קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. באטל ביני לבין HumanMetal
    על ידי ƒire Man בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 17:21
  2. |הצבעה| באטל ביני לבין חבר שלי
    על ידי Ron23 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-07-2006, 11:40
  3. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 20:08
  4. הצבעה לבאטל ביני לבין dr.ed ו ShAi0S ו SkMan
    על ידי MX2 בפורום באטלים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 14:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[סוג של פריקה]ביני לבין בחורה

ברירת מחדל [סוג של פריקה]ביני לבין בחורה

ואו,לא יודע מאיפה להתחיל.זה סיפור ארוך שהכרתי ילדה מדהימה והיתאהבתי בה,עד מעל הראש.כמו מטורף וזה היתגלגל היא הבינה שאני אוהב אותה אבל אני לא אמרתי לה שאני אוהב אותה.כאילו בפנים עשיתי איתה כל טעות אפשרית שאפשר לעשות במערכת יחסים אבל לא הינו חברים סתם כל הזמן ביחד,כאילו כמו חברים רק בלי הקטע של הנשיקות.ואני יודע שאני אומר זה לא היה בקטע של ידידים טובים כי היא יודעת שאני אוהב אותה.ידידה שלי אמרה לי שמע עם יש בחור שאוהב אותי אני אתרחק ממנו כי אני לא רוצה אותו אבל הילדה שאני אוהב פשוט הינו כל כך הרבה ביחד יצאנו ישנו ביחד הכל.חברה הכי טובה שלה אמרה לי אני יודעת שאתה אוהב אותה לך תגיד לה זה סיכוי של 50 50 או כן או לא.בקיצר בפסח אחרי ההגדה וזה יצאנו אני וחבר והיא וחברה ישבנו וזה אני הייתי ממש מסטול.איך שהוא נוצרה מריבה,מהסטלה המפגרת שלי.התחלתי לדבר לא יפה לקלל בצורה נוראית דברים שפגעו בה.הקיצר הרגיעו אותנו אז לקחתי אותה לשיחה והיא בכתה,ניסתי להרגיע אותה ולא כל כך הצלחתי הקיצר הלכנו לישון אצל חבר אני והיא באותה מיטה.אז היא באה אלי ביציאה אתה נהנה לישון עם שרמוטה כאילו ככה קראתי לה.אני ממש הצתערתי על זה גם בפניה אבל מה עוזרת סליחה .הקיצר יום אחרי החזרתי אותם הביתה תבנות,החברה הלכה ונישארתי עם זאותי שאני אוהב.הקיצר התחלתי לדבר איתה וזה אמרתי לה שמעי עדיף שניתרחק אני פוגע בך,אני נפגע ממך וקשה לי עם זה.היא אמרה לי זאת לא הדרך ושאני פחדן שאני לא נראה ילד פחדן אבל היא אמרה לי אתה פחדן גדול.כאילו הבנתי למה פחדן כי אני לא אומר לה מה אני מרגיש אבל אתמול היא הבינה.הקיצר אמרתי לה אנחנו הולכים להיתרחק אז היא התחילה לבכות.שראיתי אותה ככה שום כאב בלב והיא אמרה לי ככה אתה מעניש את עצמך,ואמרתי שמגיע לי העונש הזה למרות שקשה להתמודד עם העובדה שאני והיא נתרחק אני לא יודע עם זה הצעד הנכון שעשיתי.ולמה היא בכתה גם את זה אני לא מבין היא אוהבת אותי ?מה תנו דעות לסיפור ומה אתם חושבים עליו עם יש עצות בכיף...

