מחקתי.
כן
לא
מחקתי.
נערך לאחרונה על ידי Sh0T; 12-04-2009 בשעה 23:04.
XTRAL בדם
|
|
משהו מריח לא טוב...
למה אין פירוט
נערך לאחרונה על ידי -Raz-; 12-04-2009 בשעה 15:15.
חחח
אתה שמאלני?
נערך לאחרונה על ידי Sh0T; 11-04-2009 בשעה 22:12.
XTRAL בדם
אולי אתה!!
אני הכי לא שמאלני!!
אני הקיצון של הצד הימני..חחח
אבל למה אין פירוט??
תן קצת פירוט..
תורידו את זה מהפורום!!!!!!!!!!
דבר ראשון זה לא קשור לפורום צבא וגיוס
ודבר שני זה פוגע פה בחלק מהאנשים!!!!!!!!!!!!!!
אתה ילד עילג, מצטער להגיד לך
אתם חושבים שאתם מבינים משהו מהחיים שלכם, אבל אתם לא מבינים כלום. אתם סתם מדברים.
בוא נלך עכשיו לעובדות: אתם אמרתם שהמלחמה נחוצה ושהיא תעזור להשיב את השקט בדרום, מה קרה? לא רק שבמזמן המלחמה נהרגו יותר ישראלים ושירו יותר רקטות, זה גם גרם למדינות ערביות ולאחרות לשנוא אותנו יותר והגביר את המתיחות וגם ביזבז מיליוני שקלים + עוד מיליוני שקלים שהעוברו לעזה. אז מה עשיתם לעזאזל? הרגתם עוד אנשים והגברתם את האנטישמיות? אז מי פה יותר דואג לדרום?
אתם תמיד אומרים שערבים גזענים אכזריים ששונאים אותנו ואתם ממש מלאכים, אתם הרבה יותר גרועים ממה שאתם אומרים שהם.
ישראל הוקמה על ידי סוצאליסטים שתמכו בשלום, הממשלה שלנו בתקופה הזאת וויתרה על שטחים בשביל לחיות בארץ שלנו, אבל לכם זה פאקינג נראה ברור מעליו ואתם רוצים עוד שטחים. אז מי פה יותר ציוני?
אבל אני לא מאשים אותכם. כי כול הזמן יש פה מלחמות, אז בסוף אנשים חושבים שמלחמה זה הדבר היחידי.
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 12-04-2009 בשעה 17:58.
!!!!!!!!!!!!11
נערך לאחרונה על ידי Sh0T; 13-04-2009 בשעה 14:22.
XTRAL בדם
דניאל צודק לפחות מנהל ראשי פה לא שמאלני
XTRAL בדם
לסיכום :
יכול להיות שהמלחמה הייתה נחוצה כי איימו על שלום הארץ ומן הסתם צריך להגן עליה, זה לא משנה את העובדה שצריך לעשות את זה בצד הטוב והאנושי ביותר בלי נגיעה של גזענות, אלא נטו כדי להגן על הארץ.
לא יעזרו לכם הקללות "ימני מסריח" "שמאלני מסריח", ובכלל, אני מציע לכם למצוע את הפשרה איפשהי באמצע שתשלב את ההגנה על הארץ וגם האנושיות והאנטישמיות, או טיפה יותר להבין את הסיכסוך.
אני מציע לנעול.
מה הבעיה שלך עם שמאלנים ?
הם משרתים בצבא , משלמים מיסים וכו כמו כל אחד אחד
בנתיים אני שומע רק קולות של "ימינים" גזענים שצועקים מוות לערבים וכו.. והכי הרבה שהם יעשו למען המדינה זה למכור במבה בשקלית.
קרא חוקים
חחח עשו פה באשכול מילחה השמאל נגד הימין
XTRAL בדם
זה מדהים כמה שהשמאל מארץ מאמין בשקרים ובשטויות של עצמו.