וואו אני לא מוריד דרך טורנט אבל זה די מגניב
אבל לי יש תתוכנה GIGAGET שהוריד לי משחקים ששוקלים ג'יגה ויותר והורדתי באיזה ב3 דקות שזה מוריד בסביבות 800-950
וואו אני לא מוריד דרך טורנט אבל זה די מגניב
אבל לי יש תתוכנה GIGAGET שהוריד לי משחקים ששוקלים ג'יגה ויותר והורדתי באיזה ב3 דקות שזה מוריד בסביבות 800-950
Oleg Koshpovski
|
|
אין לי מושג![]()
Oleg Koshpovski
יש לו בטח 1.5 אני כמעט בטוח, למרות המהירות הגבוהה..
ו ****** אתה רוצה הוכחה כי אין לי כוח לעלות את זה עד שזה יעלה היוטרנט פתוח... אבל אני לא עובד עליך או משהו 0.0 כי אם אתה ממש רוצה אני יעלה
יש 2 אפשרויות:
1. אתב עובד עלינו (תעשה וידיאו של המסך במשך דקה על הורדה של כמה GB)
2. נדעת במודם (יש אפשרות פריצה למודם למהירויות גבוהות) ואז אתה תשלם על זה (והרבה תאמין לי....)
מה עובד עליך?
אני לא יכול לעשות ווידאו עכשיו כי אני לא מוריד כלום.. שאני יוריד אם זה יקרה לי שוב אני יצלם ויעלה לפה... והעלאתי לפה איזה 8 תמונות עם המסך שלי וכל התוכנות שלי פתוחות.. אז איך אני יעבוד עליך בדיוק? תשאל אפילו את המנהל "אדיר השולט" פה בפורום הוא איתי בכיתה והוא יודע שאני לא משקר, ובקשר לאפשרות השניה הלוואי והייתי יודע לפתוח קודם את הברגים של המודם אחרי זה נדבר על לפרוץ אותו
האליפות חזרה הביתה אל הכרמל! אז בוא נגיד תודה לאל! שהאליפות ירוקה!
תראה
אני לא רומז כלום אני מציין עובדה שהיא אין סיכוי שבעולם (ואני מדגיש אין!) שאתה מוריד במהירויות כאלה עם החיבור שאתה אומר שלכאורה יש לך (גם עם פריצה אתה יכול מקסימום להביא תוצאות כפולות אולי קצת יותר ממה שהאינטרנט שלך מסוגל).
לכן נותרות שני אפשרויות סבירות... או שיש לך חיבור יותר מהיר (מה שכבר שללת) או שאתה באמת מביא לנו תוצאות שווא הנה קח דוגמא למשהו שאני הרגע עשיתי:
התמונות נערכו, עדיף לא לתת כאן רעיונות לאנשים!
ואם תרצה אני יכול לעשות את זה לכל תמונה רק תן תמילה לכן (שוב אני לא אומר שאתה מרמה אני רק מציין שזה ממש קל לרמות) אם אתה בטוח וסמוך לא תהיה לך בעיה לתת לנו הוכחה בצורת וידאו (שגם זאת דרך לא כל כך אמינה לפחות היא דורשת מיומנות יותר מתקדמת מאשר שליטה בסיסית בצייר)
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 12-04-2009 בשעה 13:41.
קטלני אחי
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 12-04-2009 בשעה 13:42.
האליפות חזרה הביתה אל הכרמל! אז בוא נגיד תודה לאל! שהאליפות ירוקה!