סליחה על החפירה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

היא אוהבת אותך,זה כל מה שמשנה פה.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תדבר איתה על איך אתם מרגישים אחד כלפי השני ומה אתם רוצים לעשות.. אתה אוהב אותה
    ולא כדאי לך להתרחק ממנה.. כמו שזה נראה גם היא אוהבת אותך אז...פשוט תדברו על זה
    ותראה איך דברים יסתדרו... חוץ מזה.. אל תהיה מסטול לידה 

משתמש מכור האוואטר של _OmerMizrahi_
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    21
    נקודות
    1,041
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

תקשיב אחי היא לקחה אותך בתור ידיד ואתה רצית יותר מזה
    ברגע שהיא הבינה את זה היא נרתעה אבל לא היה לה נעים ממך אז היא פשוט זרמה כאילו אתם עדיין ידידים ושהיא כאילו לא יודעת שאתה אוהב אותה
    מה שאתה צריך לעשות זה לקחת אותה לשיחה רצניית אבל באמת ולהגיד לה מה אתה מרגיש ושבאמת לה התכוונת שכל הסיפור יצא ככה
    אחי אני יודע שזה קשה אבל זה מה שצריך להיעשות

_omerm69 > Alte Zachen > _OmerMizrahi
    מעצב חתימות, לוגואים, וכו'. מחירים טובים!
    "קשה למצוא את האושר מבפנים, אבל בלתי אפשרי למצוא אותו מבחוץ." (אילן הייטנר)

לפי דעתי אתה טמבל!!! שחבל על הזמן... חברה בלי נשיקות וחירמונים אוקיי... היא מתה לך על התחת היתה צריך מזמן להתחיל לנשק אותה! טמבל....... אתה יושן איתה באותה מיטה אם אתה יודע לגרום ללב שלך לדפוק חזק ולהרגיש אותו בכל הגוף אז תעשה את זה ואז קח את היד שלה שים לך על הלב(תחשוב על דברים מרגשים) ואז תגיד לה מרגישה את זה? היא תגיד בטח בכל הגוף שלך תגיד לה זה בגללך ותתחיל להתנשק איתה אין מצב היא מסרבת....

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי roman676 צפיה בהודעה
    לפי דעתי אתה טמבל!!! שחבל על הזמן... חברה בלי נשיקות וחירמונים אוקיי... היא מתה לך על התחת היתה צריך מזמן להתחיל לנשק אותה! טמבל....... אתה יושן איתה באותה מיטה אם אתה יודע לגרום ללב שלך לדפוק חזק ולהרגיש אותו בכל הגוף אז תעשה את זה ואז קח את היד שלה שים לך על הלב(תחשוב על דברים מרגשים) ואז תגיד לה מרגישה את זה? היא תגיד בטח בכל הגוף שלך תגיד לה זה בגללך ותתחיל להתנשק איתה אין מצב היא מסרבת....
    אולי גם תקרא לו דפקט... ומטומטם.. ואידיוט ... זה יעזור נכון?

אני אומר שאתה הומו =\

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    וואלה אחי למה תחושב ככה?
    עוד תגובות בבקשה...
    תקרא את התגובה הראשית שלך שוב...כן כן את כל הסיפור מההתחלה,אולי אז תבין שהיא מתה לך על התחת ואם תבקש לפתוח דף חדש היא תסכים...

