קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. [דיון]xbox360 vs ps3 רציני כולל הוכחות
    על ידי - Yaniv - בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 00:38
  3. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:51
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 11 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 161

[דיון]הוכחות שהאבולוציה לא קרתה - עמוד 7

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    הנה קפץ הבנאדם השני שלא מבין מהחיים שלו..
    אתה חושב שברא אותך יצור על טבעי, אל, מכשף, קוסם..

שתדע משהו על אבולוציה דבר איתי, עד אז לך תחיה בבואה שלך..
    benes אני עדיין מחכה לציטוט מהתנ"ך בקשר לעולמות האחרים שה' ברא..
    שלחתי את הציטוט. עזוב עכשיו יהדות רוב האוכלוסיה בעולם מאמינה ש"יצור על טבעי יצר אותם" אני מתאר אפילו יותר מ90% וכמה מאמינים באבולוציה כלום לאומת אלה שמאמינים שיש אלוקים
    נערך לאחרונה על ידי benes124; 07-04-2009 בשעה 21:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    שלחתי את הציטוט. עזוב עכשיו יהדות רוב האוכלוסיה בעולם מאמינה ש"יצור על טבעי יצר אותם" אני מתאר אפילו יותר מ90% וכמה מאמינים באבולוציה כלום לאומת אלה שמאמינים שיש אלוקים
    נתחיל מזה שהרוב לא תמיד צודק..
    ואין לי מושג מאיפה הבאת ש90% מהעולם הוא דתי, כי תסתכל סביב, הרוב הוא בכלל חילוני..
    והתופעה של האטאיזם רק מתפשטת עם הקידמה..

דת ואמונה באלוהים זה דבר פרימיטבי, שמתאים לעבר, היום יש לנו את הטכנולוגיה ואת הקידמה לחקור את האמת, כיצד נברא העולם.. לחקור את העולם שלנו ואת החלל, אז למה להתקע בדבר כלכך פרימיטיבי?

הדת הביאה רק מלחמה לעולם, כולם נלחמים בשביל האל שלהם, בשביל האמונה שלהם, הורגים בשביל כלום, הדת סתם מבדילה בינינו ומסכסכת, בלי הדת העולם היה הרבה יותר יפה, ועם פחות מלחמות..

חוסר הידיעה ופרימיטביות זה מה שגרם להולדת הדת..איך נברא העולם? לא יודעים..אז אומרים ה' ברא.. מה קורה כשמתים?לא יודעים...אז אומרים אלוהים ברא עולם הבא... וככה הלאה
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 07-04-2009 בשעה 23:05.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

נתחיל מזה שהרוב לא תמיד צודק..
    ואין לי מושג מאיפה הבאת ש90% מהעולם הוא דתי, כי תסתכל סביב, הרוב הוא בכלל חילוני..
    והתופעה של האטאיזם רק מתפשטת עם הקידמה..

דת ואמונה באלוהים זה דבר פרימיטבי, שמתאים לעבר, היום יש לנו את הטכנולוגיה ואת הקידמה לחקור את האמת, כיצד נברא העולם.. לחקור את העולם שלנו ואת החלל, אז למה להתקע בדבר כלכך פרימיטיבי?

הדת הביאה רק מלחמה לעולם, כולם נלחמים בשביל האל שלהם, בשביל האמונה שלהם, הורגים בשביל כלום, הדת סתם מבדילה בינינו ומסכסכת, בלי הדת העולם היה הרבה יותר יפה, ועם פחות מלחמות..

חוסר הידיעה ופרימיטביות זה מה שגרם להולדת הדת..איך נברא העולם? לא יודעים..אז אומרים ה' ברא.. מה קורה כשמתים?לא יודעים...אז אומרים אלוהים ברא עולם הבא... וככה הלאה
    סתם זרקתי מספר ולא אמרתי דתי אמרתי מאמין אני לא דתי(בה' אני יחזור בתשובה עוד השנה) אבל אני מאמין, ויש המון כמוני.
    פרימטיבי או לא אתה אמרת שרק בגלל הדת יש מלחמות ויש מלחומות מתחילתו של העולם ואתה מאמין שהעולם נוצר לפני 4 מיליארד שנה אז האמונה שרדה 4 מיליארד שנה זה כבר אומר משהו אם היא שרדה כל כך הרבה זמן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מנגו
    לייקים
    0
    נקודות
    130

איזה שטויותתתתתתתתתת...
    הדת הביאה את מלחמת העולם הראשונה ואת השנייה ??!@!!! .. לא !
    מלחמת העולם השלישית שכנראה עתידה לבוא תהיה בגלל הדת.. אבל השתיים הראשונות היו בלי שום קשר ליהדות או לנצרות איסלאם וכו'...

