הומוסקסואל הוא אדם (גבר או אישה) שנמשך/ת למין שלו.
לסביות והומואים קיצר... בעד או נגד? כלומר, אם אתם פוגשים הומו, אתם בעד מה שהוא עושה? אוהב גבר? כשאתם פוגשים לסבית, אתם בעד מה שהיא עושה? אוהבת אישה?
הומוסקסואל הוא אדם (גבר או אישה) שנמשך/ת למין שלו.
לסביות והומואים קיצר... בעד או נגד? כלומר, אם אתם פוגשים הומו, אתם בעד מה שהוא עושה? אוהב גבר? כשאתם פוגשים לסבית, אתם בעד מה שהיא עושה? אוהבת אישה?
|
|
מעדיף להתרחק מאנשים כאלה,
אבל אני לא מהאנשים שחושבים שזה מחלה או משו כזה, סתם מגעיל אותי .
נגיד לדוגמא יהיה לי קשה להיות "ידיד" של מישו הומו בדוק זה לא יצליח.
ולגבי לסביות אני בעד![]()
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 03-04-2009 בשעה 18:49.
אני בעד שיעשו כל מה שהם עושים אבל שלא יחליטו לאמץ ילדים.
כל הליברליות המזדיינת הזאת של השנים האחרונות ושל כל ארגוני הגאווה האלה שאומרים "לפני מאה שנה חשבו שזאת מחלה אנחנו יותר מתקדמים", אז זהו שלפני מאה שנה הם צדקו
לא אכפת לי שיעשו מה שבראש שלהם כל עוד הומו לא יגע בי
שיעשו מה שהם רוצים, כל עוד זה לא פוגע באף אחד.
לא ניראה לי שיהיה לי בעיה להיסתדר איתם, רק שלא יימשכו אליי.
חח
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה סוג של פאק במוח,זו לא בדיוק מחלה וגם לא בדיוק נורמה.
זה מאוד תלוי בתקופה ומה ערכי החברה.
בתקופה של ההלניסטית זה היה בסדר והיו עושים אורגיות של הכל ביחד[אני יודע שזה קצת למעלה מ2200 שנים אבל אני נותן את זה לדוגמא] ובתקופה שלנו זה לא ממש שפוי :X
לי אין בעיה עם אנשים גייז ולסבו.
לכל בן אדם יש את הזכות לבחור את דרך החיים שלו
כל עוד הוא לא ימרח עליי את ההומואיות שלו עליי ( למשל "יאו אני כזאת קינקית אני לא יכולה !" ) זה בסדר מצידי,ושלא יתנשק עם מישהו אחר לידי...
בקשר ללסביות אין לי אפילו קמצוץ של בעיה,דווקא להפך אני בעד D:
אני גם נגד לסביות...אתה סתם תרגיש מיותר
הומואים - בכללי , מגעיל אותי לפי דעתי זו סטייה אבל אין לי בעיה שיעשו את השטויות שלהם בבית
מצעד הגאווה - הם עושים דווקא בירושלים , כי תל אביב היא העיר עם הכי הרבה אוכלוסיה של הומואים וירושלים הכי הרבה דתיים , שמתנגדים בכל צורה להומואים. למה לא בתל אביב?!
לסביות - אין לי בעיה זה סקסי![]()
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 04-04-2009 בשעה 15:40.
בעד לסביות נגד הומואים^^
R.I.P Chuck Schuldiner