היום חברה הכי טובה שלה חפרה לי באיסי עליה.היא עושה לי אתה חשוב לה היא אוהבת אותך אבל היא אומרת בתור ידיד.היא עושה לי מהיום שניתקת איתה תקשר היא בוכה וזה אבל כל הזמן היא אומרת בתור ידיד.מה היא מזיינת תשכל ממתי בוכים ביגלל ידידם שלוש ימים וכמו שאתם אמרתם יושנים איתו באותה מיטה נמצאים כל היום ביחד מחובקים והכל.הקיצר הרגשתי רע אז הרמתי עליה טלפון וניפגשתי איתה.היא באה וישבנו דיברנו והיא כולה יש לך דמעות בעיינים והיא מחייכת בכוח,אני לא הראתי שום רגש.היא עושה לי כבר שלוש ימים אנחנו לא בקשר,אני אומר לה מי סופר ביגלל והיא אמרה אני סופרת.וככה המשיך היא הייתה צריכה ללכת הביתה היא נסעה לחופשה עם המשפחה והיא לא רוצה ללכת פשוט לוויתי אותה עד הבית והיא באה לתת לי נשיקה בלחי.ולא פעם אחת איזה 7 פעמים ,זזתי וזזתי והיא עוד יותר עצובה היא ניכנסה לדלת והיא לא סוגרת אותה היא עושה לי ביי וביי ממש עצובה.הקיצר הלכתי אחרי זה שלחתי לה הודעה נסיעה טובה ואני אוהב אותך ושלא תעשה שטיות ושנאי מחכה לה פה.הקיצר חברה שלה מדברת איתי אחרי זה ועוד פעם עושה לי היא לא תצא איתך היא אוהבת אותך בתור ידיד מזה אוהבת בתור ידיד היא משגעת אותי אין אהבה כזאת בין ידידם שבוכים וסופרים את הימים.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היום חברה הכי טובה שלה חפרה לי באיסי עליה.היא עושה לי אתה חשוב לה היא אוהבת אותך אבל היא אומרת בתור ידיד.היא עושה לי מהיום שניתקת איתה תקשר היא בוכה וזה אבל כל הזמן היא אומרת בתור ידיד.מה היא מזיינת תשכל ממתי בוכים ביגלל ידידם שלוש ימים וכמו שאתם אמרתם יושנים איתו באותה מיטה נמצאים כל היום ביחד מחובקים והכל.הקיצר הרגשתי רע אז הרמתי עליה טלפון וניפגשתי איתה.היא באה וישבנו דיברנו והיא כולה יש לך דמעות בעיינים והיא מחייכת בכוח,אני לא הראתי שום רגש.היא עושה לי כבר שלוש ימים אנחנו לא בקשר,אני אומר לה מי סופר ביגלל והיא אמרה אני סופרת.וככה המשיך היא הייתה צריכה ללכת הביתה היא נסעה לחופשה עם המשפחה והיא לא רוצה ללכת פשוט לוויתי אותה עד הבית והיא באה לתת לי נשיקה בלחי.ולא פעם אחת איזה 7 פעמים ,זזתי וזזתי והיא עוד יותר עצובה היא ניכנסה לדלת והיא לא סוגרת אותה היא עושה לי ביי וביי ממש עצובה.הקיצר הלכתי אחרי זה שלחתי לה הודעה נסיעה טובה ואני אוהב אותך ושלא תעשה שטיות ושנאי מחכה לה פה.הקיצר חברה שלה מדברת איתי אחרי זה ועוד פעם עושה לי היא לא תצא איתך היא אוהבת אותך בתור ידיד מזה אוהבת בתור ידיד היא משגעת אותי אין אהבה כזאת בין ידידם שבוכים וסופרים את הימים.
    איך נייקי אומרים ?
    Just do it ...

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

חשבתה שאולי החברה הזאת שלה מקנאה ורוצה להרוס ? זה דיי ברור שהבחורה רואה אותך כיותר מידיד...
    כמו ש1o1x אמר,פשוט לך על זה,תנשק אותה ותראה איך זה מתפתח..

משתמש מתחיל האוואטר של חRa
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טיפ של אלופים - אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר

חח סיכוי של 50 50...
    מה זה זוג או פרד?
    ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי חRa צפיה בהודעה
    חח סיכוי של 50 50...
    מה זה זוג או פרד?
    מה נראה לך הוא חאפר ?
    הוא בטח הציב בנוסחת ברנולי למציאת הסתברות

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

פאק אחי אתה באמת הומו :]
    אני חושב שנשיקה הייתה פותרת פה הרבה בעיות.
    הקטע הכי מצחיק שאתה מביא תשובות לעצמך
    ופוחד להתמודד עם המציאות.
    ואני חייב להוסיף שאולי המציאות נראת לגמרי
    אחרת ממה שקראנו, אז ככה שאתה היחיד
    שיודע בדיוק מה צריך לעשות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect