הם באו כל אחד התחננו לסליחה,ואין לי חברים אחרים בשכבה המעפנה הזו ..אז סלחתי מה אני יעשה
הם באו כל אחד התחננו לסליחה,ואין לי חברים אחרים בשכבה המעפנה הזו ..אז סלחתי מה אני יעשה
|
|
אפיק.. תמיד יש יוצאי דופן... בדיוק כמו שאתה אחד כזה ככה יש במקומות אחרים לאנשים אחרים חברים אחרים שהם יוצאי דופן כמוך...
אולי במקרה אצלך אין לך על מי לסמוך, אבל לי יש חברים שסמכתי עליהם מספיק פעמים והם אף פעם לא איכזבו אותי ולהפך. מבחינת כסף מבחינת מכות ומכל בחינה אחרת... אז להגיד שאין דבר כזה חברים זה לא בדיוק נכון, תחשוב על זה שאתה כן חבר טוב והנה...
בקשר לזה שהם כן חרא של חברים, פעם הבאה אל תתערב בשבילם וזהו... זה באמת מעצבן שהם לא התערבו
אפיק זה קרה אתמול ליד סופר פארם?
(זה עמרי)
אני מסכים איתך שחברים זה חרטא.
חברים זה משהו שנמדד במצבים הקשים של החיים,
כשאתה צריך אותם שיהיו שם בשבילך. כאן זה לא קרה ואני מבין למה אתה אומר שזה חרטא.
נכון אתה צודק,אבל תאכלס רק אתמול גיליתי מי יכנס בשבילי באש ובמים,ואחי אני נשבע לך שאין ילד שמה שלפחות פעם אחת לא הגנתי עליו,הבעיה של הילדים האלה שהם לא ידעו מי המשפחה שלי פה והם היום אכלו על זה בראש,מבין?הם לא חשבו..והם אכלו זבביר...
עומרי?מי זה?
רוספו,התכוונתי בהתנהגות,השוטרים פה במודיעין ממש משועממים,אין להם אקשן בשיט..אז הם מחפשים איפה לדפוק אחרים ..
אחי מי שהפקיר אותך תן לו גם איזה פצצה, זה ישמע קיצי ומטומטם אבל חבר נבדק ברגע האמת חח
אפיק בו אני יגיד לך תאכלס זה שיש לך את כל הגב הזה עם המשפחה אתה אשכרה חש פה עבריין אבל בלי המשפחה שלך אתה סתם עוד איזה ילד מסריח אני רואה איך שאתה כותב אתה הודעות האלה מה הבעיות שלך עלק שוטרים אשכנזים קודם כל עלק סתום סתום תפה יטמבל בלעדיהם ( השוטרים האשכנזים) היו דוקרים אותך ומשאירים אותך לפרפר על המדרכה אז סתום תפה על שוטרים קודם כל דבר שני מה אתה חושב שאם חברים לא הולכים איתך מכות אומר שהם מפקירים אותך? אתה פה מתחיל 500 על 500 מה הבעיות שלך עכשיו אני ישאל אותך אחרת, החברים שלך היו מפקירים אותך בדברים אחרים? תענה...........
מה אתה מביא 40 אנשים מה אתה פחדן? אתה סתם מסכן גם אותם עם המשטרה.
פעם הבאה תלך כמו ילד טוב אחרי שקיבלת מכות, ויום אחר כך תתפוס אותם אחד אחד ותפרק להם תצורה נראה אם הם יתקרבו אליך אחר כך.
השוטרים פה בהתנהגות שלהם הם ממש משועממים,מחפשים כל היום את האקשן,כי פה משעמם בשיא התאכלס,ויא חמאר מי משחק אותה עבריין?אסור לפרוק שיש לי שכבה מזדיינת בתחת?לא טוב לך אל תגיב ולך להזדיין,ומה הקשר?השוטרים באו בגלל שהתלוננו על רעש,ולא היו דוקרים אותי..עובדה שהאח של זה שהשתתף במכות הוא בן 18 ואם הוא רוצה עם יד אחת הוא מזיין את דוד שלי הוא הביא את אח שלו שיקבל ממני 2 כאפות ואת כל החברים של אח שלו,ושוב אמרתי שלא אני התחלתי אחד מהם בא התחיל איתי שמתי לו כאפה והם קפצו עלי כולם,שתלמד לקרוא תגיב,ושוב לא מעניין אותך עלק ידקרו אותי וישאירו אותי לפרפר נו למי אתה מזיין ת'שכל מודיעין זה לא בת ים או נתניה.
היפו,אני הלכתי שהם אמרו לי להגיד לו סליחה וללכת ואז הם פשוט אחרי חצי שעה הם באו לחפש אותי שוב אתה מבין?התכוונתי ללכת הביתה ולחפש אותם ביום אחר כי כולי הייתי נפוח,אבל אמרתי מה אני יקבל שוב מכות?התקשרתי וכולכם על הזין שלי,10 ילד קופצים עלי ואני לא יתקשר לדוד שלי?זין שלי שתיכם בסדר?
מאטו,עזוב אחי זה לא מעניין אותי,יחס גורר יחס,הם יקבלו מכות אני ישב ויגרבץ פשוט ככה.
זה כל היופי. לתת להם את ההרגשה שפתחו לך תפנים במכות אבל אחר כך אתה תביא להם פי מאה כשהם לבד אחד אחד בלי החברים המסריחים שלהם.
אתה מתאפק קצת זמן עם הגאווה שך ובסוף יוצא הכי מלך שאפשר בלי לערב אף דוד שך שגם יחטוף קצת מכות סתם.
שום דוד שלי לא חטף שום מכות,עובדה אתמול הם באו וכל אחד אכל 2 כאפות,ואח שלו של זה שהביא לי תאגרופים עם כל החברים שלו הביא לו מכות לידנו,תאכלס הוא פחד מדוד שלי ומחברים שלי..כולם מכירים אותם פה במודיעין מבין?אני לא מתגאה תאכלס אני מדבר בשיא הרצינות,אח שלו יצא הכי שפיץ בארץ...בכל מקרה הסיפור נסגר,יש לי פנס קטן כזה רק מתחת לעין ואדום בעין השניה מתחת לגבה ובלוטה בגבה וזהו,תאכלס מה שלא הורג אותך מחשל אותך![]()
אה כן ושאמרתי לדוד שלי הוא בא עם חבר שלו ואז חברים שלו באו לבד על הקטנועים,ואז אח של חבר שלי שמע את זה ובא עם 20 חברים,אבל הם ברחו..
נערך לאחרונה על ידי aFiK; 01-04-2009 בשעה 17:51.