קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

[שאלה]ארובי - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

האא עכשיו אבל זה מקטין בצורה גדולה או סתם בקושי רואים

2. קישורים ממומנים

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ציטוט נכתב במקור על ידי ghj צפיה בהודעה
    אתם ממש מפגרים אה?
    היכולת של השריר שלכם מחולקת לכוח ולסיבולת. אין מצב שהכוח של השריר שלכם גם גדול מאוד (שזה אומר גוף מנופח ושרירי) וגם בעל סיבולת גדולה מאוד. אין דבר כזה.
    מי שעובד בחדר כושר על סטים של 3 חזרות לדוגמה, עובד בערך 90% כוח ו10% סיבולת... וככה השריר שלו יבנה.

כשהוא יעבוד על 20 חזרות לדוגמה הוא יעבוד הרבה יותר על סיבולת והרבה פחות על כוח.

בריצה ארוכה (שהיא בעצימות יחסית נמוכה - כי אי אפשר לרוץ ספרינט 15 ק"מ) אתם עובדים בעיקר על סיבולת, והכוח (המקסימלי) לא ישתפר. אפילו יגרע. ככה שאם השריר שלו כבר היה בנוי בצורה של כוח מקסימלי גדול (נגיד 90%) וסיבולת נמוכה (נגיד 10%) אז ככל שהוא ירוץ ריצות ארוכות יותר הוא "יזיז" את המדד לכיוון הסיבולת.

זה מאוד פשוט...

זאת הסיבה שכשאתם רואים באולימפיאדה אצנים שרצים 10000, חצי מרתון, מרתון ובכלל כל האצנים המקצוענים שרצים למרחקים ארוכים, הם מאוד דקיקים. כי הכוח המקסימלי שלהם נמוך, אבל הסיבולת גבוהה מאוד.
    בשביל גוף שרירי צריך כוח מקסימלי גדול (כי זה מה ש"מנפח" את השרירים) ואחוזי שומן נמוכים (ככה השרירים יותר בולטים ויותר נראים).

כמה השרירים שלך בולטים וכמה שרירי תהיה מושפע מ3 גורמים עיקריים:
    1. כוח מקסימלי של אותו שריר.
    2. אחוזי שומן.
    3. גנטיקה.

אם הוא יעשה ריצות ארוכות, אחוזי השומן שלו ירדו אבל מהצד השני אם השרירים שלו היו בעלי כוח מקסימלי גבוה וסיבולת נמוכה, הם "יקטנו" (פחות יבלטו), כי הם יהיו בעלי סיבולת גבוהה יותר וכוח מקסימלי נמוך יותר.

הבנתם?
    זה באמת פשוט מאוד, לא סיבכתי שום דבר.
    תודה אחי לא הייתי בטוח בזה.
    יש לי שאלה, אז אם עשיתי אירובי [ריצות ארוכות] עד עכשיו
    להפסיק עם זה ? כי המטרה שלי היא לא כוח סבל.
    ומעוד צד שגם חילוף החומרים בגוף שלי הוא ממש מהיר,
    אין לי נטייה להשמנה, וגם אחוזי השומן בגוף שלי הם מועטים.
    מה אתה אומר ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתם ממש מפגרים אה?
    היכולת של השריר שלכם מחולקת לכוח ולסיבולת. אין מצב שהכוח של השריר שלכם גם גדול מאוד (שזה אומר גוף מנופח ושרירי) וגם בעל סיבולת גדולה מאוד. אין דבר כזה.
    מי שעובד בחדר כושר על סטים של 3 חזרות לדוגמה, עובד בערך 90% כוח ו10% סיבולת... וככה השריר שלו יבנה.

כשהוא יעבוד על 20 חזרות לדוגמה הוא יעבוד הרבה יותר על סיבולת והרבה פחות על כוח.

