טוב תראו יצא משחק חדש
Empire: Total War
יש לי אותו לסטים הוא עולה 50$ תראו אותו פה
http://store.steampowered.com/app/10500/
יאללה תציעו נק' משחק שווה רצח
טוב תראו יצא משחק חדש
Empire: Total War
יש לי אותו לסטים הוא עולה 50$ תראו אותו פה
http://store.steampowered.com/app/10500/
יאללה תציעו נק' משחק שווה רצח
|
|
כמה מיידי ?
אין לי מושג אבל עם אתה מבין בסטים אתה יודע שזה משחק שבקושי חודש יש לו והוא ממש שווה בקושי יש למישהו בארץ
נערך לאחרונה על ידי vadimx; 31-03-2009 בשעה 20:11.
אתה מבין שאתה הורס לעצמך את המכירה נכון ?
זה שאין אותו לאף אחד זה לא אומר שהוא נדיר, זה אומר שהוא מסריח.
:\
הפוך זה שאין אותו לאף אחד אומר שהוא בין הנדירים כי הוא יצא לפני איזה חודש ומלאאאא אנשים קנו אותו ומרוב שהארץ מסכנה בקושי מישהו הצליח להשיג את זה מבין זה כמו שתגיד מי שיש לו מספר חמש מסכן כי יש רק לו אותו מבין זה בגלל שהוא יחסית חדש ויקח זמן עד שלהרבה אנשים יהיה את זה בארץ ועד שהם יקנו כי והא גם יקר 200 שקל
נערך לאחרונה על ידי vadimx; 31-03-2009 בשעה 20:36.
יש לכמה אנשים אחי זה כמו L4D נגיד שיש קצת והם מפוזרים בסרברים וזה משחק חדש שאפשר גם לתת פקודות דרך המיקרופון וכל מיני דברים אחד החזקים ותחפשו אנשים שמשחקים בזה ועוד איזה שבועיים שלוש יהיה את זה לעוד איזה 30 אנשים מהארץ זה לאט לאט תגדל הקהילה כמו ב-TF2 ו-L4D
אתה מבין שאתה סותר את עצמך ?
בהתחלה אתה אומר שאין לאף אחד את זה.
אחרי זה אתה אומר שמלא קנו.
אחרי זה אתה אומר שיהיה את זה לכולם אחרי שהתקילו אותך.
מה הקשר אמרתי בקושי יש את זה למישהו מה לא מובן פה? תראה תתגובה השלישית שכתבתי שבקושי יש למישהו בארץ זה כמעט אף אחד ומה אתה מתווכח זה משחק חדש ותראה ברשימת ה-10TOP שלהם זה המשחק השני שקונים הכי הרבה אז על תתוכח מי שקונה שיקנה ומי שלא שישתוק
חחח אף אחד לא בא אליך בטענות.
אל תמציא דברים בכדיי שיקנו ממך.
מה ממציא זה שהוא נדיר זה נכון נכון זה שבקושי יש למישהו בארץ זה נכון נכון זה שזה משחק שווה זה נכון נכון מה שקרים בזה אמרתי את האמת אתם נייתם להטעות אותי שאמרתם פעם שאמרתי שיש פעם שאין אמרתי שבקושי יש בארץ וזה מקום שני במכירות ותבדקו לבד וזהו
לי יש וזה אכן הולך להיות אחד הדברים הנדירים. עוד חודש ואני מאמין שהוא יהיה אחד המשחקים החמים שיש היום.
Siete
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 02-04-2009 בשעה 13:26.
The Pod
אתם רואים כולם מסכימים איתי רק למי שאין אותו לא מבין כלום קיצר יש לי שלוש משתמשים של זה מקוריים והכול מי שרוצה שיציע נק' ולא יזיין במוח