Ori
    אורח

ווואו התחלתם דיון על אמיתיותה של הסברה בדבר קיום האבולוצייה ובסוף גלשתם לויכוח על אמונה מול מדע תאמינו לי זאת הסיבה העיקרית שבכלל יש סיכסוכים בין פלגים שונים בקהילה כל אחד נצמד בצד הקיצוני של האני מאמין שלו ולא נותן לדעות שונות לחדור לו לתודעה, פתיחות לדעות היא דרך ההתמודדות הטובה ביותר עם הלא מובן אם רק היה אפשר לגרום לאדם בתחילה לא לפסול כל דבר שהוא לא מבין לא היה נוצר ויכוח כזה...
    וההינו כבר מיזמן מצליחים לענות על שאלות בדבר קיומנו.
    ובכלל לא ההינו נימצאים במעמד משפיל זה של הקטנה הזולת...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2009 בשעה 00:53.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ****** צפיה בהודעה
    ווואו התחלתם דיון על אמיתיותה של הסברה בדבר קיום האבולוצייה ובסוף גלשתם לויכוח על אמונה מול מדע תאמינו לי זאת הסיבה העיקרית שבכלל יש סיכסוכים בין פלגים שונים בקהילה כל אחד נצמד בצד הקיצוני של האני מאמין שלו ולא נותן לדעות שונות לחדור לו לתודעה, פתיחות לדעות היא דרך ההתמודדות הטובה ביותר עם הלא מובן אם רק היה אפשר לגרום לאדם בתחילה לא לפסול כל דבר שהוא לא מבין לא היה נוצר ויכוח כזה...
    וההינו כבר מיזמן מצליחים לענות על שאלות בדבר קיומנו.
    ובכלל לא ההינו נימצאים במעמד משפיל זה של הקטנה הזולת...
    למה ככה אם תביא לי הסבר אמיתי שה' לא ברא אונתנו ונוכחות אני יכול להיות יאמין עד עכשיו מה שנראה לי יותר הגיוני זה שיש ה' ולא שנוצרנו מקוף

Ori
    אורח

למה ככה אם תביא לי הסבר אמיתי שה' לא ברא אונתנו ונוכחות אני יכול להיות יאמין עד עכשיו מה שנראה לי יותר הגיוני זה שיש ה' ולא שנוצרנו מקוף
    דבר ראשון כפי שאני מתיימר לעשות לא בחרתי צד בכלל אני ניסיתי להחזיר את הדיון למקור שלו התיידנות על נכונות ההשערה שלא הייתה אבולוצייה (או פסילתה).
    בנוגע להוכחות כיביכול אני לא יכול לתת לך אף הוכחה מתוקף הסיבה שאני לא בחנתי אף אחת מההשערות הנוגעות בנושא.
    אפשר לומר שאני סתם מסוקרן מכל הנוגע במקורינו.
    לסיום כל מה שניסיתי לומר זה שאתה יכול להיות אדם מאמין ועדין לתת תוקף לאפשרות שאכן היה מפץ גדול ולהפך אתה יכול להיות האטיאיסט הכי גדול שיש ועדיין לא ללכת עם הדעה הגורפת שהיה פיצוף גדול שיצר אותך.
    יצא לי ליפגוש מספיק אנשים שמאמינים בדברים יותר משונים מהאמונה באל..
    תתפלא כמה דעות יש לאיך אנחנו בכלל פה..

ד"א:
    תתפלא אבל אני דווקא בן אדם מאמין.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2009 בשעה 01:16.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי expert צפיה בהודעה
    איזה שטויותתתתתתתתתת...
    הדת הביאה את מלחמת העולם הראשונה ואת השנייה ??!@!!! .. לא !
    מלחמת העולם השלישית שכנראה עתידה לבוא תהיה בגלל הדת.. אבל השתיים הראשונות היו בלי שום קשר ליהדות או לנצרות איסלאם וכו'...
    הדת מביאה את כל הפילוג הזה, והשונות..אנשים צריכים להבין שכולנו בני אדם..
    הדת גורמת לשנאה..

מלחמת העולם הראשונה והשניה הם לא המלחמות היחידות שקרו, ויש עוד מלא מלחמות, כל פיגועי הטרור הם לא על רקע דתי? מסעות הצלב של הנוצרים?

דרך אגב ****** הפילוג הזה בקהילה לא מגיע מהצד החילוני/אתאיסטי, אלא הוא מגיע מהצד החרדי, שלא יודע לחיות לפי הפתגם איש באמונתו יחיה, והם מנסים לכפות על כל הציבור במדינה לחיות לפי האמונות שלהם, לדוגמא: אין תחבורה ציבורית בשבת, אסור למכור חמץ בפסח, ויש עוד מספיק דוגמאות..