בריצה ארוכה (שהיא בעצימות יחסית נמוכה - כי אי אפשר לרוץ ספרינט 15 ק"מ) אתם עובדים בעיקר על סיבולת, והכוח (המקסימלי) לא ישתפר. אפילו יגרע. ככה שאם השריר שלו כבר היה בנוי בצורה של כוח מקסימלי גדול (נגיד 90%) וסיבולת נמוכה (נגיד 10%) אז ככל שהוא ירוץ ריצות ארוכות יותר הוא "יזיז" את המדד לכיוון הסיבולת.

זה מאוד פשוט...

זאת הסיבה שכשאתם רואים באולימפיאדה אצנים שרצים 10000, חצי מרתון, מרתון ובכלל כל האצנים המקצוענים שרצים למרחקים ארוכים, הם מאוד דקיקים. כי הכוח המקסימלי שלהם נמוך, אבל הסיבולת גבוהה מאוד.
    בשביל גוף שרירי צריך כוח מקסימלי גדול (כי זה מה ש"מנפח" את השרירים) ואחוזי שומן נמוכים (ככה השרירים יותר בולטים ויותר נראים).

כמה השרירים שלך בולטים וכמה שרירי תהיה מושפע מ3 גורמים עיקריים:
    1. כוח מקסימלי של אותו שריר.
    2. אחוזי שומן.
    3. גנטיקה.

אם הוא יעשה ריצות ארוכות, אחוזי השומן שלו ירדו אבל מהצד השני אם השרירים שלו היו בעלי כוח מקסימלי גבוה וסיבולת נמוכה, הם "יקטנו" (פחות יבלטו), כי הם יהיו בעלי סיבולת גבוהה יותר וכוח מקסימלי נמוך יותר.

הבנתם?
    זה באמת פשוט מאוד, לא סיבכתי שום דבר.
    אלה דברים שלא קשורים זה לזה בכלל. הסיבים האדומים הם העובדים בסיבולת והסיבים הלבנים הם אלה שעובדים בכוח. הרבה יותר פשוט לגייס את הסיבים האדומים מהלבנים וכאשר אתה רץ הסיבים הלבנים לא עובדים (או שכמעט ולא. אני לא חזק באנאטומיה) וזה לא פוגע ביעילות שלהם גם כן. זה נכון שבעבודה למטרת היפרטרופיה הסיבים האדומים גם כן עובדים אבל זה שהם עובדים פחות זה לא מפריע.
    אתה בלבלת פה הכל עם האחוזים שלך כשאנחנו מדברים על 2 סוגי סיבי שריר שכל אחד מתפתח לחוד ובנפרד והם לא מפריעים זה לזה. ואנשים שרצים מרתון הם לא שריריים כי הם לא הקדישו את החיים לפיתוח גוף אלה לריצות.
    ובמהלך ריצות ארוכות הגוף לוקח את הקלוריות שהוא צריך מהגוף ולפי מה שקראתי רק בריצות ארוכות הוא לוקח את הקלוריות גם מהשרירים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat צפיה בהודעה
    אלה דברים שלא קשורים זה לזה בכלל. הסיבים האדומים הם העובדים בסיבולת והסיבים הלבנים הם אלה שעובדים בכוח. הרבה יותר פשוט לגייס את הסיבים האדומים מהלבנים וכאשר אתה רץ הסיבים הלבנים לא עובדים (או שכמעט ולא. אני לא חזק באנאטומיה) וזה לא פוגע ביעילות שלהם גם כן. זה נכון שבעבודה למטרת היפרטרופיה הסיבים האדומים גם כן עובדים אבל זה שהם עובדים פחות זה לא מפריע.
    אתה בלבלת פה הכל עם האחוזים שלך כשאנחנו מדברים על 2 סוגי סיבי שריר שכל אחד מתפתח לחוד ובנפרד והם לא מפריעים זה לזה. ואנשים שרצים מרתון הם לא שריריים כי הם לא הקדישו את החיים לפיתוח גוף אלה לריצות.
    ובמהלך ריצות ארוכות הגוף לוקח את הקלוריות שהוא צריך מהגוף ולפי מה שקראתי רק בריצות ארוכות הוא לוקח את הקלוריות גם מהשרירים
    דיי זיון שכל.
    אי אפשר לפתח את שני סוגי השרירים במקביל בלי לפגוע אחד בשני. כי אם כן - היית רואה באולימפיאדה ובתחרויות עולמיות אחרות אנשים עם מסת שריר גדולה מאוד וכוח עצום וגם סיבולת כזאת, וזה היה הופך את שיאי העולם הנוכחיים לגרועים יחסית למה שאפשר היה לפי מה שאתה אומר לעשות.
    לא סתם אצני ה100 מטר והמרתון שונים זה מזה בקיצוניות. אצן ה100 מטר צריך כוח, ולא סיבולת, וזה ההפך מאצן המרתון שצריך סיבולת ולא כוח, ולכן הוא דקיק.
    וזה לא שהוא "לא מנופח כי הוא לא השקיע את החיים שלו בפיתוח גוף", הוא לא סתם "לא מנופח" - הוא דק מאוד, וזה לא בגלל שהוא לא השקיע בפיתוח גוף אלא כי הוא השקיע בסיבולת ש"מבטלת" את הכוח במידה מסויימת (אצל אצני המרתון ברמה גבוהה מאוד - כי הם מתאמנים רק על סיבולת - והרבה מאוד).

