רק חמץ
חחח סתם
שומר ברוך השם
אנשים אתם יודעים שאתמול התחילה ספירת העומר ?
רק חמץ
חחח סתם
שומר ברוך השם
אנשים אתם יודעים שאתמול התחילה ספירת העומר ?
|
|
למה את כלכך בטוחה יש משהו אחרי המוות?
אמונה היא משהו שהאדם יצר לעצמו בדיוק כמו אופנה, מוסיקה וכל דבר דומה
כדי שכיביכול משהו יחזיק אותו חזק ודברים כאלה!אני אוהב מאוד מאוד את האנשים שיש להם אמונה זה מראה שיש להם גם מחוייבות אבל אני מאמין
שמישום מה אנחנו חיים ומתים וכל תאוריה אחרת מטומטמת!
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
תאמינו לי ילדים כמוכם שאוכלים חמץ לא צריכים להיות בארץ הקודש!!
חחחחחח נו וזה שאתה חי וקיים ?זאת לא הוכחה מספיק טובה בשבילך שיש אבולוציה? באמת נראה לך שמאלוהים יכול להתפתח עולם כזה מורכב? תוכיח.
בבקשה, הנה בשבילך תיאוריה מהצד השני זה בדיוק מה שאנחנו חושבים.
בשבילנו המפץ הגדול יותר הגיוני מאשר שיצור בלתי נראה שאין לו הוכחות ואפילו לו טורחים בכלל לנסות להוכיח יצר את העולם הזה. הרי זה לא הגיוני ! אני לא אומרת שגם תיאוריית המפץ הגדול היא נכונה כמובן, אבל יש לה סיכויים הרבה יותר הגיוניים להיות נכונה.
ובוא אני אגיד לך ככה..לפי דעתי אני מעדיפה לא להיות תלויה בה' ולשמור מצוות ולענות את עצמי ולא לאכול דברים שבא לי או לא להדליק אור בשבת או עוד מליון ואחת דברים ואז פתאום עוד כמה שנים אם תתגלה האמת ויבינו שה' הוא לא זה שיצר את העולם, אני לא אבין שכל מה שעשיתי היה לשווא, ואף אחד לא יכול לשפוט אחר על זה שהוא לא מאמין כי זאת זכותו המלאה וזה הכל.
את מאמינה באבולוציה? יפה.
רק תעני לי על השאלה הבאה:
אם באמת קרתה האבולוציה ויצור התפתח מיצור למה לא מוצאים את יצורי הביניים? למה מוצאים את היצור הראשוני והיצור האחרון בלי שום צורת ביניים?
את יודעת מה הדבר היפה פה? שדרווין, בכבודו ובעצמו כתב בספר שלו שאם לא ימצאו אפילו שריד של צורת ביניים אפשר יהיה למחוק את תורת האבולוציה כולה.
רגע רגע, ואת יודעת מה הדבר הכי יפה פה? שכבר חפרו יותר מ90% מהעולם ועדיין לא מצאו שריד אחד של יצור ביניים.
קיצר מי שלא שומר את פסח הוא לא יהודי ולא יכפר על זה בחיים!