Ori
    אורח

הדת מביאה את כל הפילוג הזה, והשונות..אנשים צריכים להבין שכולנו בני אדם..
    הדת גורמת לשנאה..

מלחמת העולם הראשונה והשניה הם לא המלחמות היחידות שקרו, ויש עוד מלא מלחמות, כל פיגועי הטרור הם לא על רקע דתי? מסעות הצלב של הנוצרים?

דרך אגב ****** הפילוג הזה בקהילה לא מגיע מהצד החילוני/אתאיסטי, אלא הוא מגיע מהצד החרדי, שלא יודע לחיות לפי הפתגם איש באמונתו יחיה, והם מנסים לכפות על כל הציבור במדינה לחיות לפי האמונות שלהם, לדוגמא: אין תחבורה ציבורית בשבת, אסור למכור חמץ בפסח, ויש עוד מספיק דוגמאות..
    דבר ראשון לא האשמתי אף אחד חס וחלילה בפילוג אני לא רוצה להיות אחראי למלחמה הבאה חס ושלום
    ועוד במאמר מוסגר אני חושב שכבר תיקנו פה את המשפט איש איש באמונותו יחיה הפיתגם המקורי הולך ככה:
    "צדיק צדיק באומונותו יחיה" מלשון לא צדיק גדול בתורה (שזה מה שרוב החיסידים ירומומו אף ויטענו) אלא אדם אשר שלם עם עצמו ועם המקום,
    שהמקום זה מה שהאני מאמין שלו מייצג...
    ולגבי האיסורים אשר השכלת להזכיר לעיל:
    תראה אם לומר לך את האמת אני אדם מאמין... אבל יש טענות שאני ואתה עשויים להסכים עליהן אבל לדוגמא מכירת חמץ בפסח הוא מעשה שלא יעשה משום שאתה עדיין חי במדינה שהערכים שלה שלובים בדת שלה לכן כאשר יש חג שכזה כמו פסח עלינו לכבד את מינהגיו (למרות שהם לא בהכרח מינהגינו).
    אך בדבר נסיעה בשבת פה יש מקום לפשרה משום שאני בתור אדם אינדיבידואלי אין לי את הזכות ובכלל את הצורך לכפות עליך מנהג שאני דורש מעצמי...
    לסיכום תחייה כפי שאתה רואה לנכון כל עוד אתה אינך פוגע בזולת במעשייך, דרכך תהיה מבורכת ושלמה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2009 בשעה 03:54.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

yuri בוא נתחיל ככה אתה אומר שהאמונה הביא רק מלחמה עד היום ויש משהו קטן בדבריך כמו אנטישמיות יש הרבה גויים ששונאים אותנו מקנא בגלל הדת שלנו טרור ןיש עוד דברים. אבל בוא נגיד את הצד הטוב שהיה לנו זכות הדת עד עכשיו:לפני קום המדינה בתקופת הגלות מה החזיק את כל היהודים יחד האמונה הדת בלי זה כל היהודים היו הולכים למקום אחד חלק היו מתנצרים חלק היו סתם נעלמים בלי הדת לא היו עכשיו יהודים,בלי האמונה בה' לא הינו שורדים אפילו שניה אחת.ו****** בקשר למכירת חמץ בפסח עזוב רגעע שזה חטא לאלה שמוכרים וקונים זה חטא לכל עם ישראל גם מצעד הגאווה שזה החטא הכי גדול שקורה כל שנה.כל חטא אפילו של בן אדם יחיד (יהודי) שהוא עושה פוגע בכל עם ישראל לא רק בו.
    ועוד משהו yuri נכון שהחרדים חיים בעולם משלהם גם אם בן אדם יהודי מאמין הם לא ידברו איתו כי הוא לא חרדי את זה אני באמת שונא אבל לא כולם כאלה אני יכול להביא לך המון של חרדים והם אנשים טובים גם אם בן אדם גוי הם ידברו איתו לא כולם קיצונים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניק/
    לייקים
    0
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    אל תדאג אמר הדג יש לי צ'יפס אנד פיש=פיש אנד צ'יפס