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    תודה אחי לא הייתי בטוח בזה.
    יש לי שאלה, אז אם עשיתי אירובי [ריצות ארוכות] עד עכשיו
    להפסיק עם זה ? כי המטרה שלי היא לא כוח סבל.
    ומעוד צד שגם חילוף החומרים בגוף שלי הוא ממש מהיר,
    אין לי נטייה להשמנה, וגם אחוזי השומן בגוף שלי הם מועטים.
    מה אתה אומר ?
    אני לא יודע מה אחוזי השומן שלך ואיך השרירים שלך, אבל לפי דעתי תעשה ריצות של 45-50 דקות פעמיים-3 בשבוע ותתאמן 3-5 או אפילו יותר (תלוי מה התוצאות שאתה רוצה) על כוח בחדר כושר.
    שמור במקביל על אחוזי שומן נמוכים ותפתח מסת שריר במקביל.
    לגביי תזונה - לך לתזונאית של קופת חולים, היא תגיד לך מה לאכול לפי בדיקות דם ולפי עוד הרבה דברים, אל תקשיב לילדים החרטטנים פה שמנסים להפוך אותך לתזונאי שאומרים לך "תאכל 0.425 גרם חלבון לכל קילו בגוף" וכל שאר החרא הזה
    אם אתה רוצה תוצאות יותר טובות, לך לתזונאי/ת ספורט, זה יותר מקצועי.
    שמור על תזונה נכונה, אל תספור לי קלוריות כמו כל הילדים המטומטמים פה שעוד לא עשו בר מצווה.

ואל תגידו לי שאי אפשר ושצריך "תקופת מסה" ו"תקופת חיטוב" כי זה זיון שכל של ילדים בני 13 שכתבו פה את המדריכים המטופשים האלה.
    נערך לאחרונה על ידי ghj; 11-04-2009 בשעה 18:48.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

דיי זיון שכל.
    אי אפשר לפתח את שני סוגי השרירים במקביל בלי לפגוע אחד בשני. כי אם כן - היית רואה באולימפיאדה ובתחרויות עולמיות אחרות אנשים עם מסת שריר גדולה מאוד וכוח עצום וגם סיבולת כזאת, וזה היה הופך את שיאי העולם הנוכחיים לגרועים יחסית למה שאפשר היה לפי מה שאתה אומר לעשות.
    לא סתם אצני ה100 מטר והמרתון שונים זה מזה בקיצוניות. אצן ה100 מטר צריך כוח, ולא סיבולת, וזה ההפך מאצן המרתון שצריך סיבולת ולא כוח, ולכן הוא דקיק.
    וזה לא שהוא "לא מנופח כי הוא לא השקיע את החיים שלו בפיתוח גוף", הוא לא סתם "לא מנופח" - הוא דק מאוד, וזה לא בגלל שהוא לא השקיע בפיתוח גוף אלא כי הוא השקיע בסיבולת ש"מבטלת" את הכוח במידה מסויימת (אצל אצני המרתון ברמה גבוהה מאוד - כי הם מתאמנים רק על סיבולת - והרבה מאוד).

אני לא יודע מה אחוזי השומן שלך ואיך השרירים שלך, אבל לפי דעתי תעשה ריצות של 45-50 דקות פעמיים-3 בשבוע ותתאמן 3-5 או אפילו יותר (תלוי מה התוצאות שאתה רוצה) על כוח בחדר כושר.
    לגביי תזונה - לך לתזונאית של קופת חולים, היא תגיד לך מה לאכול לפי בדיקות דם ולפי עוד הרבה דברים, אל תקשיב לילדים החרטטנים פה שמנסים להפוך אותך לתזונאי שאומרים לך "תאכל 0.425 גרם חלבון לכל קילו בגוף" וכל שאר החרא הזה
    שמור על תזונה נכונה, אל תספור לי קלוריות כמו כל הילדים המטומטמים פה שעוד לא עשו בר מצווה.

ואל תגידו לי שאי אפשר ושצריך "תקופת מסה" ו"תקופת חיטוב" כי זה זיון שכל של ילדים בני 13 שכתבו פה את המדריכים המטופשים האלה.
    אצנים לא מסיביים כי אין להם סיבה לזה,למה להם להיות יותר כבדים?כדי שיהיה להם יותר קשה לרוץ?מה לעשות שבאדי בילדרים הם לא אצנים,אבל אין קשר בין השניים.סיבולת זה לא רק ריצות,גם מתאגרפים צריכים סיבולת,וראית איך הם נראים?אולי עכשיו תגיד שהם חלשים ויש להם מלא סיבולת?או שהם חזקים בלי סיבולת?אם זה היה המקרה הם לא היו שורדים בזירה יותר מחצי דקה,אז חלאס לז**ן בשכל.
    ובקשר לעצות תזונה,תאמין לי מדריכים שעשו "תואר" של חודשיים בוינגייט לא מבינים יותר מאנשים שקראו את כל ה"מדרכים המטופשים"פה באתר,וזה 2 גרם חלבון פר קילו לצורך העניין,וזה שאתה רוצה להיות אצן או שחיין או מה שבא לך לא אומר ש"מסה וחיטוב זה בולשיט",כי אנשים אחרים כמו באדיבילדרים צריכים את זה,ואם אתה חושב שזה בולשיט אז באמת יש לך עוד הרבה מה ללמוד.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

דיי זיון שכל.

אתה אשכרה אחד מאלה שאוהבים לדחוף את המלפפונים לתחת עמוק
    תשמע, סיבי השריר כן יכולים להתפתח במקביל אבל זה לא יעיל. וכשבנאדם שוקל פחות קל לו יותר לרוץ ובגלל זה לאצנים אין שרירים כי הם צריכים להיות יותר קלים.
    בכל מקרה אני לא הולך לחפור פה, אתה מדבר שטויות ואתה צריך להתחיל לקרוא מאמרים וספרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    אצנים לא מסיביים כי אין להם סיבה לזה,למה להם להיות יותר כבדים?כדי שיהיה להם יותר קשה לרוץ?מה לעשות שבאדי בילדרים הם לא אצנים,אבל אין קשר בין השניים.סיבולת זה לא רק ריצות,גם מתאגרפים צריכים סיבולת,וראית איך הם נראים?אולי עכשיו תגיד שהם חלשים ויש להם מלא סיבולת?או שהם חזקים בלי סיבולת?אם זה היה המקרה הם לא היו שורדים בזירה יותר מחצי דקה,אז חלאס לז**ן בשכל.
    ובקשר לעצות תזונה,תאמין לי מדריכים שעשו "תואר" של חודשיים בוינגייט לא מבינים יותר מאנשים שקראו את כל ה"מדרכים המטופשים"פה באתר,וזה 2 גרם חלבון פר קילו לצורך העניין,וזה שאתה רוצה להיות אצן או שחיין או מה שבא לך לא אומר ש"מסה וחיטוב זה בולשיט",כי אנשים אחרים כמו באדיבילדרים צריכים את זה,ואם אתה חושב שזה בולשיט אז באמת יש לך עוד הרבה מה ללמוד.
    אצל מתאגרפים יש אחוזים דיי שווים בין הסיבולת לכוח המקסימלי. ובגלל שהם מתאמנים הרבה מאוד על שניהם, שניהם אצלם ברמה גבוהה, אבל אל תשלה את עצמך שיש להם סיבולת כמו של אצני מרתון...

גם הסיבולת של אוסיין בולט גדולה בהרבה משל כל מי שאתה מכיר, כי הוא ספורטאי והוא מתאמן המון והסיבולת שלו גם מתפתחת, אבל יחסית לאצני מרתון הסיבולת שלו נמוכה.

זה לא שאי אפשר להיות עם סיבולת טובה (טובה זה יחסי) וגם להיות עם כוח מקסימלי גבוה (גם זה יחסי).
    אבל בשביל לשפר אחד מהצדדים, אתה צריך "להרוס" את הצד השני. ומי שמתאמן הרבה, על שניהם - שניהם יהיו אצלו ברמה גבוהה אבל לא ברמה שהיה לו אם הוא היה מתאמן על אחד מהם.

תחשוב שיש לך 100% של בנאדם, אצל מרתוניסטים 90% מזה זה סיבולת ו10% זה כוח (נגיד), אצל מתאגרפים זה 50%-50% (נגיד) ואצל אצנים של 200 מטר זה 90% כוח ו10% סיבולת (נגיד).
    ה100% של כל אחד שונה. ה10% סיבולת של האצן 200 מטר (נניח אוסיין בולט) גדולה יותר מה50% סיבולת של מתאמנים חובבנים (נגיד אתה)... כי ה100% שלו גדול בהרבה.

הבנת?
    זה דיי פשוט...

ולגביי התזונה - אנשים שלמדו תזונה בוינגייט או לא משנה איפה ויש להם הסמכה, מבינים בזה יותר מכל פלוץ בן 13 שקורא פה את המדריכים המטופשים שמנסים להפוך כל אחד לתזונאי.
    המדריכים האלה לא כוללים אינדיוידואליות, לא כוללים התייחסות לבדיקות דם ו/או שתן ולא כוללים התייחסות לכמות וסוג האימון. למה שזה יהיה מקצועי/נכון/איכותי?

פשוט בדיחה הדברים האלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat צפיה בהודעה
    אתה אשכרה אחד מאלה שאוהבים לדחוף את המלפפונים לתחת עמוק
    תשמע, סיבי השריר כן יכולים להתפתח במקביל אבל זה לא יעיל. וכשבנאדם שוקל פחות קל לו יותר לרוץ ובגלל זה לאצנים אין שרירים כי הם צריכים להיות יותר קלים.
    בכל מקרה אני לא הולך לחפור פה, אתה מדבר שטויות ואתה צריך להתחיל לקרוא מאמרים וספרים.
    גם אצנים של 200 מטר צריכים להיות קלים בשביל יותר מהירות...
    גם אצנים של 800 מטר צריכים להרים את הרגל שלהם והיה להם יותר קל אם היא הייתה קלה...

אתה ממש טיפש...

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

אבל זה לא נכון מתגרפים צריכים גם סיבולת אם לא היה להם סיבולת תוך חמש שניות של קרב הם היו גמורים על הרצפה הם מוצאים הרבה כוח באיגרוף הם צריכים סיבולת וכוח גבוהים

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אצל מתאגרפים יש אחוזים דיי שווים בין הסיבולת לכוח המקסימלי. ובגלל שהם מתאמנים הרבה מאוד על שניהם, שניהם אצלם ברמה גבוהה, אבל אל תשלה את עצמך שיש להם סיבולת כמו של אצני מרתון...

גם הסיבולת של אוסיין בולט גדולה בהרבה משל כל מי שאתה מכיר, כי הוא ספורטאי והוא מתאמן המון והסיבולת שלו גם מתפתחת, אבל יחסית לאצני מרתון הסיבולת שלו נמוכה.

זה לא שאי אפשר להיות עם סיבולת טובה (טובה זה יחסי) וגם להיות עם כוח מקסימלי גבוה (גם זה יחסי).
    אבל בשביל לשפר אחד מהצדדים, אתה צריך "להרוס" את הצד השני. ומי שמתאמן הרבה, על שניהם - שניהם יהיו אצלו ברמה גבוהה אבל לא ברמה שהיה לו אם הוא היה מתאמן על אחד מהם.

תחשוב שיש לך 100% של בנאדם, אצל מרתוניסטים 90% מזה זה סיבולת ו10% זה כוח (נגיד), אצל מתאגרפים זה 50%-50% (נגיד) ואצל אצנים של 200 מטר זה 90% כוח ו10% סיבולת (נגיד).
    ה100% של כל אחד שונה. ה10% סיבולת של האצן 200 מטר (נניח אוסיין בולט) גדולה יותר מה50% סיבולת של מתאמנים חובבנים (נגיד אתה)... כי ה100% שלו גדול בהרבה.

הבנת?
    זה דיי פשוט...

ולגביי התזונה - אנשים שלמדו תזונה בוינגייט או לא משנה איפה ויש להם הסמכה, מבינים בזה יותר מכל פלוץ בן 13 שקורא פה את המדריכים המטופשים שמנסים להפוך כל אחד לתזונאי.
    המדריכים האלה לא כוללים אינדיוידואליות, לא כוללים התייחסות לבדיקות דם ו/או שתן ולא כוללים התייחסות לכמות וסוג האימון. למה שזה יהיה מקצועי/נכון/איכותי?

פשוט בדיחה הדברים האלה.

גם אצנים של 800 מטר צריכים להרים את הרגל שלהם והיה להם יותר קל אם היא הייתה קלה...

אתה ממש טיפש...
    אתה כותב הרבה כלום,תן לפחות רפרנס 1! אחד!!,כי בלי רפרנסים כל מה שאתה כותה שווה לתחת.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

הבנת?
    זה דיי פשוט...

פשוט בדיחה הדברים האלה.

אתה ממש טיפש...
    WTF ARE U TALKING ABOUT
    אטרף צריך אשכרה להביא באן על טמטום
    בכל מקרה, שיביא מאמרים שיוכיחו את טענתו בלי אחוזים אני עייף מת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם לא חכמים כל כך...

זה לא שיש אתר שהוא מרכז המדע העולמי
    ושם רשומות כל ההוכחות המדעיות, ביניהן שאי אפשר להיות בנאדם של 200% ושיהיה לך 100% כוח ו100% סיבולת...

אם אתם חושבים שאם אצני המרתון המקצוענים יתחילו לעבוד על כוח בחדר כושר זה לא יוריד להם את הסיבולת (וגם את התוצאה של המרתון) אז אני ממש לא זה שהולך להסביר לכם את זה...

ואם אתם מתכוונים לתזונה - אז אתם יכולים לחשוב על זה כמו רפואה.
    כשלמישהו כואב משהו, שלא יתחיל לקרוא מאמרים באינטרנט על כאבי אוזניים ויתחיל ללמוד להיות רופא, שפשוט ילך לאחד כזה.
    אותו דבר לגביי תזונה.

זה באמת פשוט מאוד, ואם אתם כבר הבנתם שטעיתם, אתם יכולים להגיד את זה. באמת שאתם כבר לא יכולים לצאת יותר טיפשים ממה שכבר יצאתם.

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אתם לא חכמים כל כך...

ושם רשומות כל ההוכחות המדעיות, ביניהן שאי אפשר להיות בנאדם של 200% ושיהיה לך 100% כוח ו100% סיבולת...

אם אתם חושבים שאם אצני המרתון המקצוענים יתחילו לעבוד על כוח בחדר כושר זה לא יוריד להם את הסיבולת (וגם את התוצאה של המרתון) אז אני ממש לא זה שהולך להסביר לכם את זה...

כשלמישהו כואב משהו, שלא יתחיל לקרוא מאמרים באינטרנט על כאבי אוזניים ויתחיל ללמוד להיות רופא, שפשוט ילך לאחד כזה.
    אותו דבר לגביי תזונה.

זה באמת פשוט מאוד, ואם אתם כבר הבנתם שטעיתם, אתם יכולים להגיד את זה. באמת שאתם כבר לא יכולים לצאת יותר טיפשים ממה שכבר יצאתם.
    שוב,כותב הרבה כלום.ביקשנו REFERENCES,מחקר מדעי שמראה שאם עולים בכוח יורדת הסיבולת או להפך לא אכפת לי,כל דבר שהוא לא מה שאתה "שמעת".
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתם לא חכמים כל כך...

אותו דבר לגביי תזונה.

הידעת שיש נמרים באנטרקטיקה?
    מסכים עם אטרף לוק. אני יכול להביא לך מאמר על סיבי שריר אם אתה רוצה אבל האם אתה יכול להוכיח את טענתך?
    נערך לאחרונה על ידי DarkChaosSquat; 12-04-2009 בשעה 08:10.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אתם לא חכמים כל כך...

אותו דבר לגביי תזונה.

שמעו, מה שהוא אומר פשוט נשמע יותר הגיוני.
    תחשבו על זה שאצן פתאום יחליט לפתח שרירים, זה הרי ברור שהסיבולת שלו תחלש בגלל שהשרירים יכבידו עליו יותר. הוא הרי לא ירוץ אותו מרחק כמו שרץ פעם.
    תחשבו על זה, אתם יודעים כמה אצנים מתאמנים ? אתם רוצים להגיד לי שהם לא היו רוצים גוף שרירי וגם כוח סיבולת גדול ?!
    זה פשוט הגיוני לגמרי, ואין פה שום סתירות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה לעשות שאני לא יצור כמוכם שמכיר ומחפש את כל אתרי המאמרים בעולם...
    יש דברים שאתה לומד מהמאמן שלך ומאנשים שאתה מכיר מספורט - ובתור טריאתלט אני אומר לך שכל האימונים את ב"מרדף" אחרי האיזון הנכון בין הכוח לסיבולת. השחייה דורשת יותר כוח מהריצה והאופניים, שדורשים יותר סיבולת (בתריאתלון).

מה שאתם אומרים לא הגיוני, לא הגיוני שבנאדם ירים את המשקל מקסימום שלו ל25 חזרות ויעבוד על סיבולת.
    הוא יצליח לעשות את זה, רק כאשר ה100% שלו יגדל והמשקל מקסימום שלו יהיה גם גבוה יותר וגם הסיבולת שלו תהיה גבוהה יותר. אבל היחס ביניהם נמדד באחוזים מתוך ה100% שלו.
    אין מצב שלבנאדם יהיה 100% משניהם וכמו שאמרתי הוא ירים את המשקל מקסימום שלו 25 פעמים ויעבוד על סיבולת. אין דבר כזה.
    תפסיקו להיות ילדים שהיו 5 פעמים בחדר כושר וחושבים שהם מבינים גדולים.

בקיצור, כשתבינו משהו בספורט תחזרו לאשכול הזה ותראו כמה מגוחכים הייתם.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,844 | הודעות: 8,201,437 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect