אז ככה,אתמול אחרי העבודה יצאנו ככה כולם הלכנו לאיזה פארק ישבנו,באו ילדים גדולים בשנה שנתיים לא יודע ולא מעניין אותי,בהתחלה הם התחילו דחיפות עם מישהו ,ישר הפרדתי וזה,אחרי זה הלכתי זרקתי נפץ מתחת לספסל שמה איפה שהם ישבו ליד איזה חבר שלהם,הנפץ לא התפוצץ בכל מקרה,הוא קם אליי ודחף אותי,אותו רגע שמתי לו סטירה והעפתי אותו,פתאום משום מקום קפצו עלי 10 ילד חחח..דחפו אותי וזה ,פתאום איזה אחד שבטקאוונדו מגיל 3 נראה לי המזדיין בתחת הזה שם לי שלוש פצצות לראש,נפלתי,הייתי עם 40 ילד ואין ילד שמה שאף פעם לא הגנתי עליו שהוא הלך מכות או משהו כזה,אף אחד לא הרים תיד ,בקיצור הלכתי משמה הרמתי טל' לדוד שלי (זובי ילדים גדולים יתנו לי מכות על זה ששמתי סטירה לאחד מהם?חחחח)בקיצור הם התחילו לבוא אחרי ואיך שהם באו דוד שלי ו20 חברים שלו על הקטנועים באו,דוד שלי שם לילד שהביא לי מכות קסדה לראש,ואני לעוד אחד שחש תצמו גבר עם החברים שלו שמתי לו אחת לאף או משהו לא הספקתי לראות מה הנזק חחח..בקיצור אחרי זה אח של חבר שלי וחברים שלו (עוד 20) באו ובדיוק גם המשטרה באה,נתנו לדוד שלי קנס של חום (100) ,סתם שוטרים אשכנזים משועממים כאלה,בקיצור אני כבר אומר לכם,אין ילד מהחברים שלי שאף פעם לא עמדתי בשבילו במכות ולא הגנתי עליו,ואל תראו אותי ככה אני מטר 87 ותאכלס אף אחד לא מדבר איתי פה בעיר,הילדים עשו טעות שהם נגעו בי ושום דבר לא נסגר בתאכלס,בקיצור שתהיו בעניין,אני גדלתי עם הילדים האלה מכיתה ג',וגם כל אחד מהם חיה כמוני אף אחד לא התערב,אחרי זה כל אחד דפק לי תירוץ " מה היינו רחוקים" (זין בעין),בקיצור אל תסמכו על אף אחד אחר חוץ מהמשפחה שלכם ועל עצמכם...
אה כן ואם אתם רואים שבאים אליכם ככה חמולה ואומרים לכם תגיד לו סליחה תגידו אוטומטית סליחה בלי לדבר יותר מדי ,לכו ותדאגו כבר לאחר כך,אם אתם רואים שאין לכם איך לדבר,בכל מקרה אל תעשו שטויות,אה כן יש לי שפה נפוחה קצת סגול מתחת לעין וגבה מנופחת,גם כואב לי האף אחושרמטה לא יכול לקנח אותו אפילו היום אולי נלך לרופא,יאללה חבר'ה שמרו על עצמכם ואל תקלעו למכות,סתם שטויות תאמינו לי..ושוב חברים?זה חרטא.

)
הכל לטובה .