אני לא מאמין לשום תאוריה לי יש את התאוריות שאני מאמין בהם

Oleg Koshpovski

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr4LaKeLaKe צפיה בהודעה
    אני לא מאמין לשום תאוריה לי יש את התאוריות שאני מאמין בהם
    כן ומה היא?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

yuri בוא נתחיל ככה אתה אומר שהאמונה הביא רק מלחמה עד היום ויש משהו קטן בדבריך כמו אנטישמיות יש הרבה גויים ששונאים אותנו מקנא בגלל הדת שלנו טרור ןיש עוד דברים. אבל בוא נגיד את הצד הטוב שהיה לנו זכות הדת עד עכשיו:לפני קום המדינה בתקופת הגלות מה החזיק את כל היהודים יחד האמונה הדת בלי זה כל היהודים היו הולכים למקום אחד חלק היו מתנצרים חלק היו סתם נעלמים בלי הדת לא היו עכשיו יהודים,בלי האמונה בה' לא הינו שורדים אפילו שניה אחת.ו****** בקשר למכירת חמץ בפסח עזוב רגעע שזה חטא לאלה שמוכרים וקונים זה חטא לכל עם ישראל גם מצעד הגאווה שזה החטא הכי גדול שקורה כל שנה.כל חטא אפילו של בן אדם יחיד (יהודי) שהוא עושה פוגע בכל עם ישראל לא רק בו.
    ועוד משהו yuri נכון שהחרדים חיים בעולם משלהם גם אם בן אדם יהודי מאמין הם לא ידברו איתו כי הוא לא חרדי את זה אני באמת שונא אבל לא כולם כאלה אני יכול להביא לך המון של חרדים והם אנשים טובים גם אם בן אדם גוי הם ידברו איתו לא כולם קיצונים
    מצעד הגאווה הוא חטא? למה? אם אני יעשה מצעד סטרייטים, זה יהיה בסדר?
    אתה מרגיש שאתה יותר טוב מהומואים ולסביות? נכון, אני מודה שהם לא היו צריכים לערוך את המצעד דווקא בירושלים, והם יכלו לקיים אותו בתל-אביב..

החוק של המכירת חמץ, אף אחד לא ממש אוכף אותו, ועם השנים פחות ופחות אנשים גם שומרים, אני מודה לעובדה שהחוקים של מדינת ישראל מתקשרים ליהדות אבל לדוגמא:

אני בנאדם שלא מאמין בה', לא מסוגל להתחתן נישואים אזרחיים במדינה, אני מחויב לנישואים דתיים.. למה בדיוק? קוראים לזה כפיה דתית, וזה לצערי מה שהולך במדינה הזאת..

קיצר, טחנו את הנושאים האלו הרבה, אני לא יחזור בתשובה, ואתם לא תהפכו לאתאיסטים.. גם הקיום של ה', וגם המפץ הגדול והאבולוציה נמצאות מאחורי סימן שאלה גדול... אני בטוח שעם הזמן אנחנו כבר נדע את האמת..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניק/
    לייקים
    0
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    אל תדאג אמר הדג יש לי צ'יפס אנד פיש=פיש אנד צ'יפס

כן ומה היא?
    זה מורכב ודבר שני זה לא ממש שלי שלי זה יותר של מישהו אחר

Oleg Koshpovski

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

מצעד הגאווה הוא חטא? למה? אם אני יעשה מצעד סטרייטים, זה יהיה בסדר?
    אתה מרגיש שאתה יותר טוב מהומואים ולסביות? נכון, אני מודה שהם לא היו צריכים לערוך את המצעד דווקא בירושלים, והם יכלו לקיים אותו בתל-אביב..

החוק של המכירת חמץ, אף אחד לא ממש אוכף אותו, ועם השנים פחות ופחות אנשים גם שומרים, אני מודה לעובדה שהחוקים של מדינת ישראל מתקשרים ליהדות אבל לדוגמא:

אני בנאדם שלא מאמין בה', לא מסוגל להתחתן נישואים אזרחיים במדינה, אני מחויב לנישואים דתיים.. למה בדיוק? קוראים לזה כפיה דתית, וזה לצערי מה שהולך במדינה הזאת..

קיצר, טחנו את הנושאים האלו הרבה, אני לא יחזור בתשובה, ואתם לא תהפכו לאתאיסטים.. גם הקיום של ה', וגם המפץ הגדול והאבולוציה נמצאות מאחורי סימן שאלה גדול... אני בטוח שעם הזמן אנחנו כבר נדע את האמת..
    אני לא אמרתי שאני יותר טוב ממישהו אמרתי שזה חטא גדול מאוד וזה פוגע בכל הארץ בצורה גדולה מאוד!!!.
    וזה לא נכון דווקא התקופה הזאת יש המון של צעירים שחוזרים בתשובה וגם מבוגרים וגם הרבה מתגירים אבל בעיקר צעירים חוזרים בתשובה. ותאמין לי עם ישראל שרד עד עכשיו את כל המלחמות והאנטישמיות הוא ישרוד גם את זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,264 | הודעות: 8,199,857 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect