לי לא אכפת כל עוד הם שומרים ממני מרחק!!!
ולא מנסים לגעת בי וכל מיני כאלה! כי זה מטריף אותי ! אני יכול לקבל את הכריזה באותו רגע ולפוצץ אותו מכות
לי לא אכפת כל עוד הם שומרים ממני מרחק!!!
ולא מנסים לגעת בי וכל מיני כאלה! כי זה מטריף אותי ! אני יכול לקבל את הכריזה באותו רגע ולפוצץ אותו מכות
|
|
אני שופט אותו בשביל עצמי,אני לא מחליט בשביל אחרים מה לאהוב ומה לא לאהוב,זו הדעה שלי,אני שופט אותו כי אני רוצה,אני לא גורר אחרי אנשים,אם אנשים מסכימים עם הדעה שלי זה כי הם מסכימים איתה,אין לי שום השפעה על אף אחד פה בפורום,אני שופט בן אדם לפי ההתנהגות שלו והדרך חיים שלו,אבל זה אני.
ת'כלס, הומואים שעושים הכל בפרטיות וזה... זה לא מפריע..
אבל ההומאוים המזדיינים האלו שבאמצע עזריאלי מתחרמנים למוות זה כבר עובר את הגבול...
למה ילדה בת 6 צריכה לראות דבר כזה? למה ילד שמתחיל את גיל ההתבגרות שלו צריך לראות דבר כזה?
למה אני צריך לראות דבר כזה? זה מגעיל אותי רצח... והם החוצפנים עושים משהו ככה בפרטי? איכס.
בכל מקרה, ככה שיזדיינו עם עצמם, לא איכפת לי, אפילו שחבר שלי יצא מהארון או משהו כזה, ממש לא יפריע לי.. אבל ברגע שהוא יתחיל לעבור את הגבולות אני יביא לו מכות..![]()
נגד וואלה נגד הומואים שילכו למדינות שאפר לתחתן גבר + גבר מדינת ישראל לא מקום לאוכלי בתחת
אני ינגד לסביות ונגד הומואים ובקש רלזה שלאמץ זה זה דבר טוב אז בוא תסביר לי איך היו חיים של ילד שיש לא שתי הורים הומואים שתי אבא ומה יעבור עליו
*אבות
הילד גודל לא מפריע לו כשיגדל והתפתח יותר הוא יתחיל לשאול את ההורים שלו,"למה שניכם גברים ולאחרים זה גבר ואישה?"
חוץ מזה כתוב בתנ"ך שאסור שני גברים יתחתנו או יהיו ביחד,ולא רשום כלום על לסביות.
זה אומר שלסביות יכולות לנשום לרווחה ולהנות
לגבי ההומואים לא פרנסה לא אהבה רק בריאות![]()
נערך לאחרונה על ידי sn00p; 06-04-2009 בשעה 09:12.
אני יכול הגיד שמי שאומר נגד אז הוא נחשב לגיזען ומי שאמר
ואני מצטט:
"
זה ברור שבנים יהיה בעד לסביות ונגד הומואים,
אנחנו לא מבינים איך אפשר לאהוב גבר,
אבל אנחנו כן מבינים איך אפשר לאהוב איזה.
בכ"מ
אני לא נגד זה,אבל לדעתי זה כבר לא כמו שזה היה,
יענו זה כבר כאילו "מגניב" להיות הומו,
ויש כונפות שזה מדליק אותן,
יש אנשים שחושבים שהם הומואים למרות שהם לא,וזה תופעה מגעילה."
זה לא חייב להיות בידיוק ככה יש בנים מטרוסקסואליים שבעד זה כך שזה לא ממש איך שאמרת
אוהוווווו כמה פעמים כמעט הרגתי תהומואים שניסו להתקרב אליי בחוף תא...
התגובה שלך מזכירה לי בשלישיית פרוזק על הקטע של רומאו ויוליה :
"תתקרב אלי אני ידקור אותך"
כולם בני אדם כולם ערבים רוסים גרוזיניים תימנים בדואים כולנו בני אדם
ויש את אלה שאומרים שכולנו אחים
אתה ממש לא בעד לסביות.
אתה בעד הלסביות מהסרטי פורנו שהן בכלל לא לסביות הם סתם מתחרמנות.
הלסביות האמיתיות לרוב נראות מוזר ולא כמו נשים אלא יותר כמו גברים כמו שהומואים נראים כמו נשים.
זה לא "מחלה" יעני לא מתקרב אליך זה מדבק. אבל זאת בהחלט מחלה. זה פגם מולד בראש ואין פה מה להיתכווח.. זה כמו גבר שנולד בגוף של אישה ולהיפך אי אפשר להיתווכח עם זה שזאת טעות של הטבע.
אין לי בעיה איתם כל עוד הם לא מציגים לראווה את הנטיה שלהם.
מה שהם עושים בחדרי חדרים על הזין שלי.
אבל שלא יהיו כמו אמיר פיי(ג) גוטמן שנישק תחבר שלו באח הגדול איזה חצי שעה.
זה היה פשוט מגעיל ואני אישית עברתי ערוץ.
למה אני צריך לראות את זה? כן אני אומר את זה כי אני לא רגיל לזה. ואני לא רוצה להיות רגיל לזה. ואני חושב שאם ימצאו דרך לגלות את זה בלידה אז אנשים יטפלו בזה. בידיוק כמו שמפילים ילדים עם תסמונת דאון וכד'.
ומי שיגיד מה הם בני אדם אז גם אנשים עם פיגור שיכלי הם בני אדם! ועדיין אף הורה לא רוצה בן כזה!
גם לסביות מגעילות אותי.
יש לו הומו אחד בשכבה ועוד הומו שכבה מעלי. לא רוצה שיספרו לי על מה הם עושים בלילות או עם חברים שלהם. אבל בהחלט אין לי בעיה לדבר יאתם סתם אם פגשתי אותם ברחוב.. שניהם אחלה אנשים.. קצת נשיים אבל אחלה.
כמובן שלא הייתי הופך אותם לחברים טובים.
בקשר ללסביות. זה בערך הדבר הכי מגעיל שיצא לי לראות יש לי בערך 8 לסביות מוצהרות בכתה י' י'א ויב' והם מגעילות יש להם תחבורה שלהם. הם כל הזמן מתחרמנות ליד כולם בפומבי וזה מגעיל. הם נראות כמו גבר ואם לא כמו גבר אז כמו אישה מכוערת.
יש להם דיבור של לסביות וזה פשוט מגעיל. מתרחק מהם כמו מאש
ואם חשבתם שהבצפר שלי מוזר אז חכו שתשמעו כמה דו מיניים יש. יש יותר משאני יכול לספור על האצבעות בידיים שלי.. בספק אולי גם האצבעות של הרגליים לא מספיקות.
באמת שהדברים האלה מגעילים אותי.
אם זה רק בקטע של סקס זתומרת גבר ושני נשים שני נשים וגבר (והגברים לא עושים כלום אחד עם השני כן?) אז שיהיה אבל ברגע שזה מתחבר להם לרגשות ואהבה זה מגעיל אותי. מגעיל אותי בדם.
יש אנשים שגם נגעלים מלראות דם משפריץ לכל הכיוונים ואם יש המסור בטלויזיה אף אחד לא מכריח אותם להשאר בערוץ אתה יודע.
שיעשו מה שהם רוצים בין אם זה בפומבי או לא, זה לא משפיע עלייך ולא אתה לא תתרגל, גם כשאני רואה זוג גברים מחזיקים ידיים ברחוב זה נראה לי הזוי לגמרי, אבל אם זה מה שעושה להם טוב שיחיו בכיף, לא פוגע בי ולא פוגע באף אחד אחר![]()
Bring the Violence-
לא מתלהבת מהרעיון של זה , אבל אם כבר מישהו/י לסבית או הומו אין לי בעיה איתו.
בכל מקרה נראה לי שזאת טעות של הטבע.
ויקה
Good as you...
לא יודעת שומדבר על עצמי...