הוא ייעץ ובדק מעל ל60-70 אנשים, באו הרבה מאוד אנשים שלא רואים 6\6 עם המשקפיים, הוא אמר להם שאת המספר הוא יכול להוריד להם אבל זה לא אומר שהם יראו 6\6.
אתה חייב להבין, ראייה עם משקפיים 6\6 זה לא דבר מוחלט, זה פונקציונלי לכל בנאדם וזה משתנה מאוד.
ציטוט של רופא עיניים
RE: חדות ראייה 6/6- לאחר תיקון
מחבר:
ד"ר שמואל לוינגרתאריך:
14/8/2006 שעה:
21:19 שיר שלום רב,
קשה לענות על שאלתך בצורה מדוייקת מבלי לבדוק את ראייתך.
ידוע כי יש להפריד בין חדות לאיכות ראייה.
לפעמים עלולה להיות חדות ראייה טובה אך איכות ירודה ולהיפך.
עד לפני מס' שנים לא התיחסו לאיכויות הראייה. היום ברור כי יש משמעות לשני הגורמים והם קשורים אחד בשני.
כדי לדעת במה מדובר- צריך להיבדק במקום שבודק גם את איכות הראייה (יש להשתמש במכשור מיוחד).