TI הוא בעצם פורום של אנשים שמחלקים הזמנות לכל מיני טראקרים בלי תמורה ובלי כלום.
לאחר הרשמתכם תהיה לכם גישה רק לפורום הזמנות שמחלק הזמנות לטרקארים ברמה 1 או 2. בפורום הזה בנעוץ יש רשימה של כל הטורנטים שברמה 1 או 2. אסור לכם לבקש הזמנות ורק האשכולות של האנשים שפותחים בהם הזמנה אתם יכולים להגיב ולבקש. פותח האשכול אינו מחוייב להביא לכם הזמנה אך מה שכן לרוב הם מביאים, חלק מנותני ההזמנות מבקשים רטיו + ספידטסט וחלקם לא.
עוד פורום שגישתכם תהיה פתוחה אליו הוא פורום של חלוקה נק' בונוס\קרמה\SH באתרים מסויימים. שוב בפורום זה תוכלו רק לבקש פותח האשכול לא מחוייב להביא לכם אבל שוב לרוב הם מחלקים.
לאחר שמונה ההודעות שלכם מגיע ל - 20 הודעות ויש לכם וותק של 15 יום נפתח לכם גישה לפורום שמחלקים הזמנות לכל שאר הטראקרים. רוב הסיכויים שבפורום זה אתם מחוייבים להביא הוכחות רטיו + ספיד טסט כדי לקבל הזמנה ושוב פותח האשכול אינו מחוייב להביא לכם.
לאחר 100 הודעות וותק של 30 יום נפתחת גישתכם לפורום שבו אפשר לבקש הזמנות לטראקרים ואתם יכולים לבקש שם. בפורום זה לצערי אני לא מתמצא כי אין לי עדיין את הדרישות המתאימות בכדי להכנס אליו.
כמו כן יש גם פורומים של הודעות בנוגע לטראקרים פתוחים,חדשים, יש גם פורום לדירוג וסיקור של הטראקר (אני אישית אוהב יותר את הסיקורים כאן יותר מפורטים).
כמובן שהפורום הוא באנגלית והזמנים שם הולכים 8 שעות מוקדם יותר מאשר בישראל (כלומר 8-).
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם בגלל שזה פורום אבל בכל מקרה הנה הכתובת: www.torrentinvite.com
אם זה אסור מנהלים בבקשה תודיעו לי ואני אערוך את ההודעה.
ההרשמות עד כמה שידוע לי פתוחות אך אם לא תרשמו כאן את המייל שלכם ואני ישלח לכם הזמנה כדי שכולנו נוכל להנות מטראקרים פרטיים

ציטוט ההודעה