לחצו כאן כדי לעבור לפורום סלולר וגאדג'טים!!
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86
|
|
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86
זה לא חתימה+לא מתאים לפה, מועבר.
DEADLY!Designs
או שזו תמונה,
או שאתה גנבת את זה
אני לא מאמין שעשית את זה 100%.
אני חושב שיש צורך בשילוב של כמה תוכנות אולי תלת מימד..
אפשר לראות עוד עבודות שלך, וכמה זמן אתה מעצב?
גם אני מעצב דברים.
ולמה לא מאמינים לא אם הוא אומר לכם שזה הוא עשה?
אתם לא מצליחים לעשות אז אתם גם לא מאמינים לאחרים?
אני כנראה לא בפורום המתאים כי אני באמת עשיתי את זה מאפס. אם אתם רוצים אני יכול לנסות להכין מדריך, למרות שאף פעם לא עשיתי את זה...
הכל דרך photoshop CS2 שאיתו אני עובד כבר קרוב לשנתיים. הוא הכי נוח לי. בנוסף אני לומד שעתיים בבית ספר כל שבוע, אבל זה כל כך בסיסי שלרוב השיעורים אני בכלל לא מגיע (קיבלתי פטור מיוחד...)
יש לי בעיה עם עוד עבודות כי כלום לא נמצא על המחשב שלי. הכל נמצא בבית ספר (לא מגביל את המקום על המחשב שלי (זה לדוגמא שקל 15 MB)).
אני שמח שאנשים מאמינים בי, ובמה שאני עושה (ציניות). אבל אם לרגע תעזבו את הכינוי שלכם ותנסו ליצור, אולי זה יצליח לכם.
בסך הכל יש פה כמה כישרונות שחבל שהם שקועים בחתימות ולוגואים.
שרשרת פלאפונים
שמע אני מעצב 4 שנים בקרוב, ואני יודע שאפשר ליצור דברים כאלו אבל זה בהחלט מרשים, ואם ניסית ליצור זרם מים אז בכל זאת היית יכול לשפר את זה ולהפוך את זה לריאליסטי יותר, כי הנקודה שבו המים "מתנפצים" זה ממש יפה, הזרם עצמו נראה קצת לא אמיתי
ואחת הסיבות שלא האמנתי לזה, כיוון שאם אתה מכיר, אלו עבודות די מפורסמות של אנשים \ או מעצב אחד שעיצב לדוגמה זרם מים שיוצא מזה אש, או מצית שמדליקה מים וזה נראה בדיוק ככה וצריך להיות מעצב ברמה מאוד גבוהה בשביל לעשות מה שהוא עשה.
אם אתה יכול להביא מדריך לזה אני אשמח ללמוד :}
נערך לאחרונה על ידי Lisahy; 09-04-2009 בשעה 22:23.
שרשרת פלאפונים
אתה יכול לעשות מדריך לרמה קשה שמי שלא מבין בפוטושופ לא ממש צריך להגיע לרמות כאלו עדיין.. כי גם אני זוכר תעצמי מחפש מה זה פילטרים באמצע מדריכים לרמות לא בשבילי XDDD לפני כמה שנים
יש מדריך לזה.. אפשר לעשות את זה בלי בעיה לפי מדריך.
בכ"מ זה נחמד.
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
זה יפה לאללה,
אם אתה עשית את זה אז כל הכבוד
" For Those About To Rock - We Salute You "
אני בטוח שיש מדריך כמו שיש לכל דבר, אבל אולי זה לא אחד לאחד. כי אני מניח שאתה מעצב מספיק זמן כדי לדעת שלכל דבר יש כמה דרכים.
דרך אגב, קרה הרבה פעמים שהלכתי למדריך כדי לבדוק משהו וראיתי שיש דרך הרבה יותר טובה לעשות את מה שהדריכו בו. ואת זה ידעתי מידע קודם.
תודה רבה![]()
שרשרת פלאפונים