פששששש סחטיקה על העיגולים
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ תוציא תחסימה מהמקושרים שלךךךך! אין לי חסימה חחח הוא פתוח לכולם D:
מה אתה מתלהב טוב שאוקראינים ואמריקאים לא נראים אותו דבר. נראה טוב יקוף!
נכתב במקור על ידי Yuval שמעתי על מישהו שנידבק לו הנחיריים עם דבק מגע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD
נכתב במקור על ידי Moric מה אתה מתלהב טוב שאוקראינים ואמריקאים לא נראים אותו דבר. נראה טוב יקוף! חחח די מורורש אני מסמיק תימני קטנטנה שלנו
אבא
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
שרון בן שלי
נכתב במקור על ידי Psyco Mike חחח די מורורש אני מסמיק תימני קטנטנה שלנו אל תסמיק יש לי חבר יא פדיחה. ואני לא תימניה, יא חש אמריקאי שתיקה שווה זהב.
נכתב במקור על ידי Moric אל תסמיק יש לי חבר יא פדיחה. ואני לא תימניה, יא חש אמריקאי שתיקה שווה זהב. סייג לחוכמה שתיקה חסרה לי רק אזרחות אמריקאית ואני אהיה אמריקאי שלם יש את הלוק ויש את הדיבור D:
נכתב במקור על ידי Psyco Mike סייג לחוכמה שתיקה חסרה לי רק אזרחות אמריקאית ואני אהיה אמריקאי שלם יש את הלוק ויש את הדיבור D: אתה צריך להיות שמן ועצלן ולדבר במבטא אמריקאי בשביל להיות אמריקאי
נכתב במקור על ידי ^^ DeJaVu אתה צריך להיות שמן ועצלן ולדבר במבטא אמריקאי בשביל להיות אמריקאי יש לי את הכל
נכתב במקור על ידי Psyco Mike סייג לחוכמה שתיקה חסרה לי רק אזרחות אמריקאית ואני אהיה אמריקאי שלם יש את הלוק ויש את הדיבור D: תתחתן עם יובל, יש לו אזרחות למרות שזה היה התכנון שלי ושל יובל כבר. להתחתן ואז לי תהיה אזרחות אמריקאית, ולו תהיה אזרחות צרפתית
נכתב במקור על ידי Moric תתחתן עם יובל, יש לו אזרחות למרות שזה היה התכנון שלי ושל יובל כבר. להתחתן ואז לי תהיה אזרחות אמריקאית, ולו תהיה אזרחות צרפתית אין אזרחות צרפתית, זה עבר להיות ארופאית יותר שווה
הייתי עושה אותך חח.. לא נראה כלל וכלל כמו אוקראיני (הייתי חייב להגיד כלל וכלל.. )
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
באמת לא נראה אוקראיני ואזרחות ודרכון קנדי זה הכי שווה
חוקי הפורום