איזה להקות את חושבים שהכי טובות בלייב?
אני אהבתי ת'הופעות הראשונות של שנות ה90 של פאנטרה אבל תאחרות לא אהבתי כי פיל שר מגעיל בגלל הסמים...
גם JUDAS PRIEST דופקים הופעות
ו DEEP PURPLE הייתי בהופעה שלהם דפקו הופעה חייתית אבל קצרה.
איזה להקות את חושבים שהכי טובות בלייב?
אני אהבתי ת'הופעות הראשונות של שנות ה90 של פאנטרה אבל תאחרות לא אהבתי כי פיל שר מגעיל בגלל הסמים...
גם JUDAS PRIEST דופקים הופעות
ו DEEP PURPLE הייתי בהופעה שלהם דפקו הופעה חייתית אבל קצרה.
R.I.P Chuck Schuldiner
|
|
שמע, קטע של הופעות טובות-זה לדעתי תלוי *הרבה* בכמה אתה אוהב את הלהקה...כאילו, להקה שאני מעריצה, מבחינתי ההופעות שלה זה ההופעות הכי טובות בעולם ולא משנה לי מה יגידו...אבל בכל מקרה:
dream theater-הדבר היחיד שקצת רע בהופעות שלהם זה שלאברי (הסולן..) לפעמים קצת מזייף..אבל הוא מאוד השתפר בקטע הזה בסיבובים האחרונים, ככה שהופעה שלהם זה משהו מדהים...
guns n roses-אמנם יש זיופים בביצועים בלייב, אבל זה היה ההופעות שלהם היו פאקינג פולחן דתי!
metallica-לא מדברת על היום, מדברת על התקופה שלפני שהטפילד לקח שיעורי פיתוח קול...כשמטאליקה עוד היתה אלכוהוליקה/m\
irom naiden- אין מה להוסיף, השם שלהם אומר הכללללל
ובנוסף לזה-הייתי בהופעה של אסף אבידן לפני איזה שבוע, והבנאדם פאקינג יודע להופיע! זאת היתה הופעה די אינטימית (100-150 איש אני חושבת...), שהיתה גם בהתנדבות, אבל הוא בא ונתן הופעה של יותר משעתיים והפציץ! אני שומעת אותו כבר די הרבה זמן וממש לא חשבתי שהוא יודע להופיע כ"כ טוב ולהביא כ"כ הרבה אנרגיות...מומלץ![]()
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
LOG ידועים כפשוט מכונות.זה לא יאמן.הם כמו הקלטה(מאנשים שראו אותם בלייב).
דרים ת'יאטר עושים עבודה מעולה.
ואפילו הורקור הישראלים,נגיד בהשקה של הEP עם סוון,הם פשוט היו קופי ההקלטה.
אני חושב שאם טום אריאה היה מצליח לצרוח כמו פעם,סלייר היו הלהקה הכי טובה בלייב אי פעם.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 03-04-2009 בשעה 02:46.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
Tokio Hotel, אמנם אני לא אוהב את כל השירים שלהם, אבל הם לא מזייפים בהופעות
^הם לא מזייפים בהופעות כי זה לא מוסיקה זה זבל תעשייתי.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
Slipknot ההופעה הכי טובה שתילכו אליה אי פעם לא רק בגלל המוזיקה Slipknot זאת חוויה
אבל רק חבל שהם דפקו ברז אחושרמוטה וההיתי צריך להחזיר את הכרטיס ולקבל כסף חזרה.
עצוב אבל לא נורא
LOG באמתת נשמעים בלייב כמו בקלטה זה לא יאמן .... בול אותו דברר להקה דה בסט
הורקור נשמעים בולל בליבב אותו דבר והם מרביצים הופעות...
ועם מישהו מכיר את הלהקה ABORTED הם סוסים לגמרי בהופעות חיותת שווה...
אני חושב שיש הרבה להקות שפשוט מצויינות בלייב ויש גם להקות שעדיף שישמרו את הגיטרות בסטודיוג
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לאדעת בנאדם..אני מנסה לחשוב איך לנסח את זה אבל זה יוצא חפירות ארוכות שלא מביאות את הפואנטה...
כאילו, אם אתה באמת אוהב להקה מסויימת אתה (או אני לפחות...) עיוור לגמרי לגבי אך שהם מופיעים..כי העיקר שזה הם שם!
זה כמו שילד מצייר לאמא שלו נקודה על דף והיא חושבת שזה פיקאסו או משו כזה חחחח
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Avenged Sevenfold
דפקו הופעה בלוס אנג'לס לא מזמן...
" For Those About To Rock - We Salute You "
לרד הוט צ'ילי פפרס היו כמה הופעות חיות טובות
ביבי קינג
ג'ימי הנדריקס
לד זפלין, עושים אחלה אילתורים
המי
אטיס ראש
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 03-04-2009 בשעה 21:44.
מיידן סוסה, יש לי את כל השירים שלהם בלייב, הסולן פשוט מדהים, בנוסף להופות הם עושים דברים מיוחדים הם מוסיפים בשירים כל מיני דיבורים ואם תשימו לב בנאמבר אוף דה ביסט איך הסולן מדבר בהתחלה ויש את הצל של החיה. זה פשוט מדהים ההופעות שלהם הם כאילו "משחקים" בנוסף לשירה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15